River Rafting

Rejser med river rafting

Mange elsker et godt kick af adrenalin og følelsen af og have skubbet sine grænser. En rejse med river rafting hjælper til og gøre netop dette! Det er team work i topklasse der skal til når man hopper ned i den lille gummibåd sammen med sit hold og gør klar til og bevæge sig ud i den brusende flod, hvor alt man kan høre er en guide bagerst i båden råbe kommandoer for at få jer alle sikkert igennem og ud på den anden side med et stor smil og et godt grin. River rafting er næsten med garanti en oplevelse i vil huske.

Rejser med river rafting
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Backpacker skuer ud over landskabet fra Ella Rock på hiking i Sri Lanka

  Sri Lanka

  Destination

  Asien

  Pris

  8500 DKK

  Længde

  29/10 2024

  29/01 2025

  29/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

River rafting på en grupperejse

Når man tager ud på en rejse med river rafting er det næsten altid nogle ting som er garanteret. I får et adrenalin kick ud af det, bliver våde og går i land med et grin og smil på læben.. Når man begiver sig ud i en gummibåd på vej ned af en brusende flod gennem forskellige rapids, er det altid en fordel at man har lært dem at kende man sidde i båd med. Det giver et bedre flow og samarbejde når det virkelig gælder.  På grupperejser for unge plejer river rafting også altid og virke som en god samarbejdsøvelse for gruppen der er giver sjove oplevelser med til alle efter turen ned igennem floden.

Hvor kan jeg river rafte 

Hvis du sidder og planlægger en backpacker rejse og gerne vil vide hvor man kan komme ud og prøve kræfter med river rafting. Er der rigtig mange steder man kan prøve det af, heldigvis! Hvis du rejser med på en grupperejse med Xplore Life har vi fundet nogle steder vi mener er rigtig gode, og som giver en kanon oplevelse! I Australien er Tully River i Cairns et legendarisk valg, du kommer ud i flotte omgivelser og kan få et ordentligt adrenalin kick ud af turen, man har raftet på Tully River i over 30 år! Banos i Ecuador er også meget kendt for at være et fantastisk sted og kaste sig ud i river rafting eventyr! Er man mere til en lidt roligere oplevelse (selvom det kan være svært), vil en god ide være og prøve det i Kithulgala på Sri Lanka.