Storbyliv

Storbyen

Mang af os nyder og ose i en storby. Tage alle indtryk ind, og nyde de kulturer man finder i storbyerne. Der findes mange forskellige type storbyer. Nogle er som vi mere kender det herhjemmefra. Andre er en helt anden type hektisk stemning over sig, måske fuld af scootere larm. Rejser du med Xplore Life ud på en af vores grupperejser for unge, har du mulighed for at opleve mange forskellige storbyer. Du kan blandt andet rejse med til Indien hvor du kan opleve New Delhi med et indbyggertal på over 29 millioner mennesker! Eller Sydney i Australien, der med sine mange seværdigheder hurtige kan tage et par dage ud af kalenderen.

Rejser med storbyliv
 • Table Mountain Cape Town Sydafrika

  Sydafrika

  Destination

  Afrika

  Pris

  16490 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  05/02 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Hvorfor rejse til Auckland?

Auckland er hovedstaden i New Zealand og beliggende på den nordlige ø. Auckland skiller sig ud fra resten af landet ved og have skyskrabere og et pulserende storbyliv. men lad dig ikke narre. For som resten af New Zealand har du mulighed for at få et enormt adrenalin kick i byen. Eller komme ud og kunne slentretur langs havnefronten og nyde udsigten ud over vandet. Auckland byder blandt andet på Skytower hvor du har mulighed for at komme til tops og nyde udsigten ud over auckland. Du får også få pulsen helt op og ringe når du helt alene springer ud fra tårnet

Hvorfor rejse til Sydney?

Sydney er en fantastisk by beliggende på Australiens østkyst. Sydney er Australiens største by, men er dog ikke landet hovedstad. Sydney er en skøn by at bevæge sig rundt i, og man kan hurtigt finde mange små hyggelige områder. Hvor man kan sætte sig på cafe og slappe af. Vil man gerne ud og opleve ting er der også mange flotte seværdigheder og se. Blandt andet Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge. Har du brug for en strand efter en lang vandre dag rundt i byen skal du ikke se langt før du kommer til den populære strand Bondi Beach! Sydney er en by der har det hele.

Hvorfor rejse til Cape Town?

Rejser du med Xplore Life på en grupperejse til Sydafrika. Kan det være du kommer forbi Cape Town, en fantastisk by beliggende ud til vandet i den sydlige del af landet. Byen byder på en masse flotte oplevelser. Tag med ned til havnefronten og slentre en tur afsted og nyd en lækker vaffel med is hos Wicked Waffle. Eller spænd skoen og gå til toppen af Table Mountain. En udfordrende tur, men med en enormt givende udsigt fra toppen ud over hele byen. Mange vælger også når man er i Cape Town og tage ud til Robben Island og lærer mere om historien både bag apartheid og fængslet. 

Hvorfor rejse til Bangkok?

Bangkok er en fantastisk storby, som er et must og opleve hvis du kommer til Thailand! Byen har en konstant summen. Der mange flotte seværdigheder og besøge som blandt andet the Grand Palace og Wat Arun – Temple of Dawn. Når du rejser ud som backpacker har du måske allerede hørt om Khao San Road? Eller kommer du helt sikkert til og stifte bekendtskab med den under dit ophold. Her er der et fantastisk natteliv og 99% af unge backpackere vil befinde sig her. Når du har behov for at få en puster fra storbyens hektiske liv, kan du tage ud til Bang Krachao Gardens og nyde de grønne omgivelser og slappe af.