Hvad gør vi

Xplore Life – bæredygtighed

Vi elsker og rejse ! Vi elsker og udforske alle verdenshjørner! Derfor ved vi også godt at vi skal passe rigtig godt på det vi har kært.  Vi tror fuldt og fast på at der ikke er nogen forretning på en død planet. Der er heller ikke noget ved og rejse ud og opleve døde koraller, og regnskove som er væk og omdannet til palmeoljeplantager. Derfor prøver vi hos Xplore Life at være med til og gøre hvad vi kan, for at hjælpe til med opnå større bæredygtighed, og hjælpe rejsende med og komme ud i verden og opleve glæden ved verden. 

Gruppe smilende børn på Bali Indonesien
Hvad gør vi

Mangrove – The Roots of the sea

Mangrove spiller en enormt vigtig rolle på rigtig mange fronter. Mangrove kan det hele! Eller sådan da. Mangrove hjælper med og beskytte kysterne mod blandt andet tsunamier, og er en vigtig madkilde for blandt andet fisk. Det fungere som et kritisk levested for flere truet dyrearter. Mangrove hjælper udover det også med og optage CO2, nogle studier peget faktisk på at det kan være op til 10 gange så meget som almindelig skov.

Mangrove med fisk

Lokale samarbejdspartner

Hos Xplore Life bruger vi lokale samarbejdspartnere. Det gør vi fordi at vi gerne vil være med til og støtte op om lokal arbejdskraft, og derved gøre hvad vi kan for at lokale får mere gavn af den turisme vi bringer. Det har også i vores optik den klare fordel at de backpacker grupperejser vi kan tilbyde bliver mere autentiske i følge med lokale guider. Der har stor viden om områderne.
Du kan læse mere her.

Local guides