Maldiverne

Antal rejsende
Længde
Pris

Kridhvide sandstrande. Svajende kokospalmer. Krystalblåt hav, der vrimler med regnbuefarvede tropefisk. Maldiverne er mere eller mindre opskriften på paradis, og drømmer du om ø-liv og dykning i verdensklasse, er det her grupperejsen til dig.

På rejsen til Maldiverne sejler du til øde øer, snorkler på farvestrålende koralrev og tager dykkercertifikat, så du kan komme helt tæt på livet under havoverfladen.

Aktiviteter

 

Uge 1 & 2

HANGNAAMEEDHOO ISLAND

Vi bor på øen Hangnaameedhoo Island. Øen er et paradis for rejsende, der gerne vil opleve kridhvide sandstrande, turkisblå hav og  frodige kokospalner. Dykning og snorkling er fantastisk hele året rundt og med gode muligheder for både at se djævlerokker og skildpadder svømme omkring. Er du heldig kan du se en af de enorme hvalhajer.

Vi bor i et lokalt guesthouse. Noget særligt for denne rejse er, at vi bor det samme sted under hele turen. Det bliver bestemt ikke kedeligt, da vi skal på masser af udflugter i løbet af de to uger.

 

DYKKERCERTIFIKAT

Maldiverne er kendt som et af verdens bedste dykkersteder, så det er det perfekte sted at tage dykkercertifikat. Kurset tager 3-4 dage i alt – og bare rolig, det er ikke undervisning fra morgen til aften. Vi starter med undervisning, hvor du lærer den teoretiske del om dykning. Derefter skal du lære at samle dit udstyr – og så er du klar til at komme i vandet. De første øvelser foregår på lavt vand, og herefter slutter vi med at dykke i det åbne hav.

          

Ø-HOP

På rejsen besøger vi en række forskelle øer – så drømmer du om at lege, at du er strandet på en øde ø, er du kommet til det helt rigtige sted. Undervejs er der også fine muligheder for at snorkle på de mange koralrev, der omgiver øerne. Vi skal også på fisketur, og lærer at fange vores egen aftensmad.

 

AKTIVITETER

På rejsen til Maldiverne kommer i ud og laver en masse aktiviter på vand, udover dykning og snorkling. I kommer blandt andet ud SUP og kajak ture, og for dem der tør, vil der være mulighed for at prøve kræfter med wind-surfing. 

 

FRIDAGE PÅ ØEN

Mange rejser til Maldiverne for at få en pause fra hverdagen – derfor er der også sat fridage af undervejs, hvor du helt selv kan vælge hvad dagen skal gå med. Nogle foretrækker den ultimative afslapning med en tur på stranden, eller slappe af i en hængekøje med en god bog. Andre vil hellere udforske øen. Der vil også være mulighed for at besøge en af de luksuriøse resorts, i nærheden.

 

 

Altid inkluderet

 • Alle overnatninger & transport på rejsemålet 24/7 tilgængeligehed på rejsen
 • Lokale guider
 • Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten. Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
 • Facebookgruppe med dine
  rejsekammerater
 • Dækning af Rejsegarantifonden

Maldiverne

 • 14 dage
 • Snorkel safari med mulighed for at se Hvalhajer
 • Fisketur med efterfølgende BBQ
  39 måltider (13 B 13 L 13 D)
 • SUP tur
 • Kajak tur
 • Wild Island Explorer
 • Dykkercertifikat

Dette oplever du også…

 • Sightseeing på Dhigurah
 • Snorkelture

Fly & transfer

 • Flybillet t/r Maldiverne fra ca. kr. 8.500.- Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson.
 • Xplore Life sender dig et tilbud på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
 • Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
 • Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
  ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

 • Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (0 måltider) fra ca. kr. 1000
 • Drikkepenge til guider
 • Visum & Vaccinationer
 • Visum til Maldiverne er gratis de første 30 dage.
 • Vaccinationer fra ca. 885,-

Forsikringer

 • Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 705,-
 • Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 6% af rejsens pris
 • Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 6% af flybillettens pris

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

hangnaameedhoo

Bestil din rejse

Maldiverne

Afrejse

12/11 2024

Hjemrejse

26/11 2024

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Maldiverne

Afrejse

15/01 2025

Hjemrejse

29/01 2025

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

25 - 30 år

Maldiverne

Afrejse

15/01 2025

Hjemrejse

29/01 2025

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Maldiverne

Afrejse

21/02 2025

Hjemrejse

07/03 2025

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Maldiverne

Afrejse

19/03 2025

Hjemrejse

02/04 2025

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år