Trekking

Rejser med Trekking

Få uforglemmelige naturoplevelser på en trekking tur med Xplore Life. Spænd dine bedste vandresko, og gå afsted ud i naturen klar til de vildeste naturoplevelser. Når du tager på trekking, turer kan du få nogle fantastiske oplevelser i naturen. Oplev høje bjergtoppe, tropiske jungler og kupæret terræn. Mange forbinder trekking turer med at bestige høje bjerge eller vulkaner. Det kan det også godt være, men trekking er meget mere end bare det. Oplevelserne kan lige så vel foregå gennem dybe skove og jungler eller hen over den flade landjord. Du rejser afsted med et mål for øjet og overnatter enten i telt eller i små landsbyer på vejen.

Solo backpacker skuer ud over stor sø i bjergene i Ecuador
Rejser med Trekking
    No products found

Trekking Sydamerika

Sydamerika er et genialt kontinent at rejse på trekking tur til. Det byder på ubeskrivelig fantastiske naturoplevelser i mangefold. Her er både frodige klimaer, som den utrolig store Amazonas jungle. Her kan man tage på turer dybt ind i junglen og opleve varmen og få set unikke dyrearter som udelukkende lever i den store spændene jungle. Kontinentet rummer også nogle fantastiske bjergvandringsmuligheder, både Patagonien området samt Peru med sine smukke vandreruter til Machu Picchu er bestemt et besøg værd. Machu Picchu kom i 1983 på UNESCO verdensarvslisten, og i 2007 kom den med på listen over en af verdens syv nye vidundere. Rejsen op til Machu Picchu er en vidunderlig trekking tur som man kan tage på mellem 3 til 6 dage. Her vil man komme igennem smukke bjergpas og se flotte landsbyer i bjergene før man endelig når frem til målet, Machu Picchu.

to piger ved Rainbow Mountain Peru
Blond pige ser ud over Paracas natioanlpark Peru

Hvorfor tage på trekking?

Alle kan som udgangspunkt komme med på trekking, det afhænger af den specifikke tur og hvor hårdt fysisk den er. Der findes trekking turer i alle sværhedsgrader. Turene er en fantastisk mulighed for at komme på oplevelse ude i naturen. Når du tager ud på trekking, skal du være væk så lang tid, at du har mindst en overnatning på turen. Det gør det mulig at komme endnu længere væk fra byliv og andre mennesker, end hvis du skulle tilbage til et hotel samme dag. Derfor er det ofte oplagt at tage telt med og sove i når du er afsted. Det kunne være på trekking turer op ad høje bjerge eller vulkaner, eller turer som går dybt ind i skove og jungler. Når du overnatter ude langt væk fra byliv, har du mulighed for at opleve spektakulære nattehimler som ellers ikke vil have været mulig.