Rappelling

Rappelling

Rejser med rappelling er nervepirrende! Læn dig tilbage og stol på rebene holder! Gør dig klar til og tage skridtet ud over kanten! Bedste råd vi kan gi, ikke se ned før du er ude over kanten. Det giver et utroligt rush at rappelle, men også en super fed fornemmelse i kroppen når man stille og roligt begynder at få kontrol over hvordan man bevæger sig ned. Husk at nyd udsigten på vej ned fra toppen hvis du har overskuddet til det. Når du kommer i bund og ser op, virker det ofte urealistisk at du lige er rappellet ned fra den høje klippetop. Glæd dig til en fantastisk oplevelse!

Rejser med rappelling
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • Backpacker skuer ud over landskabet fra Ella Rock på hiking i Sri Lanka

  Sri Lanka

  Destination

  Asien

  Pris

  8500 DKK

  Længde

  29/10 2024

  29/01 2025

  29/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

3 fede steder med rappelling

1. New Zealand – Waitomo CavesNew Zealand er et imponerende land, med mange imponerende oplevelser, heriblandt Waitomos grotte system, som er kendt for deres “glow worms”. Du kan komme med ind på rejse i grotte systemet og udforske steder der næsten er uberørt af mennesker og prøve og rappelle inde i grotterne! En unik oplevelse som kun de færreste får med.

2. Sydafrika – Table MountainI Sydafrika kan du komme ud og prøve rappelling på Cape Town’s ikoniske Table Mountain.

Table Mountain er specielt populær for mange da den er let tilgængelig fra byen og har en fantastisk udsigt! Ud over det kan du prale med og have rappellet over 100 meter, en af de længeste rappelings steder der findes!3. Costa Rica- Mt. Arenal

Costa Rica er et mekka for rappelling! Der er mange forskellige steder og prøve det. Kom med ud i junglen og prøv og rappelle ned langs et vandfald midt i Costa Rica’s jungle.

Er det trygt og rappelle?

du kan trygt tage på rejser med rappelling. Når man bevæger sig ud i ekstreme oplevelser for at få et adrenalinkick, skal det naturligvis være sikkert og trygt. Selvom det måske ikke følelse det lige i det sekund man begiver sig ud over kanten. Når du rejser ud på en grupperejse med Xplore Life sørger vi altid for nøje at udvælge stederne med stor omhu, så du er sikker på at få en fantastisk oplevelse ud af det. Omgivet af dygtige instruktører både på toppen og i bunden, og sikkert udstyr! På en grupperejse er det altid fedt og have sin gruppe omkring sig til en god moralsk opbakning når man bevæger sig ud over kanten.