Oceanien

Rejser til Oceanien

Rejser til Oceanien byder på storslået natur mixet med et pulserende byliv! Når du rejser til Oceanien, vil lande som Australien og New Zealand, falde naturligt ind i samtalen. Begge lande byder på smukke kystlinjer og unik natur i landets indre. I Australien vil du kunne opleve Great Barrier Reef, verdens største koralrev! Ta ud og udforsk de smukke koraller og find Nemo, og slut dagen af med og opleve Cairns natteliv! I New Zealand vil du blive mødt af barsk og vild natur, hvor du blandt andet kan tage på en vandretur gennem Tongariro Crossing, her vil du opleve rå bjerge og smukke Emerald søer. Mange rejsende vælger at kombinere Australien og New Zealand når man rejser til Oceanien da afstanden fra Danmark er stor men kort mellem landene. 

Rejser til Oceanien
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere

Rejse Oceanien

En rejse til Oceanien er noget man sent vil glemme! Oceanien har meget forskelligt og byde på. Der findes alt fra den tørre outback i Australien til de smukkeste tropeøer i Fiji omringet af koralrev. Oceanien byder også på et unikt dyreliv hvor du kan opleve den lille kiwi fugl i New Zealand eller rejse til Australien hvor du kan se både koalaer og Kænguruer! Hvis du gerne vil opleve et adrenalin kick findes de i mange former, du kan bungee jumpe i New Zealand, stedet der begyndte som de første med commercial bungee jump! Du kan også prøve og skydive ud over Great Barrier Reef i Australien, eller komme med under havets overflade på Fiji og mærke pulsen stige når der svømmer en masse hajer omkring dig!  at rejse til Oceanien åbner alle mulighed for dig på et backpackereventyr!

Oceanien rejse

En Oceanien rejse forbinder man ofte med en rejse til enten Australien eller New Zealand. to spændende lande som er fyldt med ufatteligt mange spændende oplevelser, her er det kun fantasien som sætter grænser! Her er plads til alle uanset om man ønsker at udleve de vildeste adrenalinkick man kunne forestille sig, smide sig på de mest instagram worthy strande man nogensinde har set, eller udforske de mange bjerge og vulkaner som findes. En ting er sikkert, man bliver sjældent skuffet når man rejser til Oceanien! Er man til det søde strandliv er Byron Bay et sted og sætte kursen efter, hop på flyveren til Sydney og få taget sightseeing rundt med Operahuset, et smut til Blue Mountains før man tager den værste jetlag på Bondi Beach, som en lille forsmag på det gode liv der venter længere oppe ad kysten ved Byron Bay!

Rundrejse Oceanien

Når man vælger at tage en Rundrejse mellem flere lande kræver det ofte mere planlægning. Det er altid en god ide når man rejser til Oceanien og planlægge en rundrejse. Det ligger langt fra det kolde nord og Danmark. Den klassiske kombo er Rundrejse til Australien og New Zealand. Det er bestemt også en rigtig god ide da de to lande komplementerer hinanden rigtig godt! En rigtig god ide når man alligevel er rejst så langt, vil være og kombinere det med et tredjeland, Fiji! Start rejsen ud i Australien hvor du kan lære og dykke, og få øjnene op for det mest fantastiske liv under overfladen! Rejs videre til New Zealand hvor du kan komme ud for de vildeste adrenalinoplevelser som et skydive! Slut din fantastiske rundrejse i Oceanien af med og smide dig på nogle fantastiske strande på Fiji og slap af og nyd solen og de gode oplevelser du har med i bagagen allerede!