Afrika

Rejser til Afrika

Rejser til Afrika byder på smukke natur og exceptionelle oplevelser helt tæt på savannens vilde dyr. Det er ikke meget der er lige så hyggeligt som at sidde rundt om et bål og spille kort og se en flok zebraer komme gående igennem. Næsten morgen kan man blive vækket af løvebrøl før man fortsætter ud på jagt efter at spotte flere dyr. Rejser til Afrika giver dig en fantastisk mulighed for at komme ud og opleve en helt anderledes kultur helt tæt på. Du kan få muligheden for at vandre i Namibias ørken, skue ud over Cape Town efter du har besteget Table Mountain, eller smide dig på stranden ved Saadani National Park. Mulighederne er mange. Rejs med på en af mange backpacker rejser til Afrika!

Rejser til Afrika
 • Hanløve slapper af i skyggen af et træ i Serengeti Tanzania

  Tanzania

  Destination

  Afrika

  Pris

  16500 DKK

  Længde

  10/06 2024

  15/07 2024

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Table Mountain Cape Town Sydafrika

  Sydafrika

  Destination

  Afrika

  Pris

  16490 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  05/02 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Afrika rejser

Afrika Rejser er unikke muligheder for unikke oplevelser. Er man vild med lokale og kulturelle oplevelser kunne et besøg hos en lokal stamme være en god ide! Her får man muligheden for at få kulturen helt ind under huden. Måske er man mere til Vilde adrenalin oplevelser, så frygt ej! Rejser man til Sydafrika, kan man både få lov til og hoppe i faldskærm og mærke suset når man flyver igennem skyerne!

Vil du gerne prøve Bungee Jump har man muligheden for at hoppe fra Bloukrans Bridge. Her hopper du over 200 m lige ned! Kryds fingre for du kommer op igen. Kommer du op igen (skal du nok ? )  vælter der en fabelagtig lykke rus ind over dig! Denne oplevelse bliver også nemmere at gennemfører med en gruppe ved din side der hepper dig på vej. Og som elsker og snakke om hvor seje i alle sammen var når i kommer hjem igen.

Rejser Afrika

Rejser til Afrika forbindes ofte med safari rejser. Rejser hvor du kommer ud på savannen og får nogle fantastiske dyre nærer oplevelser. Det er noget vi rigtig gerne ville være med til og give netop dig og din rejsegruppe. Rejser til Afrika er for os, blandt andet muligheden for at komme ud på en ukendte savanne hvor der faktisk er mulighed for kun og se vilde dyr og ikke en masse safari biler.

På rejser til Afrika oplever man ofte at mange rejser, til steder med safari. Typisk vil man opleve at der er mange andre mennesker på safari og at der pludselig kan stå 6 fulde safari biler rundt om en løve, hvilket kan dræbe lidt af oplevelsen. På rejser til Afrika med Xplore Life, ville vi gerne tage dig derud hvor du kan føle dig alene med dyrene og dig og din gruppe får den fantastiske følelse af og være alene på savannen med den vilde natur og alt hvad den rummer. Der er ikke noget som at ligge sig til og sove tæt på et flodhestevandhul og hører gryntende fra flodhestene der kommer op om natten for at græsse.

Afrika rejse

Skal du på en unik Afrika rejse, hvor du kommer ud og oplever noget som næsten ingen andre gør? Så kan vi kun anbefale og rejse til Tanzania og udforske mindre nationalparker som f.eks. Katavi National Park, der ikke har mange 100 besøgende om året. Det giver derfor dig en unik mulighed for at komme ud og få ægte savanne oplevelser og få det hele med hvor det bare er dig og din gruppe der fylder billedet, og ikke 6 andre safaribiler der støjer og brummer.

