Indonesien

Antal rejsende
Længde
Pris

Drømmer du om at opleve det fantastiske Indonesien? Rejs med til Bali og oplev de fantastiske templer og ta videre til Lombok der byder på en masse fantastiske oplevelser i naturen og med lokale. Rund den perfekte grupperejse af med en afslappende bådtur ud til Komodo Island, og få muligheden for at opleve komodo drager! Ta med på en rejse hvor kun fantasien sætter grænser for de mange fantastiske oplevelser der venter!

 

Aktiviteter

 

Uge 1

Mt. Rinjani 

I lander på Bali, og rejser derfra direkte videre til Lombok. Her kommer i med det samme på prøve, når i skal prøve kræfter med Mt. Rinjani, der strækker sig helt op til 3.726 meter over havets overflade. Her kommer i til at støtte hinaden i at fælles nå til tops. Når i kommer op, bliver i belønnet med en fantastisk udsigt!

 

Risterrasser og vandfald

Efter at være kommet ned fra Mt. Rinjani og i forhåbentligvis har fået samlet nye kræfter, skal i ud og opleve det fantastiske landskab på Lombok. Her besøger i blandt andet de smukke risterrasser ved tetebatu. I kommer også forbi Benang Stokel & Benang Kelambu vandfaldene. Her kan i få en lov til at slappe af og bade, eller bare nyde synet af de smukke vandfald.

 

 

Secret Island Camping

Rejsen tager jer nu med ud og opleve små øer, hvor i har mulighed for at komme ud og snorkle, samtidig kommer i også på camping tur, hvor i skal sove på en meget lille hemmelig ø, lave bål, slappe af og meget mere. En fantastisk oplevelse hvor i får lov til at prøve at komme ud og prøve noget helt unikt.

 

Uge 2 

 

Bådtur

Ugen starter ud med at gå ombord på et sejlskib der bliver jeres hjem, de næste 4 dage! På denne rejse kommer i til at opleve hvor fantastisk det er at sejle rundt i Indonesien. I kommer til at gå i land flere gange undervejs. Blandt andet for at vandre på Padar Island, og se komodo dragerne og andre dyr, på Komodo Island. På rejsen til søs kommer i også forbi flere smukke snorkel spots, som i naturligvis skal udforske! Her er der særlig et spot i kan glæde jer meget til, for her er der mulighed for (hvis i er heldige), at se hvalhajer!
Turen slutter i Labuan Bajo, hvor i flyver tilbage til Bali.

 

Kuta & Ubud

De sidste dage i Indonesien bruger i på Bali. Her skal I på en dagstur til Ubud, hvor i blandt andet kommer ud og besøger Monkey Forest. Her bor der over 1000 aber som ikke er bange for at komme tæt på. En sjov og spændende oplevelse! Resten af tiden kan i bruge på at slappe af i Kuta, hvor i kan smide jer på stranden eller udforske byen, før turen går tilbage til Danmark. 

 

 

Altid inkluderet

Alle overnatninger & transport på rejsemålet 24/7 tilgængeligehed på rejsen Lokale guider
Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten.
Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
Facebookgruppe med dine
rejsekammerater
Dækning af Rejsegarantifonden

Indonesien

14 dage Besøg Monkey Forest Besøg Benang Stokel & Benang Kelambu vandfald
24 måltider (13 B 6 L 5 D) Jungle Rafting Bestig Mt. Rinjani
4D/3N sejltur til Komodo Snorkel med Hvalhajer Camping på hemmelig Ø

Dette oplever du også…

Utallige snorkel spots Padar Island Pink Beach
Kelor Island

Fly & transfer

Flybillet t/r Denpasar fra ca. kr. 8.500,-
Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson. Xplore Life sender dig et tilbud
på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (15 måltider) fra ca. kr. 1500
Drikkepenge til guider

Visum & Vaccinationer

Visum til Indonesien koster USD 35
Vaccinationer fra ca. 885,-

Forsikringer

Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 829,-
Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 6% af rejsens pris
Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 6% af flybillettens pris

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

Ubud

Komodo Island

Senggigi

Kuta

Padar Island

Bestil din rejse

Indonesien

Afrejse

14/10 2024

Hjemrejse

28/10 2024

Pris

12.499 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Indonesien

Afrejse

04/11 2024

Hjemrejse

18/11 2024

Pris

12.499 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år