Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

Antal rejsende
Længde
Pris

Rejsen starter i Sydafrika med storslået natur, spændende storbyer, masser af dyreliv og de vildeste adrenalinoplevelser! Videre går rejsen til Maldiverne hvor i sejler ud til øde strande, snorkler på farvestrålende koralrev og tager dykkercertifikat, så du kan komme helt tæt på livet under havoverfladen. Rejsen tager dig videre til Vietnam og Cambodia hvor du blandt andet skal bo hos lokale familier, rejse med tuk-tuk gennem landsbyer, rismarker og jungler til de livlige storbyer, slap af på øde sandstrande, udforsk ældgamle templer, og glæd dig til at blive klogere på livet i Sydøstasien.

Aktiviteter

 

Uge 1

SUNDAYS RIVER VALLEY

Velkommen til Sydafrika! Eventyret begynder allerede på den første dag, hvor vi skal udforske området på ATV. Sundays River Valley er et naturskønt distrikt, hvor vi kører igennem citrusplantager, langs floden og ud i det åbne landskab.

Vi skal også besøge Addo Elephant Park. Som du nok har gættet ud fra navnet, er det hjemsted for masser af elefanter – men der er også chance for at spotte løver, zebraer, antiloper, vortesvin og mange flere dyr, når vi kører gennem parken. Med sit unikke dyreliv, er det uden tvivl det perfekte sted at starte vores sydafrikanske rejse.

 

CAPE ST. FRANCIS

Vi fortsætter rejsen til den hyggelige kystby Cape St. Francis. Her har vi en fridag, som vi foreslår du bruger ved vandet. Gå en tur op til Seal Point Lighthouse og nyd udsigten, eller kast dig ud i bølgerne – dette er en af landets bedste strande, hvor du kan lære at surfe.

 

STORMSRIVER

Tidlig morgen tager vi på sejltur. Sydafrikas kyster er hjemsted for adskillige hvaler og delfiner, og hvis vi er heldige, kommer vi helt tæt på dem – så kryds fingre, og hold øje med horisonten! På tilbagevejen sejler vi forbi de fascinerende klippeskrænter, der er hjem for sæler og havfugle.

Resten af dagen kan bruges på afslapning – men er du frisk på en gåtur, har området de flotteste vandreruter, blandt andet til Robberg Nature Reserve.

 

PLETTENBERG BAY

Vi rejser langs den naturskønne Garden Route, hvor vi har en række stop undervejs. Et af vores highlights, er uden tvivl Tsitsikamma National Park. Med sine bjerglandskaber, utallige vandfald og snoede stier, er den et paradis for naturelskere.

Er du klar på det ultimative adrenalinsus? Så har du mulighed for at prøve et af verdens højeste bungy jump. Bloukrans Bridge er med sine 216 meter bestemt ikke for sarte sjæle – men for dem der tør, er det en uforglemmelig oplevelse!

Uge 2

KNYSNA

Vores tur langs Garden Route fortsætter til Knysna, som har en af landets flotteste laguner. Her skal vi på aftentur, hvor vi sejler ud i lagunen – det er den bedste måde at opleve den smukke kyststrækning, og den ultimative afslapning.

 

WILDERNESS

Dette område er fyldt med fantastiske naturområder – og vi synes at den sjoveste måde at opleve naturen på, er ved at springe direkte ud i den. Canyoing, som bliver kaldt ”kloofing” i Sydafrika, er en aktivitet, hvor vi rappeller ned af klipper, springer ud fra vandfald og svømmer gennem floder. Kast dig ud i højdespring, eller nøjes med at hoppe fra kanten – vi følges som gruppe hele vejen, og der er ingen tvivl om, at det bliver en spændende dag.

 

OUDTSHOORN

Oudtshoorn er kendt som ”ostrich capital of the world”, hvilket du kan se, når vi passerer de mange strudsefarme på vejen. Det er også hjemsted for landets berømte Cango Caves. Vi bevæger os mellem drypsten og dybe tunneller gennem grotterne, for til sidst at ende ved en underjordisk sø.