Vil man samtidig havde en unik dyre oplevelse med, skal ens Afrika rejse også indeholde et besøg til Mahale National Park, her kan man komme ud og vandre for at finde Chimpanser. Dette unikke møde med Chimpanserne, er en oplevelse som er svært at sætte ord på. Det at kunne komme helt ud i bushen og sidde og observere Chimpanser på nært hold er noget helt specielt som kun få mennesker har oplevet. Det ville være den perfekte historie og kunne genfortælle fra sin Afrika rejse.

Ferie til Afrika

Ferie til Afrika er noget alle drømmer om, men bare de færreste tør og hoppe ud i. Det er en ferie man sent ville glemme. På en ferie til Afrika, kan man både opleve skydive og besøg til Robben Island hvor Nelson Mandela sad fanget i Sydafrika. Ferien kunne herefter gå til Namibias smukke ørken hvor man kan kaste sig ud i sandboarding ned af ørken klitterne.

Den perfekt afslutning på din ferie til Afrika, vil være og smide sig på en lækker strand på Mafia Island. Her har du muligheden for at ligge og slikke en masse sol, spille volleyball sammen med din gruppe, eller bare nyde en drink mens du hører bølgerne der slår ind mod stranden. Er du heldig at holde din ferie i sæson kan man komme ud og snorkle med hvalhajer, en fantastisk oplevelse for alle! Det ville sætte prikken over i’et på en ferie til Afrika.

Afrika rejser tilbud

Vi har samlet vores bedste tilbud på rejser til Afrika her – og vi kan hjælpe med at finde rejsen, der passer bedst til dig. Vi har både korte og lange rejser til dette fantastiske kontinent, så der er masser af rejser at vælge imellem. Alt efter hvad du gerne vil opleve, og hvor længe du gerne vil rejse, kan vi vejlede dig, så du kommer afsted på den rejse, hvor du får mest ud af programmet.

Der er ingen skjulte regninger – du kan se alt du får med i rejsen under hvert rejsemål. Vi hjælper dig også gerne med at booke fly, købe forsikring til rejsen, vejlede dig omkring visum, osv. Under hvert rejsemål kan du også se hvilke ekstra aktiviteter, der kan tilkøbes når du er afsted på rejsen. Vi har budgetter liggende til grupperejser for unge – du kan få tilsendt et budget til grupperejsen ved at skrive til os, og fortælle hvilket budget du gerne vil have. Så kan du danne dig et overblik over hvad andre rejsende har brugt. Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange tilbud på rejser til Afrika, er du også altid velkommen til at ringe eller skrive til os – så hjælper vi dig med at finde den rejse, der passer bedst til dig.

Skal du ud med Xplore Life og andre unge på grupperejser Maldiverne på dit næste eventyr? Så se et kort over Maldiverne her. Det kan også være at USA er mere dig? Så kan du læse mere om grupperejser USA her.

Grupperejse Afrika

En grupperejse til Afrika er en suveræn oplevelse og dele sammen med en gruppe. Det kræver trods alt noget teamwork at kunne sætte en teltcamp op midt ude i bushen eller på savannen. Det perfekte ved og være rejst afsted til Afrika på en grupperejse er når man om aften sidder rundt om bålet og hygger sig, og der pludselig kommer en flok bøfler og smider sig foran ens telte, er der bare en ting og gøre, og det er at vente på at de flytter sig.

Derfor er det smart at have valgt en grupperejse, så man kan sidde og spille kort i lys af bålets gløder, eller synge en lille sang sammen. Det får tiden til og gå hurtigere på en hyggelig måde. En Grupperejse er også en rigtig god ide i Afrika, da der er mange udfordringer man møder på sin vej hvor det der fedt og havde hinanden og støtte sig op ad. Når man skal på kloofing i Sydafrika er det fedt og kunne hjælpe hinanden videre på vejen og heppe på hinanden så alle gennemfører. Om aften kan man sætte sig sammen og snakke om hinandens heroiske kloofing oplevelse. Prøv vores grupperejser for unge næste gang du skal ud på eventyr.