Indien

Antal rejsende
Længde
Pris

Larmende, farvestrålende og overdådig. Det er bare nogle af de ord, der kan bruges til at beskrive Indien. Det er et land af kontraster – du finder tætte jungler med et rigt dyreliv, simple landsbyer, og ældgamle ruiner side om side med travle storbyer, hvor gaderne sitrer af liv.

På rejsen til Indien besøger vi ”den gyldne trekant” – Dehli, Agra og Jaipur – før vi bevæger os nordpå. Vi dykker ned i historien, når vi tager på vandring i de farverige bydele, udforsker lokale landsbyer og storslåede templer, og besøger et af verdens syv vidundere, Taj Mahal.

Har du mod på støjende storbyer, krydret mad og storslået arkitektur? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på Indien som dit næste rejsemål.

 

Aktiviteter

 

Uge 1

DEHLI

Rejsen begynder i Indiens hektiske hovedstad. Ældgamle templer og rustikke markeder står side om side med moderne bygninger i glas og stål, og giver byen et særpræget mix af fortid og nutid. Du får måske lidt af en kulturchok, men dig og din gruppe er i trygge hænder hos den lokale guide, der giver jer den første introduktion til landet.

 

AGRA

Tidlig morgen forlader vi storbyen, og kører mod Agra, hvor vi skal opleve et af verdens syv vidundere: Taj Mahal. Dette ikoniske mausoleum blev bygget i 1600-tallet, og de hvide marmorkupler er kendt i hele verden. Vi udforsker området, og lærer mere om historien bag bygningerne, før vi kører videre.

 

ABHANERI

I Abhaneri skal vi på udflugt til byens ældgamle ruiner. Vi skal blandt andet se de berømte Chand Baori trapper. Denne komplicerede konstruktion er over 13 etager dyb, og minder mest af alt om en gigantisk labyrint.

 

JAIPUR

Jaipur er også kendt som ”den lyserøde by”, da mange af de historiske bygninger er malet i den farve, og giver den gamle bydel et rosafarvet skær. En af de mest berømte er Hawa Mahal, også kaldet ”Vindenes Palads” – en gigantisk facade med overdådige vinduespartier, hvor fortidens adelige kunne betragte livet udenfor. Vi har en hel dag til at udforske denne spændende by. Før vi kører tilbage til Dehli, har vi et stop ved det imponerende Amer Fort – en smukt dekoreret fæstning, der er optaget på UNESCOs Verdensarvliste.

Uge 2

SHIMLA

Efter en enkelt overnatning i Dehli kører vi med tog nordpå. At køre med tog i Indien er en oplevelse i sig selv, og vi passerer byer og dybe kløfter, før vi kører op i bjergene. Her tager vi en pause væk fra byerne, og nyder livet på landet – og ikke mindst den fantastiske, nordindiske natur.

Vi bor på et resort, hvor der er forskellige aktiviteter tilgængeligt. Der er også en håndfuld planlagte ture på programmet – vi skal blandt andet besøge Chail, Kufra og den hyggelige Shimla Town.  

 

GAJRETREAT

Vi rejser videre til Gajretreat. Undervejs besøger vi de smukke Pinjore Gardens.

I Gajretreat skal vi udforske byen. Vi skal blandt andet opleve det flotte Golden Temple i Amritstar, som er den vigtigste helligdom for sikherne.

Senere på dagen tager vi endnu længere nordpå, og besøger grænsen til Pakistan. Kulturforskelle har muligvis delt disse to lande, men på trods af dette, udføres der hver aften et spektakulært show, der markere den natlige lukning af grænsen. Ceremonien indeholder høj musik (og en koreografi med tilsvarende høje benspark), og er en enestående oplevelse.

På vores sidste dag i denne by, besøger vi Anandpur Sahib. Det er et af landets helligste steder, og vi kan besøge de forskellige templer, før vi tilbringer aftenen med afslapning i river beach camp.

 

CHANDIGARH

Rejsen fortsætter til Chandigarh, hvor vi skal se de smukke Rock Gardens. Bestående af adskillige skulpture og maleriske vandfald, er en blanding af natur og kunst – og et velfortjent pusterum, før vi hopper på toget, og rejser tilbage til Dehli.

Efter to uger med eventyr, er det på tide at sige farvel til fantastiske Indien for denne gang.

Altid inkluderet

 • Alle overnatninger & transport på rejsemålet
 • 24/7 tilgængeligehed på rejsen
 • Lokale guider
 • Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten.
 • Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
 • Facebookgruppe med dine rejsekammerater
 • Dækning af Rejsegarantifonden

Indien

 • 14 dage
 • Tiger safari i Ranthambore National Park
 • Wagh Border show
 • 39 måltider (13 B 13 L 13 D)
 • Besøg Amristar & Golden Temple
 • Paintball
 • Besøg Taj Mahal
 • Besøg Amer Fort
 • Mød Nihangs stammefolket
 • Sightseeing Jaipur
 • ATV tour at Gajretreat

Dette oplever du også…

 • Sightseeing Dehli
 • Sightseeing Jaipur

Fly & transfer

 • Flybillet t/r Indien fra ca. kr. 6000. Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson.
 • Xplore Life sender dig et tilbud
  på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
 • Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
 • Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
  ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

 • Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (0 måltider) fra ca. kr. 1500
 • Drikkepenge til guider
 • Visum & Vaccinationer
 • Visum til Indien USD 25
 • Vaccinationer fra ca. 1305,-

Forsikringer

 • Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 705,-
 • Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 7% af rejsens pris
 • Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 7% af flybillettens pris

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

Delhi

Agra

Abhaneri

Jaipur

Shimla

Gaj Retreat

Chandigarh

Bestil din rejse

Indien

Afrejse

15/01 2024

Hjemrejse

30/01 2024

Pris

13.500 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Indien

Afrejse

06/02 2024

Hjemrejse

21/02 2024

Pris

13.500 DKK

Aldersgruppe

25 - 30 år

Indien

Afrejse

11/03 2024

Hjemrejse

26/03 2024

Pris

13.500 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år