Efter en dag med huleudforskning skal vi ud i den friske luft. Vi tager op i Swartberg bjergene, nyder den fantastiske udsigt og kører på cykel ned langs Swartberg Pass. Forhåbentlig giver turen en god appetit, for næste stop er en lokal restaurant, hvor vi får serveret et tradionelt Karoo måltid. Glæd dig til strudsekebab, stegte græskar, traditionelle Roosterkoek kager, og meget mere.

 

GAINSBAAI

I den rolige fiskerby Gansbaai kan du komme helt tæt på et af verdens største rovdyr, hvidhajen. På shark cage diving turen er rollerne byttet om – vi er i buret, og hajerne svømmer frit omkring os. Det er en fantastisk oplevelse at se hajerne så tæt på – bare husk at hold hænder og fødder indenfor buret!

Inden vi når Cape Town, har vi et stop i det bjergrige Vyeboom. Her skal vi opleve naturen fra fugleperspektiv, når skal prøve kræfter med ziplining. Glæd dig til at nyde panoramaudsigten samtidig med at du suser hen over bjerge, skove og floder.

 

CAPE TOWN

Rejsen slutter i den fantastiske by Cape Town. En af verdens mest mangfoldige byer, og med et utal af aktiviteter – så heldigvis har vi et par dage her, så vi virkelig kan opleve hvad byen har at byde på.

Vi skal se Kap Det Gode Håb, hvor bølgerne slå ind over kysten. Undervejs besøger vi Boulders Beach, og ser de enorme (og larmende!) pingvinkolonier, der har hjemme på stranden. Vi åbner et kapitel i historiebøgerne, på vores udflugt til Robben Island. Her sad Nelson Mandela fængslet i mange år, og øen er i dag et museum, hvor du kan se hvordan livet så ud dengang. Vi skal også en tur i køkkenet, og deltage i et madlavningskursus, hvor vi lærer at lave klassisk malay mad.

Her til sidst, skal vi også have vores fysiske udfordring. Sammen vandrer vi til toppen af det ikoniske Table Mountain. Det er en stejl tur til toppen af det flade bjerg, men det hele værd – fra toppen har du en imponerende udsigt over hele området.

Midt i alle disse aktiviteter, er der også plads til fri leg, hvor du kan opleve Cape Town på egen hånd. Hvis dine ben kan holde til endnu en vandretur, kan du bestige Lions Head, eller tage på cykeltur i området. Og dem, der trænger til endnu et adrenalinsus, kan kaste sig ud i et skydive!

 

Uge 3 & 4

HANGNAAMEEDHOO ISLAND

Vi bor på øen Hangnaameedhoo Island. Øen er et paradis for rejsende, der gerne vil opleve kridhvide sandstrande, turkisblå hav og  frodige kokospalner. Dykning og snorkling er fantastisk hele året rundt og med gode muligheder for både at se djævlerokker og skildpadder svømme omkring. Er du heldig kan du se en af de enorme hvalhajer.

Vi bor i et lokalt guesthouse. Noget særligt for denne rejse er, at vi bor det samme sted under hele turen. Det bliver bestemt ikke kedeligt, da vi skal på masser af udflugter i løbet af de to uger.

 

DYKKERCERTIFIKAT

Maldiverne er kendt som et af verdens bedste dykkersteder, så det er det perfekte sted at tage dykkercertifikat. Kurset tager 3-4 dage i alt – og bare rolig, det er ikke undervisning fra morgen til aften. Vi starter med undervisning, hvor du lærer den teoretiske del om dykning. Derefter skal du lære at samle dit udstyr – og så er du klar til at komme i vandet. De første øvelser foregår på lavt vand, og herefter slutter vi med at dykke i det åbne hav.

 

Ø-HOP

På rejsen besøger vi en række forskelle øer – så drømmer du om at lege, at du er strandet på en øde ø, er du kommet til det helt rigtige sted. Undervejs er der også fine muligheder for at snorkle på de mange koralrev, der omgiver øerne. Vi skal også på fisketur, og lærer at fange vores egen aftensmad.

 

AKTIVITETER

På rejsen til Maldiverne kommer i ud og laver en masse aktiviter på vand, udover dykning og snorkling. I kommer blandt andet ud SUP og kajak ture, og for dem der tør, vil der være mulighed for at prøve kræfter med wind-surfing.

