Om os

Xplore Life

Xplore Life er et passioneret rejsebureau. Vi elsker at rejse at udforske alle verdens hjørner. Vil du også gerne med ud og udleve drømmen om at komme ud at opleve verden? At rejse med Xplore Life giver dig chancen for at komme helt tæt på andre kulturer og lande. Sammen med en gruppe af andre unge får i muligheden for at få det helt under huden.
Vi ønsker og tage jer med derud hvor de færreste kommer, der hvor stien ender. Det er der de største og unikke oplevelser kommer
God rejse!

Backpack står alene på strand i solskin på Fiji

Xplore Life

En rejse med Xplore Life er en unik oplevelse, hvor rejsen fører dig til steder som er Must see’s og steder du aldrig i din vildeste fantasi havde drømt om at opleve. Vi vil gerne tilbyde den unikke oplevelse. Følelsen af at selvom du rejser som backpacker med en gruppe kan i komme ind under huden på kulturen og få den specielle følelse af at være “off the beaten path”. Den ultimative backpacker følelse. På en rejse med Xplore Life kan du opleve alt fra Angkor Wat’s pragt, til øde paradis strande, måske du er mere til en flerdages Tuk Tuk tur, hvor dig og din gruppe kommer helt tæt på det lokale liv. Mødet med verdensbefolkning og forskellige kulturer mener vi, giver en positiv indflydelse på dig og din fremtid. Erfaring siger os, at det man oplever og erfarer på sin rejse, er med til og ændre os til det bedre i fremtiden. Vores vision og håb er at gøre dig så glad for at rejse at du slet ikke kan stoppe med og udforske alle verdens hjørner.

Hvem er vi

Emil

Jeg er helt vild med og rejse, og har rejst så længe jeg kan huske! Min familie og jeg flyttet til Tanzania da jeg var barn og flyttet efterfølgende til Norge hvor jeg har boet i over 6 år. Jeg har rejst rundt i verden ved hver en chance som har budt sig. Jeg håber at med Xplore Life, kan jeg være med til og sende andre ud i verden på deres livs eventyr og dele den store glæde og de fantastiske oplevelser man får på en rejse.

Louise

Nina

Når jeg rejser, føler jeg mig mest som mig selv. Ja ja, I know, det lyder som en kliché, men jeg elsker følelsen af at være til stede i nuet og udforske en ny del af verden.
Min første backpackertur gik til New Zealand og Australien, og siden har jeg rejst i mange forskellige lande. Jeg er især vild med rejser, hvor jeg kan lære noget nyt – og så er jeg helt vild med dykning.
Det allerbedste ved rejserne har uden tvivl været de nye venner jeg har mødt – og jeg håber Xplore Life vil samle masser af rejseglade unge, så vores rejsende får både fantastiske oplevelser og nye venskaber med hjem.

Kontakt os

26 46 96 64

12:00 – 16:00

info@xplorelife.dk

Vi svarer indenfor 24 timer

Bernhardt Jensens Blvd 95, 8000 AARHUS

Kontor