Afrika Safari

Safari i Afrika

At rejse på Afrika safari, er en kanon god ide og fantastisk oplevelse! dyrelivet er fantastisk. Afrika har mange smukke destinationer man kan rejse til for at opleve safari. Der kan også være stor forskel på den safari oplevelse du ønsker. Rejser du til Botswana kan du komme på safari i Okavango Deltaet, hvor du kan sejle ude på floden og se efter hvilke dyr som dukker frem. Tanzania byder på ekseptionel god safari mange forskellige steder i landet. Det mest klassiske er at rejse til Serengeti eller Ngorongoro her får du en fantastisk safari oplevelse fuld af dyr, og er du heldig får du set dem alle!

Rejser med Afrika safari
 • Hanløve slapper af i skyggen af et træ i Serengeti Tanzania

  Tanzania

  Destination

  Afrika

  Pris

  16500 DKK

  Længde

  10/06 2024

  15/07 2024

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Table Mountain Cape Town Sydafrika

  Sydafrika

  Destination

  Afrika

  Pris

  16490 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  05/02 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

 Hvad er the big five?

The big five er et udtryk der blev opfundet af storvildtjægere og består af løven, næsehornet, elefanten, kapbøffelen og leoparden. Det er et udtryk for de fem sværeste dyr og jage til fods. Det er dog blevet mere og mere alment adopteret af safari branchen som et mål at kunne se dem alle fem.  Nogle af dem er nemmere og se end andre. Enten fordi det er et mere almindeligt dyr på savannen. Eller stort og svært ikke og se som en elefant. Leoparden kan for mange være svær og finde da den ofte er meget sky. Det er bare med og holde øjnene åbne!

 Hvor kan man se the big five?

De bedste muligheder for at se the big five vil være enten i Tanzania i Ngorongoro krateret eller Serengeti. Alternativt i Sydafrika. I Sydafrika er der 80% af de resterende næsehorn i verden! Kruger nationalpark er også specielt godt kendt for at være et godt sted og se leoparden. Udover det har Kruger nationalpark også et godt ry for at kunne se the big five på en dag. (ingen garanti). Hvis du er helt vild med elefanten kan et besøg til Chobe nationalpark være en god anbefaling. Chobe nationalpark huser over verdens største bestand af elefanter. Mange vil rigtig gerne se en løve på deres safari tur. Det er der rigtig gode muligheder for i Tanzania, der har den største population af løver! Namibia er også et specielt sted og være heldig og se en løve, deres løver har tilpasset sig ørken livet!