Jungle

Junglen

Rejser til junglen! Det er for mange det ultimative backpacker eventyr! Det uberørte, fremmede og mystiske. Her har man virkelig muligheden for at komme ud off the beaten path. Oplev høje træer der skyder mod himmelen, den høje luftfugtighed der slår i dit ansigt, der bevidner om at du befinder dig i et frodigt område. Når man tager ud i junglen møder man mange forskellige ting, ofte vil du møde alverdens insekter og fugle og hvis du er heldig vil du kunne hører og se aber i trætoppene. Der findes jungler verden over og hver rummer på hemmeligheder. I flere af dem er der muligheder for at kunne se nogle dyrearter som kun lever her! Så spænd vandrestøvlerne og gør dig klar til et uforglemmeligt eventyr med grupperejser for unge til Junglen!

Rejser med jungle
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Kvinde på scooter i Hanoi Vietnampå en rolig gade

  Vietnam & Cambodja

  Destination

  Asien

  Pris

  21490 DKK

  Længde

  03/06 2024

  04/07 2024

  24/01 2025

  19/02 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere

Hvad er en jungle?

Junglen er en tæt tropisk skov type som især forekommer ved ækvator og tropiske klimazoner. Ordet jungle oser med det samme af eventyr og vilde oplevelser! Fantasien sætter ingen grænser, men egentlig betyder det bare ubeboet eller ukultiveret og stammer fra det indiske ord Sanskrit. Junglen er for mange en fælles betegnelse for urskov og regnskov, Urskov er skov der er forblevet uberørt og ikke påvirket af mennesker, derfor kan der være urskov alle steder i verden, i Danmark har vi næsten ikke noget urskov tilbage. Regnskove er et relativt nyt begreb vi er begyndt og bruge og omhandler mest store skovområder i troperne. Jungler har ofte ligget uberørt hen, og derfor florerer her masser af liv der ikke har været påvirket af omverden før. Derfor finder man også ofte mange dyrearter i disse områder som man ikke kan finde andre steder. Derfor er det en meget spændende destination du kan tage til med grupperejser for unge.

Du kan også tage med Xplore Life på grupperejser Bali eller grupperejser USA.

Amazona – verdens største regnskov

Backpacker rejser til junglen kan fører dig til Amazonas er verdens største regnskov med et kæmpemæssig areal på omkring 6,9 millioner km². den strækker sig ind i ni forskellige lande i Sydamerika. Amazonas udgør ca. halvdelen af jordens regnskov, og dermed ca. 3% af jordens overflade. Klimaet i regnskoven er varmt og fugtigt og i mange områder af regnskoven regner det hver eneste dag, og temperaturen er omkring 22-29 grader året rundt. Tværs igennem løber Amazonasfloden der er verdens næstlængste flod kun 150 km kortere end Nilen i Afrika, dog er Amazonasfloden den mest vandrige. 20% af alt vand der strømmer ud i verdenshavene kommer herfra. 20% af den ilt vi indånder på jorden kommer fra Amazonas og derfor har skoven fået tilnavnet verdens lunger. Derfor kan du med andre unge på en grupperejse komme helt tæt på dyrene i Junglen og opleve det rigtige jungleliv. Skal du med på  Xplore Lifes grupperejser for unge næste gang du skal ud på eventyr?