 

FRIDAGE PÅ ØEN

Mange rejser til Maldiverne for at få en pause fra hverdagen – derfor er der også sat fridage af undervejs, hvor du helt selv kan vælge hvad dagen skal gå med. Nogle foretrækker den ultimative afslapning med en tur på stranden, eller slappe af i en hængekøje med en god bog. Andre vil hellere udforske øen. Der vil også være mulighed for at besøge en af de luksuriøse resorts, i nærheden.

Uge 5

HANOI

Rejsens første dage tilbringes i hovedstaden Hanoi. Med sin kombination af moderne storby og gamle kolonibygninger, tegner den et godt billede af hvordan Vietnam ser ud i dag. Vi bliver budt velkommen med en middag bestående af vietnamesisk mad, så vi er klædt godt på til resten af turen.

I Hanoi skal vi på opdagelse i det charmerende Old Quarter, se byens mange templer og markeder, og smage på det lokale street food – og for dem, der har lyst, den lokale Bia Hoi øl. Der er også god tid til at udforske byen på egen hånd, inden vi om aftenen skal en tur i teatret, og opleve et traditionelt water puppet show. 

 

MAI CHAU

Efter et par dage i storbyen, tager vi nu ud på landet. På vores køretur passerer vi idylliske bjerglandskaber og frodige, grønne rismarker, før vi ankommer til Mai Chau omkring frokosttid. Her skal vi på cykeltur til Mo Luong Cave – en enorm grotte, hvor vi vandrer mellem imponerende stalaktitter og undergrundsfloder.

I Mai Chau bor vi hos en lokal familie, så du kan opleve hvordan det er at bo en lille vietnamesisk by. Vi prøver kræfter med traditionelt håndværk, som f.eks. bambusvævning, før vi vender tilbage til Hanoi for en enkelt nat.

 

 

CASTAWAY ISLAND

Vi sætter kursen mod kysten, hvorfra vi sejler ud til Castaway Island. Vi sejler gennem Lan Ha Bay, der er mindst ligeså smuk som naboen Ha Long Bay, men mindre turistet og med de flotteste sandstrande. Castaway Island er kendt for sine vilde fester, og er det perfekte sted at få et par drinks og møde andre backpackere fra hele verdenen. Der er god tid til at slappe af på stranden, tage en svømmetur eller spille en omgang beach volley. For de eventyrlystne, er der planlagt klatring på klippesiderne, så du kan opleve øen oppefra. Vi skal også sejle i kajak mellem de mange kalkstensklipper og laguner – hold øje med de nysgerrige aber, der bor på øerne.

Om aftenen tager vi en gåtur på stranden – er vi heldige, oplever vi det særlige, selvlysende plankton, der får stranden til at stråle som en stjernehimmel. Kort sagt – du kommer ikke til at kede dig!

Efter et par dage med sjov og ballade, tager vi tilbage til fastlandet, og fortsætter rejsen.

Uge 6

PHONG NHA

Vores første stop i Phong Nha er den lokale andefarm. Det lyder måske lidt skørt, men det er en anderledes og charmerende oplevelse, som de fleste synes godt om. Vi møder familien, der ejer farmen, og oplever hvordan en vietnamesisk hverdag ser ud. Efter frokost fortsætter vi til Dark Cave – en af landets største nationalparker. Gør dig klar til zipline, huleudforskning, svømmetur – og ikke mindst, mudderkamp! – for det er en sand legeplads for backpackere.

HUE

Hvis du interesserer dig for kultur og historie, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi oplever Hue sammen med de lokale ”lady bikers” – en organisation af universitetsstuderende, der gerne vil blive bedre til engelsk. Hop bag på motorcyklen, og få trænet engelsk-vietnamesiske gloser, mens vi suser forbi pagoder og paladser. Vi besøger Citadellet og Forbidden City, udforsker det lokale night market og vandrer langs Perfume floden.

Det vietnamesiske køkken har masser af spændende delikatesser, og vi lærer at lave nogle af dem på et madlavningskursus. Forhåbentlig bliver resultatet lækkert, for vi får lov til at nyde vores aftensmad i en have tæt på floden, med udsigt til den berømte Thien Mu pagoda på den modsatte flodbred. 

