Fraser Island

Rejser til verdens største sand ø

På en grupperejse for unge med Xplore Life til Fraser Island, kommer du med ud på eventyr! I tager færgen over og ankommer til verdens største sandø. Her begynder oplevelserne med at i kører afsted i 4×4, ud på eventyr med endeløse strande og krystalklare ferskvandssøer og bade i, blandt andet kommer i ud og bade i Lake McKenzie og cruise utallige gange ned af Eli Creek. I kan også klatre op på Indian Head og nyde den fantastiske udsigt, og er i heldige kan det være i kan se både skildpadder og Manta Rays fra toppen!

Rejser til Fraser Island
    No products found

Hvad kan man lave på verdens største sand ø?

Rejser til Fraser Island er fuld af muligheder! Her kan du cruise afsted i en 4×4 og nyde de smukke strande, eller bevæge dig ind længere på land i det mere udfordrende køre terræn. Her kan du finde en masse forskellige søer som du kan besøge og bade i. Nogle af de mere kendte steder og besøge er blandt andet Champagne Pools, Eli Creek, og selvfølgelig Lake McKenzie. Hvis i har tid er det bestemt også et besøg værd og tage forbi S.S. Maheno der ligger strandet og rusten på stranden.

Lake McKenzie 

En rejse til Fraser Island tager dig med stor sandsynlighed til Lake McKenzie er en ferskvandssø der ligger på Fraser Island. Det er måske en af de allermest populære steder på Fraser Island og besøge. Det er bestemt også et besøg værd og ikke noget man bør fravælge hvis man får muligheden. Lake McKenzie er kendt for sit utrolig klare vand, som man siger har en uendelig sigtbarhed. Vandet bliver holdt så rent på grund af silica sandet som danner den, det er det samme sand som man finder i store mængder ved Whitsundays. Mest af alt er det et fantastisk sted og få en kold dukkert og blive kølet af.