Dykning

Rejser med Dykning

Rejser med dykning giver et helt nyt element til det og rejse! Du får muligheden for at tage et dykkercertifikat på rejsen i nogle helt fantastiske omgivelser. Det er en fantastisk følelse første gang du tager hovedet under vandet og kan trække vejret og kigge omkring. Når du kommer under overfladen mødes du af en helt ny verden, og en fantastisk stilhed, der kun afbrydes af lyden af bobler når du puster ud. Tag med ud på oplevelse under havets overflade og bliv mødt af et fantastisk syn af koraller og fisk i alle farver, det er en helt ny verden som åbner sig op! Hvem ved måske finder du nemo!

Rejser med Dykning
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life

  Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  13490 DKK

  Længde

  12/11 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  21/02 2025

  19/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Tag dit dykkercertifikat på en grupperejse!

Der er rigtig mange gode grunde til og tage et dykkercertifikat på en grupperejse, uanset om du gerne vil have et PADI Open Water eller et SSI Open Water dykkercertifikat. Når du tager et dykkercertifikat på en grupperejse vil i tage det sammen og kan hjælpe hinanden med og komme igennem de udfordringer der måske vil være med det. Når man dykker, dykker man altid sammen med en buddy, og når man er ny i dykker verdenen er det altid rart og dykke med en man kender.

Når du vælger og tage et dykkercertifikat på en af vores grupperejse kommer du til og tage det under tropiske himmelstrøg og i krystalklart varmt vand. Fordelen er også at sigtbarheden i vandet er meget bedre og derfor føles mere trygt da du nemmere vil kunne se din dykkerinstruktør og de andre du dykker sammen med. Hvem ved måske er i heldige at der kommer en skildpadde forbi i undervisningen?

Dykkerrejser til hele verden

I mange af vores grupperejser får du muligheden for at kunne dykke! Enten kan du få et certifikat på flere af rejserne, eller hvis du har et certifikat fra før af, får du muligheden på flere af rejserne for at kunne hoppe i vandet og dykke ned under overfladen og udforske den utrolig spændende verden som det er! Tag med og oplev nogle af verdens smukkeste koralrev, farverige fiskestimer og store skabninger som lurer under overfladen som hvalhajer, hajer og rokker! Hvalhajer kan du opleve i sæson uden for Mafia Island eller på Maldiverne. Fiji er berømte for deres mange hajer som man kan opleve et hav af steder! Manta Rays cruiser ofte også disse vande på Fiji, Maldiverne giver også en god mulighed for at se dem! Rejs med ud i verden med Xplore Lifes grupperejser for unge og få de vildeste oplevelser når du dykker!

Unikke dykkersteder

Der er mange spændende steder og tage ud og dykke! På vores grupperejser, finder du flere unikke dykkersteder på de forskellige rejser! Blandt andet kan du i Australien komme ud og opleve Great Barrier Reef, verdens største koralrev! Det strækker sig over 2000 km og består af mere end 2900 enkeltstående rev. Her har du mulighed for at se alverdens fantastiske farvespillende koraller og fisk!

Har du brug for at se nogle store dyr er Maldiverne et paradis for mange, her findes der Manta Rays og Hvalhajer! Det er forskelligt hvilke steder man finder unikke, nogle syntes at Cenoter i Mexico er unikke i måden grotterne er udformet på med de mange systemer under jorden, andre er mere fascineret af det små som de søde nudibranchs i Indonesien, der er kun en ting og gøre og det er og tage udstyret på og hoppe i vandet og se hvad du synes er det bedste ved og dykke!

Er du usikker på hvor Maldiverne ligger? Så se et Maldiverne kort her.