Sydamerika

Rejser til Sydamerika

Vil du gerne rejse ud i verden som backpacker? Drage mod fjerne himmelstrøg hvor du har muligheden for at se flere af verdens syv vidundere? Så er Rejser til Sydamerika et oplagt sted og starte med og se efter rejser. Her kan du nemlig både opleve kristus statuen i Rio de Janeiro og det fantastiske Machu picchu! Begge er med garanti et besøg værd. Sydamerika er meget mere end de to vidundere, du kan lægge rejsen forbi den store amazonas jungle, som strækker sig over mange af de sydamerikanske lande. Besøge det fantastiske Galapagos, og opleve dyrearter som kun findes her! Rejser til Sydamerika giver dig oplevelser for livet du sent ville glemme. 

Rejser til Sydamerika
    No products found

Rejse Sydamerika

Skal du rejse til Sydamerika er der mange ting man skal være opmærksom på. skal du søge visum til de lande du gerne ville besøge? hvordan er vejret i den periode du gerne ville rejse i? Hvilke vaccinationer skal du havde før afrejse. Rejser du ud på en grupperejse med os er det noget som vi allerede har styr på for dig. Så du kan bare læne dig tilbage og få alle informationerne serveret.

Vi har også sørget for at når du rejser med os til Sydamerika. Får du en masse gode oplevelser, du ville opleve flere af de store highlights, men vi ville også gøre vores bedste for at give jer nogle unikke oplevelser. Som mange andre ikke ser. Det at komme “off the beaten path”, mener vi giver en fantastisk backpacker oplevelse. Følelsen af og udforske det ukendte, og få unikke oplevelser sammen. Det er minder der ville holde livet ud. 

Sydamerika rejse

Sydamerika er fulde af gode oplevelser. Et mekka for backpacker, det sværeste er næsten og udvælge sig hvilke destinationer man gerne ville besøge! Der er så mange fantastiske steder og besøge når man skal rejse til Sydamerika. mange vælger ofte at sørge for at lægge sin rejse forbi Galapagos. Disse øer der ligger uden for Ecuadors kyst, ligge tilnærmelsesvis urørt hen. Det er det, der gør dem så specielle. Her finder man mange forskellige dyrearter som du ikke kan finde andre steder i verden!

På Galapagos går mennesker og dyr i et. Du ville ofte kunne se søløver der smider sig på en bænk. Så hvis den kommer før dig er det bare bad luck, så ligger den der. Det er blandt andet det, som gør Galapagos helt unik! Er man mere til fastlandet kan man besøge Amazonas junglen. Som er tilgængelig fra flere forskellige lande. Rejser man dertil i Brasilien ville man kunne komme ud og sejle på den mægtige Amazonflod. Her ville man kunne sejle i flere dage og suge til sig af eventyrlige oplevelser i junglen. 

Rundrejse Sydamerika

Kan du ikke beslutte dig for hvilket land du gerne ville rejse til i Sydamerika? Så skynd dig med på en rundrejse! Her ville du komme forbi en masse smukke steder og sørge for at få det bedste med fra flere lande! En klassisk rundrejse kunne være og starte i Ecuador og opleve verdens midtpunkt! Efterfulgt af et besøg på Galapagos. Herfra kunne rejsen gå videre til Banjos. Et mekka for backpacker når det gælder eventyr og adrenalin! Her kan i tage på rafting ture i de vilde bølger og opleve suset og adrenalinen pumpe igennem kroppen! Læs mere om rejser til Galapagos her.

Kom ud og oplev nogle af de mange smukke vandfald som er lige rundt om hjørnet! Herfra kan man bevæge sig ned gennem Peru. Oplev steder som, Huacachina,  Santa Catalina kloster, før i ankommer til Cusco. Hvor man kan forbedre sig på en flere dages tur op til det smukke Machu Picchu! Hvis man har mere tid efterfølgende ville det være oplagt og tage rejsen videre til Bolivia. Her kan man bliver mødt af en helt ny kultur, og kan komme ud og opleve de berømte saltsletter. Mulighederne er mange når man tager på rundrejse i Sydamerika!

Ved du hvor Maldiverne ligger og hvor mange bounty øer der findes? Har du tænkt dig at tage med Xplore Life på grupperejser Maldiverne? Så se med her: Maldiverne kort.

 

Grupperejse Sydamerika

At rejse på grupperejse til Sydamerika er et fænomenalt valg! Det er fantastisk at komme ud og rejse sammen med en gruppe andre rejselystne mennesker der har lyst til og opleve det samme som dig! At være på grupperejse i Sydamerika, giver jer nogle fantastiske fordele. Da det altid er godt og havde nogle med sig. Det kunne være på vej op i højderne til Machu Picchu at i kan heppe på hinanden og hjælpe hinanden til målet. Så i alle komme godt til Machu Picchu.

Er du interesseret i USA? Så kan du tage med Xplore Life på grupperejser USA. Hvis du hellere være backpacker USA med andre unge, kan du også dette. Se den ultimative Xplore Life backpacker pakkeliste her.

Hvis i får lyst til og udfordre jer selv til et bungee jump, er der intet bedre end og kunne dele det sammen med sin gruppe og heppe på hinanden før man hopper, og når man kommer til op igen er der intet bedre end og mødt med smil og lykke krammere! Det er minder man kan dele resten af livet med sin gruppe, og noget der altid kan bringe et smil frem på læben!