Manuel Antonio NationalPark

Manuel Antonio nationalpark

Rejser til Manuel Antonio nationalpark er et besøge værd hvis du rejser til Costa Rica. Det er et fantastisk sted. Her har du mange skønne muligheder for at smide dig på en af de smukke strande og slappe af til lyden af bølgeskvulpen, her både Playa Espadilla Sur og Playa Manuel Antonio to fantastiske muligheder. Du kan også drage ind i regnskoven og udforske forskellige hikes, her kan du være heldig og se nogle af skoven mange beboer, som dovendyret, en Tucan eller den søde (ikke af navn) dødningehovedabe. Glæd dig til eventyr i Manuel Antonio national park på en rejse med Xplore Life

Cathedral point Manuel Antonio nationalpark
Rejser til Manuel Antonio
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere

Er der gode strande ved Manuel Antonio ?

Der findes flere rigtig gode strande hvis man rejser til Manuel Antonio nationalpark. to af de mest kendte strande Playa Espadilla Sur og Playa Manuel Antonio var en gang en strand med en lille ø ude foran. Men nu er der dannet en lille kyst stripe ud til øen så strandene nu er to.  Man tror næsten ikke sine egne øjne når man står der nede på stranden og kan se lange strækninger af lækker sandstrand der hurtigt bliver mødt af regnskoven tæt ud til vandet. Hopper du en tur i bølgen med snorkel på har du også muligheden for at udforske livet under overfladen.

Hiking i Manuel Antonio national park

Hvis du får lyst til og smutte på et hike før du smider dig på stranden er der også gode muligheder for det. Der er flere forskellige trails man kan hoppe på og udforske regnskoven. Du kan blandt andet gå op til Cathedral Point og få en smuk udsigt over de to strande forneden. Der er også rig mulighed for at se dyreliv på din tur i junglen hvis du holder øjnene åbne. Der er mulighed for både at se slanger, dovendyr og forskellige slags aber. Junglen gemmer også på et rigt fugleliv hvor du kan se både Tukaner og Kolibrier hvis du er heldig.