Asien

Rejser til Asien

Larmende gader, der vibrerer af liv og larmende scootere. Smaragdgrønne rismarker, smukke sandstrande og turkisblå vandfald. Røgelsesfyldte templer. Stærk, krydret mad. Når du rejser til Asien, er det en oplevelse for alle sanserne. Dette farverige kontinent har i mange år været den foretrukne destination for backpackere, og vi forstår det godt – Asien har en uendelig liste af utrolige steder, der bare venter på at blive udforsket.

Mange rejser til Asien for at blive udfordret. For nogle handler det om at prøve grænser af, og opleve en helt anderledes kultur – det kan være udfordringen i at bo hos en lokal familie, der ikke taler et ord engelsk. For andre handler det om at lære noget nyt – som at prøve kræfter med surfing, eller tage et dykkercertifikat. Og så er der også alle os, der bare gerne vil se den fantastiske natur, med alt fra høje bjerge til uberørte bounty-strande. Uanset hvad du drømmer om, har Asien noget for enhver smag.

Rejser til Asien findes i mange størrelser og former, og vi hjælper selvfølgelig gerne med at finde lige præcis den rejse, der passer bedst til dig.

Rejser til Asien
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life

  Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  13490 DKK

  Længde

  12/11 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  21/02 2025

  19/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Taj Mahal viser sig igennem en stor port i Indien

  Indien

  Destination

  Asien

  Pris

  13500 DKK

  Længde

  15/01 2024

  06/02 2024

  11/03 2024

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Kvinde på scooter i Hanoi Vietnampå en rolig gade

  Vietnam & Cambodja

  Destination

  Asien

  Pris

  21490 DKK

  Længde

  03/06 2024

  04/07 2024

  24/01 2025

  19/02 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • Backpacker skuer ud over landskabet fra Ella Rock på hiking i Sri Lanka

  Sri Lanka

  Destination

  Asien

  Pris

  8500 DKK

  Længde

  29/10 2024

  29/01 2025

  29/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Sabbatår rejse asien

Asien er et kontinent fyldt med kontraster. Et sabbatår her kan derfor byde på alt fra bounty-strande til majestætiske bjerge, mangfoldige byer, dybe jungler og et grundigt indblik i Østens spændende kultur og historie. Du kan besøge ældgamle templer den ene dag, og bade i vandfald eller snorkle på koralrev den næste. Du kan rejse gennem Sumatras jungle, på udkig efter orangutanger, eller dykke ned blandt Filippinernes koralrev og havskildpadder. Du kan udfordre dig selv i Nepals bjerge, eller slappe af på Maldivernes paradisøer. Uanset om du er til livlige storbyer – som Delhi, Bangkok eller Singapore – eller foretrækker de rolige landsbyer i Cambodja, er der noget for enhver smag. Sabbatår i udlandet i Asien er en oplevelse for livet, uanset hvilken del af dette utrolige kontinent du vælger at udforske.

Endnu en fordel ved at rejse til Asien i dit sabbatår, er at mange af landene er budgetvenlige. Mange steder kan du leve meget billigt, og så rækker pengene længere. Vi har budgettet til alle vores grupperejser for unge. Hvis du gerne vil have tilsendt et budget, så du kan planlægge din sabbatårsrejse, skal du bare ringe eller skrive til os – så hjælper vi dig med at komme afsted.

Rejser til Vietnam

Når det kommer til rejsedestinationer, er Vietnam et af de mest populære valg. Og det er ikke svært at se hvorfor. Når du rejser til Vietnam, træder du ind i en verden med sin helt egen sjæl. Selvom landet minder om mange andre steder i Sydøstasien, er Vietnam noget helt særligt. Du finder en blanding af natur og kultur, når du rejser mellem risterasser og lokale landsbyer, såvel som de mange storbyer. Oplev charmerende Hoi An, med sine farvestrålende lanterner og hyggelige gader. Sejl i Ha Long Bay mellem tusindvis af smaragdgrønne øer. Se de smukkeste vandfald ved Da Lat, eller begiv dig ud på Mekongdeltaets mange floder. Fordyb dig i kulturen i de ældgamle templer, eller lær mere om historien i betydningsfulde byer som Hanoi og Ho Chi Mihn City.

På vores rejser til Vietnam, kommer du helt tæt på det lokale liv. Vi besøger lokale landsbyer, og bor hos familier, så du kan opleve hvordan hverdagen ser ud i Vietnam. Vi ser alt fra traditionelle håndværk og markeder til en lokal andefarm – det lyder lidt skørt, men det er en sjov oplevelse.

Rundrejse Asien 2 uger

På en 2 ugers rundrejse til Asien kan du nå rigtig meget, hvis du vælger planlægger din rejse godt. Det er smart, hvis du inden din rejse gør dig nogle tanker om, hvad du gerne vil opleve. Vil du f.eks. helst opleve den berømte Ha Long Bay, skal din rejse centrerer sig om området omkring Hanoi, Vietnam.

Det er også en god idé at overveje hvordan du kommer rundt. Du kan f.eks. tegne din rute på Google Maps, og se hvor langt der er mellem de forskellige steder. På en to ugers rejse er det vigtigt, at turen ikke ender med at være ren transport. Der skal også være tid til at nyde rejsen. Fokuser derfor på det du allerhelst vil opleve – eller tilmeld dig en grupperejse, der har et passende program til dine ønsker.

Grupperejse Asien

Asien er en paradis destinationation for backpacker rejser – måske fordi det netop er et kontinent fyldt med kontraster og unikke oplevelser. Og så er det ofte billigt at rejse rundt her, så en grupperejse til Asien har plads i budgettet til endnu flere sjove oplevelser – og det bliver kun endnu bedre, når du er sammen med en gruppe rejselystne unge.

Tag med på ø-hop på Filippinerne, kør i tuk-tuk tværs gennem Cambodja, oplev Vietnams fantastiske byer og Laos utrolige natur. Fordyb dig i Indiens unikke kultur, eller udforsk Indonesiens mange øer. Kom tæt på Sri Lankas mangfoldige dyreliv, eller dyk ned på Maldivernes koralrev. Kort sagt – på en grupperejse til Asien kommer du bestemt ikke til at kede dig!

Som du kan høre, er vores grupperejser for unge til Asien vidt forskellige. Vi er selv helt vilde med at rejse rundt i denne del af verden, og deler meget gerne ud af vores erfaring – så er du i tvivl om hvilken grupperejse, der passer til dig, så bare tag fat i os!