Angkor Wat

Rejser til Angkor Wat

Angkor Wat er et must see hvis du befinder dig på din backpacker rejse i Cambodja! Angkor Wat er det ikoniske og berømte tempel i ruinbyen Angkor. Angkor Wat er måske Cambodjas største turistattraktion og med god grund. Når du kommer der ud vil du blive draget af det store mystiske tempel kompleks og den spændende historie. Både hinduister og buddhister har efterladt tydelige spor ved Angkor Wat, der viser de smukke arkitektoniske færdigheder og finesser fra Khmer-æraen. Angkor Wat er også det tempel som ses på Cambodjas flag. Rejse med på en grupperejse med Xplore Life til det fantastiske Angkor Wat.

Rejser til Angkor Wat
 • Kvinde på scooter i Hanoi Vietnampå en rolig gade

  Vietnam & Cambodja

  Destination

  Asien

  Pris

  21490 DKK

  Længde

  03/06 2024

  04/07 2024

  24/01 2025

  19/02 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere

Hvad er Angkor Wat?

Angkor Wat er hovedtemplet i det enorme Angkor kompleks.  Angkor Wat menes at være det største religiøse monument i verden, så stort at Angkor Wat fylder over 1 km². Der er brugt fem millioner tons sandsten for at bygge Angkor Wat, det siges at det er hentet fra det hellige bjerg Phnom Kulen som ligger 50 km derfra. Det må have krævet enorm arbejdskraft, og slæbe det hele vejen. Man mener at det har taget 35 år, brugt 300.000 mennesker og 6000 elefanter  på at få det bygget færdig. Angkor Wat er et must see! Besøg det ved Angkor i Cambodja!

 Hvor mange templer er der ved Angkor Wat? 

Angkor Wat ligger i Angkor hvor der er 72 templer. Angkor er en kæmpe ruinby, beliggende i det nordlige Cambodja. Da byen var på sit højeste vurdere man at der boede op mod 1 million mennesker i byen. Angkor blev i 1992 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.  De mest kendte templer beliggende i Angkor, er Angkor Wat, Angkor Thom, Bayon og Ta Prohm der blandt andet har medvirket som kulisser for filmen Tomb Raider. Rejser du til Angkor får du helt sikkert muligheden for at besøge disse på en dagstur hertil.