HOI AN

Vi fortsætter rejsen til charmerende Hoi An. Det er svært ikke at blive lidt vild med denne by, som er berømt for sine farvestrålende papirlamper, hyggelige gader og smukke arkitektur. Heldigvis har vi et par dage her, så vi har tid til at opleve byen.

Vi tager på udflugt til Ba Na Hills, hvor vi vandrer på den berømte Golden Bridge (også kendt som ”den der bro med hænderne”). Vi skal også på cykeltur, hvor vi besøger en lokal landsby, og sejler i traditionelle bambusbåde. Du vælger helt selv om du vil udfordre din gruppe til kapsejlads, eller bare flyde med strømmen mellem kokospalmerne.

På fridagen kan du tage en tur til stranden, udforske byens hyggelige caféer og butikker eller få skræddersyet et helt nyt sæt tøj. Om aftenen springer vi på en natbus, og kører tilbage nordpå.

Uge 7

HO CHI MINH CITY

Fra de rolige bjergområder rejser vi nu ind i en af verdens mest hektiske storbyer. Ho Chi Minh City (tidligere, og nogle gange stadig kendt som Saigon) en til tider kaotisk blanding af mennesker og motorcykler – så husk at dobbelttjekke, før du går over vejen!

Vi tager turen ud til Cu Chi tunnellerne – et underjordisk tunnelsystem, der strækker sig mere end 200 km under den vietnamesiske jungle. Tunnellerne blev gravet af de vietnamesiske styrker under krigen, og du får chancen for selv at kravle gennem de mørke gange. Er du ikke så glad for trænge rum, så bare rolig – området byder også på masser af ting over jorden.

MEKONG DELTAET

Mekong floden løber tværs igennem Sydøstasien, og fungerer nærmest som en pulsåre – den giver liv til både natur og byer. Det ser vi helt tæt på, når vi hopper ombord på vores båd, og sejler langs floden. Undervejs besøger vi små landsbyer, hilser på de lokale og bliver inviteret indenfor i deres værksteder, hvor der bliver fremstillet alt fra traditionelt håndarbejde til honning og kokosslik. Vi oplever også Cai Rong Floating Market – et af de største og mest farverige markeder i Mekong deltaet.

Vi overnatter hos en lokal vietnamesisk familie – så husk at øve dig på de gloser, du lærte tidligere på rejsen (og ellers skal guiden nok hjælpe dig med at oversætte).

PHNOM PENH

Efter en sejltur og en omgang grænsekontrol, træder vi nu ind i Cambodja. Vores første stop, er hovedstaden Phnom Penh, hvor vi bliver introduceret til landets kultur og historie. Vi besøger de livlige markeder, og prøvesmager de lokale delikatesser – for de modige, er der mulighed for at sætte tænderne i en sprødstegt tarantel eller en lækker fårekylling (!), inden vi fortsætter vores byvandring. Vi besøger det franske kvarter, kendt for sin flotte arkitektur, og byens mange templer.

Vi lærer også om det drabelige Khmer Rouge regime i Tuol Sleng fængslet. Det kan være en barsk, men lærerig omgang – og vil du lære endnu mere, er der mulighed for at besøge de berygtede Killing Fields syd for byen. Har du fået nok historieundervisning for én dag, kan du også fortsætte med at udforske byen på egen hånd, eller slappe af på hostellet.

 

Uge 8

KAMPOT

Fra den hektiske storby fortsætter vi nu til rolige Kampot. Beliggende mellem smukke bjerge og den rolige flod, er livet her ukompliceret og afslappet. Det betyder dog ikke, at vi kommer til at kede os. Vi har både en sejltur, hvor vi kan svømme i floden, og nyde solnedgangen, mens vi passerer mangroveskove og lokale fiskerlandsbyer. Vi skal også på cykeltur, hvor vi udforsker landområderne omkring byen. Oplev de lokale plantager, saltmarkerne, og de forladte bygninger fra Khmer Rouge tiden – og efter en hel dag med cykling, kan vi velfortjent bruge eftermiddagen med afslapning ved swimmingpoolen.

