Hiking

Rejser med Hiking

Oplev fantastiske hikes på en grupperejse med Xplore Life. Hiking er en rigtig god måde at komme ud og opleve den flotte natur. Du kan blandt andet i New Zealand komme ud og opleve noget af det mest dramatiske landskab på nordøen på Tongariro Crossing. Costa Rica byder også på mange smukke hikes, blandt andet i Los Campesinos hvor du kan begive dig ud i den frodige jungle, og bade i vandfald og krydse store  hængebroer eller komme videre i junglen i svævebane hvor du selv trækker dig over i håndkraft. På rigtig mange backpacker rejser kan du komme ud på hikes.

Rejser med hiking
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Table Mountain Cape Town Sydafrika

  Sydafrika

  Destination

  Afrika

  Pris

  16490 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  05/02 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

4 gode hiking ture

1. Costa Rica – Los Campesinos

Oplev fantastiske hikes i Los Campesinos på Costa Rica. Nogle lange andre korte, men uanset hvad du vælger er du sikker på at få en oplevelse i jungelen du sent vil glemme, kom ud og bad i vandfald, kryds jungelen på store hængebroer, eller prøv og hive dig selv over i en enmands svævebane, her har du muligheden for at komme ud på hike man ikke kan mange andre steder!

2. Sri Lanka – Ella Gap

Ella Gap i Sri Lanka er en fantastisk hike. Alle kan være med og der er på en god da mulighed for at kunne se utrolig langt, helt ud til kysten! Ella Gap fungere både godt som både dagstur, men også som solopgangstur. Det er der ikke mange der gør, så vælger man det kan man være heldig med og have en smuk stjernehimmel og gå i, og en solopgang helt for sig selv, bestemt det hele værd!

3. Ecuador – Mindo Cloud Forest

 

Sydamerika er fulde af smukke hikes, så det er næsten umuligt og udvælge nogen. i Ecuador kan du tage ud på en hiking tur i den smukke Mindo Cloud Forest. Du kan hurtigt se landskabet ændre sig når du kommer fra Quito og ser de hvide skyer der ruller ind over den frodige skov. hold øjnene åbne for der findes over 400 forskellige tropiske fugle, så er du heldig kan du se nogle af dem på din hike. 

4. USA – Zion Canyon 

I USA kan du opleve mange fantastiske hikes. blandt andet Zion Canyon. Her er der mange gode muligheder blandt The Narrows hvor du har muligheden for at hike ned i vandet i bunden af canyonen, stik modsat Angels Landing hvor du kommer op i højden (pas på højdeskræk). Begge fantastiske oplevelser.

Hiking_Los_Campesinos.jpg

Hvad er forskellen på hiking og trekking?

Der er rigtig mange ligheder imellem hiking og trekking. Den store forskel mellem dem er at hiking er en dagsture hvor man ofte ikke har meget oppakning med sig, og som reelt går rundt på stier. Hvor trekking er ture på som reelt mere end to dage, hvor du har oppakning med selv, og bevæger dig ud på stier som ikke er lige så tilpasset som andre, måske endda helt uden for stisystemer. Begge dele er super gode måder og komme ud og opleve naturen på, og i sidste ende handler det mest kun om varighed og for nogen kvaliteten af stien du bevæger dig på.