Surfing

Fang bølgen

Noget som mange backpacker gerne vil ud og opleve på en rejse, er surfing på deres backpacker rejser! Nogle har måske prøvet det før og blevet bidt af og fange den perfekte bølge. Andre skal ud og prøve det for første gang. Og mærke suset i kroppen når man endelig kommer op og stå og ruller på bølgen ind mod kysten! På grupperejser for unge med surfing kommer I helt sikkert til og have en masse sjov sammen med det i vandet. Uanset om man har prøvet det før eller ej. Surfing er især populært på rejser til Sri Lanka eller Australien. Hvis du gerne vil prøve surfing er det bare med og lære og kaste shaca bombs og komme afsted!

Rejser med surfing
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere

Surfing i udlandet

Der er rigtig mange steder og komme i gang med surfing. Faktisk har man mulighed for at prøve det herhjemme i Danmark ved cold Hawaii i klitmøller. Rejser man ud i verden mod varmere himmelstrøg. Har man mulighed for at prøve det rigtig mange steder også. Er der en bølge ved kysten er der næsten også altid nogle som gerne vil surfe! Australien er en destination mange drømmer om at komme til for at surfe. Uanset om du er nybegynder eller øvet. Mange rejser dertil for at tage på surfcamp, nogle vælger og blive i 3 dage. Andre 1 uge og nogle i længere tid for at uddanne sig som surfinstruktør.  Sri Lanka og Bali i Indonesien er andre steder som også er meget velegnet for nybegynder eller lettere øvet. 

Grupperejser med surfing 

Når man for første gang skal ud og prøve kræfter med surfing er det i manges tilfælde sammen på en grupperejse. Det kan for mange en svær ting i starten. Man starter på stranden hvor man prøver hvilken teknik man skal bruge for at komme op og stå på brættet og lærer hvordan man skal placere sine fødder. Herefter tager man brættet med ud i vandet og bølgerne. Første succes kommer for mange når de kommer langt nok ud til og fange en bølge uden og have mistet brættet på vejen i en anden bølge.

Herefter får man hjælp til og fange de første bølger så man kan prøve hvordan det er og komme op og stå. For mange ender dette med vilde akrobat spring af brættet og ud i vandet et par gange før man kommer op og stå til stor jubel fra ens rejsekammerater. Det er en fantastisk følelse første gang man kommer op og mærker suset i kroppen af og have fanget bølgen! Når man starter med surfing er det rart og rejse med en gruppe så man kan være moralsk opbakning for hinanden og hjælpe hinanden i mål med og komme op. Rejser med surfing giver meget sjov på en grupperejse.