Vulkaner

Rejser med Vulkaner

Der findes rigtig mange vulkaner og opleve når man rejser ud i verden. Det vil altid være forskelligt om det er en vulkan man skal se på afstand. Eller om man kan komme op og vandre på den. Når du rejser på en grupperejse for unge med Xplore Life vil du få muligheden for at komme op og bestige flere forskellige vulkaner og vandre omkring andre. Mt. Batur på Bali er for mange en oplagt måde både at begynde og bestige vulkaner på, men også og næsten kunne være sikker på at kunne få en smuk solopgang derfra! Tongariro Crossing på New Zealand byder også på tre forskellige vulkaner, Mount Ruapehu, Mount Ngauruhoe og Mount Tongariro, en fantastisk vandretur der hurtigt bringer Lord of the Rings stemning!

Rejser med Vulkaner
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere

Vulkan Bestigning med solopgang

Når man vælger og bestige en vulkan, kan det lyde farligt. Alle vulkaner er dog ikke i udbrud hele tiden. Flere vil man sige sover, så man trygt kan bevæge sig derop. Vulkaner er gode til og give et smuk billede ud over landskabet. Da de ofte står for sig selv og rager højt op i forhold til det omliggende landskab. Mange vælger derfor og bevæge sig op ad dem for at kunne se en smuk solopgang. Her vil Mt. Batur i Indonesien der står 1717 meter højt være en oplagt mulighed! Når man når til toppen vil man kunne se solen stige op over en anden Vulkan Mt. Agung som er den højeste vulkan på Bali med over 3000 meter! Hvis man har modet på det, kan man også bestige den!

Berømte vulkaner

Der findes utrolig mange vulkaner, og nogle er mere berømte end andre. Nogle af dem som du kan opleve på en grupperejse med Xplore Life, vil give dig vidt forskellige oplevelser. Du vil kunne komme ned i Ngorongoro krateret i Tanzania, hvor du slet ikke tænker over det har noget med en vulkan og gøre, med mindre at du ser efter det som ligner en bjergkæde der dækker hele vejen rundt, da det er kanten på krateret fra sidste gang den var i eksplosion. Ngorongoro krateret byder på noget af den bedste safari Afrika kan tilbyde! En anden fantastisk oplevelse vil være og tage til New Zealand og vandre igennem Tongariro Crossing National Park, her vil du vandre gennem et smukt landskab der byder på flere vulkaner og smukke emerald søer!

Vulkaner kan være vildt spændende, men andre rejser som også er lækre og for de naturelskende er rejser til Galapagos.