Tanzania

Antal rejsende
Længde
Pris

Hakuna Matata og velkommen til Tanzania! Solskin, giraffer, aber, elefanter og løvebrøl! Det er nogle af de fantastiske ting man kan opleve i Tanzania. Landet er spækket fuld af fantastiske safarioplevelser på de berømte savanner.

Oplev et land fuld af smilende og venlige mennesker. Tanzania er mødet med en helt anderledes og spændende kultur. På rejsen til Tanzania vil i komme ud på safari oplevelser i det berømte Serengeti og Ngorongoro hvor i har mulighed for at opleve alle savannenen dyr og se The Big Five. Rejsen tager jer videre til en anderledes og spænende nationalpark ved kysten, Saadani nationalpark! En spændende nationalpark ved kysten.

Aktiviteter

 

Uge 1

Arusha

Når i ankommer til Tanzania lander i, i Arusha. Her vil i møde jeres guide, der tager jer med ind til byen hvor i bruger jeres første dag/nat alt efter hvornår i lander.

Serengeti Nationalpark & Ngorongoro

efter en tidlig morgenmad, tager i afsted mod Serengeti savannen på jeres første safari! Det er en fantastisk oplevelse og fed fornemmelse når man finder sine første dyr! Det er bare med og holde godt øje. I begynder nu også på camping livet, hvor i camper inde i nationalparken, hvor de vilde dyr har fri mulighed for at gå rundt mellem jeres telte. Noget der også sker regelmæssigt. Så lyt godt efter hvad jeres guider siger, og husk at tage et par ekstra spil kort med hvis der pludselig er en flok bøfler der ligger sig foran jeres teltet! Så er det rart og kunne spille kort ved bålet, indtil de flytter sig.

Uge 2

Mto Wa Mbu Village

Efter jeres mange gode safari oplevelser, rejser i tilbage mod Mto Wa Mbu, hvor i vil opleve mødet med flere forskellige stammefolk. Blandt andet Datoga stammen og Hadzabe stammen! Hadzabe stammen får i lov til og komme ud og besøge tidligt om morgen, og opleve hvordan de lever, og komme med på en lille morgen jagt. Efter jeres til i Mto Wa Mbu rejser i videre mod kysten

Lushoto

På jeres rejse ud mod kysten gør i et kort en dags stop i Lushoto, hvor i får mulighed for at opleve et anderledes Tanzania end hidtil. Her kommer i op i bjergene og kan se ud over Usambara bjergene. Hvis i har tid, kan i planlægge et besøg til Soni Falls der ligger lige i nærheden, og bestemt er et besøg værd.

Saadani nationalpark

Når i kommer ud til kysten kommer i til Saadani nationalpark. Saadani nationalpark er den eneste nationalpark i Tanzania der ligger lige ud til det Indiske Ocean! Nyd kysten og det dejlige vand! Parken er ikke særlig kendt og derfor heller ikke lige så besøgt som blandt andet Serengeti og Ngorongoro. Er i heldige vil i opleve elefanter eller løver komme gående nede på stranden. Efter jeres ophold i Saadani, slutter rejsen hvor i kører til Dar es Salaam, og flyver hjem, eller videre ud i verden.

 

 

Altid inkluderet

 • Alle overnatninger & transport på rejsemålet
 • 24/7 vagt telefon på din rejsen
 • Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten.
 • Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
 • Facebookgruppe med dine
  rejsekammerater

Tanzania

 • 14 dage Saadani National Park
 • Besøg Hadzabe stammefolket
 • 34 måltider  (12 B 11 L 11 D)
 • Besøg Datoga stammefolket
 • Ngorongoro National Park
 • Serengeti National Park

Dette oplever du også…

 • Lake Eyasi
 • Oplev Mto Wa Mbu landbyen
 • Oplev Usambara bjergene ved Lushoto

Fly & transfer

 • Flybillet t/r Tanzania fra ca. kr. 5000. Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson.
 • Xplore Life sender dig et tilbud på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
 • Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
 • Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
  ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

 • Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (0 måltider) fra ca. kr. 1500
 • Drikkepenge til guider
 • Visum & Vaccinationer
 • Visum til Tanzania koster USD 50
 • Vaccinationer fra ca. 995,-

Forsikringer

 • Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 705,-
 • Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 6% af rejsens pris
 • Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 6% af flybillettens pris

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

Arusha

Serengeti National Park

Ngorongoro National Park

Lushoto

Saadani National Park

Dar es Salaam

Bestil din rejse

Tanzania

Afrejse

10/06 2024

Hjemrejse

25/06 2024

Pris

17.490 DKK

Aldersgruppe

25 - 30 år

Tanzania

Afrejse

15/07 2024

Hjemrejse

30/07 2024

Pris

17.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år