Søer

Idyllen ved søer

Når man sidder og planlægger sit sabbatår i udlandet med rejse ud i verden er det nødvendigvis ikke søer man søger efter som det første. Vi vil dog gerne slå et slag for det alligevel. Der findes nemlig utrolig mange smukke søer ude i verden, f.eks. er der de berømte underjordiske ferskvands Cenoter i Mexico på Yucatan halvøen som bestemt er et besøg værd! Befinder du dig i Australien vil en Pink Lake være et oplagt valg og undersøge, f.eks. Lake MacDonnell. Det ser helt ekstraordinært ud og man tror næsten ikke sine egne øjne! Dette er blot nogle af de få muligheder der findes, hvad kommer med på din bucket list er helt op til dig.

Rejser med søer
    No products found

Cenoter

Rejser med søer, kan blandt andet tage dig med med til Cenoter. Cenoter er nogle fantastiske underjordiske søer som blandt andet findes på Yucatan halvøen i Mexico. Der findes store og små, som regel kan man besøge dem og bade i det kølende vand som er enormt forfriskende! Nogle af dem huser også små skildpadder, blandt andet Grand Cenote i Tulum. Andre Cenoter som Cenote Calavera har man mulighed for at hoppe ned i gennem flere forskellige åbninger hvis man tør! Cenoterne er fulde af tunnelsystemer der går langt under jorden, har du dykkercertifikat og nerverne i orden har du mulighed for at dykke ind i nogle af de mange tunneller og huler med en guide. Lyder Cenoter som noget for dig, er Mexico helt sikkert et besøg værd!

Bucket list søer

Der findes utrolig mange spændende søer og opleve! Nogle af dem fordi de er smukke og se på, andre fordi de ligger i smukke omgivelser og er gode og køle ned i, som f.eks. Cenoter. Vi har samlet en lille bucket liste af søer vi mener er mere end besøgsværdig. Til når du planlægger rejser med søer.

Lake Powell er et utrolig smukt besøg, et af de mest kendte steder og besøge det er horse bend shoe, og det er bestemt et utrolig smukt syn der venter dig her! besøger du Australien er en tur til Fraser Island helt sikkert en rigtig god ide! Her vil du kunne komme ud og se mange forskellige søer, to som er nævneværdige er Lake Wabby som åbner sig forneden efter hvad der minder om en lille ørkenvandring. Sidder man her med fødderne i vandet vil man kunne mærke små fisk der napper til ens tæer. Lake McKenzie er en af de mest kendte søer på øen, vandet er utrolig klart og næsten med endeløs sigtbarhed.