TUK TUK ADVENTURE

Det er endelig blevet tid til et af rejsens helt store highlights – nemlig 5 dages tuk-tuk adventure. En tuk-tuk er en slags motorcykel taxa, og er det mest populære transportmiddel i Sydøstasien. Det betyder, at vi kommer helt tæt på landet, når vi suser gennem tætte skove og lokale landsbyer på støvede landeveje. Vi skal besøge ældgamle templer, lære lokale håndværk, og opleve Cambodjas smukke natur. Undervejs overnatter vi hos lokale familier – på den måde får du kulturen helt ind under huden, og oplever hvordan hverdagen ser ud her. Vi ender ved den enorme Tonle Sap sø, hvor vi tager på sejltur mellem fiskerbåde og flydende landsbyer.

SIEM REAP

Rejsens sidste dag bruger vi på at se verdens største tempelkompleks. Dagen begynder ved solopgang ved hovedtemplet, og herefter udforsker vi resten. Vi skal blandt andet se jungletemplet Ta Prohm, hvor træerne nærmest smelter ned over ruinerne, og Bayon templet med sine imponerende stenansigter.

Inden vi tager hjem, er der tid til en afskedsmiddag med gruppen – og vi foreslår, at rejsen afsluttes med en festlig aften i den berømte festgade Pub Street.

Altid inkluderet

Alle overnatninger & transport på rejsemålet 24/7 tilgængeligehed på rejsen Lokale guider
Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten.
Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
Facebookgruppe med dine
rejsekammerater
Dækning af Rejsegarantifonden

Sydafrika

14 dage Featherbed Heads Explorer experience Zipline
10 måltider (7 B 1 L 2 D) Kloofing Besøg Robben Island
Sunrise Game Drive Addo Elephant Park Cango Caves Adventure tour Cooking Class
Adgang til Tsitsikamma National Park Downhill biking Swartberg pass Cable car ned fra Table Mountain
Hvalsafari Plettenberg Bay Kobus se Gat – Swartberg experience Cape of Good Hope day tour

Maldiverne

14 dage Snorkel safari med mulighed for at se hvalhajer Dykkercertifikat
39 måltider (13 B 13 L 13 D) SUP tur Wild Island Explorer
Fisketur med BBQ Kajak tur

Vietnam

14 dage Castaway Island Kajak Dark Cave
28 måltider (12 B 10 L 6 D) Halong Bay cruise Cooking Class
Sightseeing tour Hanoi Besøg “The Duck Farm” Golden Bridge
Mo Luong Cave Eco Green adventure Hoi An Minh Tho Homestay

Cambodia

11 dage Killing Fields Tuk Tuk adventure
11 måltider (4 B 3 L 4 D) Sunset Cruise Kampot River Angkor Wat Tempel

Dette oplever du også…

Table Mountain Sightseeing Cape Town Floating Markets
Siem Reap – Pub street Hai Van pass i Jeep Hue night market
Snorkel ture Kano & Kajak Mekong Delta

Fly & transfer

Flybillet t/r Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia fra ca. kr. 15500 Prisen er baseret på  en  flybillet som ikke kan ændres.
Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson. Xplore Life sender dig et tilbud
på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (59 måltider) fra ca. kr. 9000
Drikkepenge til guider

Visum & Vaccinationer

Visum til Vietnam koster 25 USD
Visum til Maldiverne er gratis første
Visum til Sydafrika er gratis
Visum til Cambodia koster 45 USD
Vaccinationer fra ca. 885,-

Forsikringer

Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 1460,-
Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 6% af rejsens pris
Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 6% af flybillettens pris

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

Bangkok

DHIGURAH

Maldiverne

MAI CHAU

Maldiverne

Hanoi

Maldiverne

PHONG NHA

Hue

Ho Chi Minh City

Phnom Penh

Siem Reap

Kampot

Cape Town

GAINSBAAI

OUDTSHOORN

WILDERNESS

KNYSNA

PLETTENBERG BAY

STORMSRIVER

CAPE ST. FRANCIS

SUNDAY RIVER VALLEY

Maldiverne

Bestil din rejse

Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

Afrejse

10/01 2025

Hjemrejse

01/03 2025

Pris

48.990 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

Afrejse

05/02 2025

Hjemrejse

02/04 2025

Pris

48.990 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år