Nordamerika

Rejser til Nordamerika

Rejser til Nordamerika byder på pulserende storbyer hvor mørket aldrig falder på, store biler både i by og land, til Nationalparker med storslået natur som er svær og matche. Når du rejser til Nordamerika, er mulighederne uendelige. Rejser til Nordamerika kan byde på alt fra USA i syd, Med høj country musik til medrivende jazz. I Nord finder man Canada landet med fantastiske muligheder for de skiglade og adventure søgende mennesker. Når man begiver sig ud en eller flere rejser til Nordamerika. Er det vigtig og tænke over hvad man gerne ville opleve. Da afstanden imellem steder derover er meget større end de er herhjemme i lille Danmark. F.eks. kan en tur fra Los Angeles til San Francisco se ud til og være en hurtig sviptur. Men der er i virkeligheden over 600 kilometer. En ting er dog sikker! Du ville ikke fortryde nogen rejser til Nordamerika

Rejser til Nordamerika
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere

Rejse Nordamerika

En Rejse til Nordamerika, kan byde på meget. Man kan opleve suset ved River rafting på Colorado River. Nede i bunden af Grand Canyon, til Canadas storslået bjerge og rolige natur. Rejse til Nordamerika er noget man sjældent glemmer. Da oplevelserne her er i særklasse og altid storslåede. Nordamerika er et kontinent hvor alt er stort. Store biler, store byer, store bjergkæder, store ødemarker og storslået natur. At rejse i Nordamerika med en gruppe er en fantastisk oplevelse.

Det er herligt at drage ud på Road trip sammen! Når vejen bliver lang, er der ikke noget som at fyrer op for noget godt musik og lade skrålene af fællessangen styre den gode stemning. Det er altid godt og havde nogle omkring sig til at støtte en før man hopper i faldskærm ud over Las Vegas, og nogle og give et sejrskram til når man trygt lander på jorden igen. At rejse til Nordamerika er en oplevelse man sendt glemmer.

Nordamerika rejse

En Nordamerika rejse forbinder man ofte med rejser til enten Canada eller USA. To storslået lande hvor oplevelserne er lige så storslåede. I Canada og USA er største delen af landets befolkning immigranter fra alle verdens hjørner, noget som også kommer til udtryk i kulturarven i Nordamerika. Man kan tydelig mærke og se som dansk backpacker i Nordamerika at der også har været immigranter der har søgt mod nye steder med håb om en bedre tilværelse.

Befinder man sig i USA på vestkysten kan det være en oplagt mulighed og besøg Solvang hvor der er mange tydelige tegn på dansk oprindelse, en sjov oplevelse for de kultur interesseret. En typisk Nordamerika rejse er ikke fuldendt på uden at havde været inde og få en stor burger på ordentlig amerikansk vis. Befinder man sig i Californien er der kun et rigtigt sted og besøge! Det er Inn & Out Burger, det er legenden over dem alle! Hvis man ikke lige befinder sig i Californien, ville en klassik Dinner oplevelse i enten Canada eller USA og kunne gøre det. 

Rundrejse Nordamerika

Rundrejse Nordamerika, er en fantastisk måde at kunne få lov til og udforske kontinentet på. Du ville kunne være sikker på og få det hele med på engang. Du ville blive blæst bagover med adventure oplevelser, på vandrerturer i de smukkeste omgivelser i Canadas bjerge med muligheder for at se bjørne eller i Yellowstones sletter hvor store flokke af bison okser vandrer rundt.

Videre til smukke strandpromenader i Los Angels og besøg på Muscle beach til øde områder i Death Valley, hvor temperaturende kan blive over 50 grader. Rundrejse Nordamerika giver dig muligheden en dag og kører i stil ned gennem The Strip i Las Vegas og opleve alle lysende i byen der vågner op om natten. Herefter kan man rejse tilbage til Canada hvor man pludselig kan finder sig selv i en kajak i Vancouver med muligheden for at se hvaler. Skal du på rundrejse i Nordamerika ville det være en god ide og sætte i hvert fald 5 uger af til projektet da der er så mange forskellige ting og opleve.