Kalahari-ørkenen

Kalahari ørkenen

Med Xplore Life kan du komme på rejser til Kalahari ørkenen. Oplev den både i Namibia og Botswana, I Botswana får du muligheden for at komme med ud og besøge Bushmen der stadig lever som de gjorde for flere tusind år siden. I Namibia kan du komme med ud og se de berømte røde sand dunes der tårner op. Hvis i er heldige og holder øjnene åbne, kan det være i kan se en surikat eller bedre kendt som Timon fra løvernes konge. Glæd jer til og komme på opdagelse i Kalahari ørkenen.

Rejser til Kalahari-ørkenen
    No products found

Surikat eller Timon

Rejser til Kalahari ørkenen på en grupperejse med Xplore Life. Oplever I den både i Namibia og Botswana, I Botswana får du muligheden for at komme med ud og besøge Bushmen der stadig lever som de gjorde for flere tusind år siden. I Namibia kan du komme med ud og se de berømte røde sand dunes der tårner op. Hvis i er heldige og holder øjnene åbne, kan det være i kan se en surikat eller bedre kendt som Timon fra løvernes konge. Glæd jer til og komme på opdagelse i Kalahari ørkenen.

Gruppe Surikat i Kalahari Ørkenen

Bushmen i Kalahari ørkenen

Rejser til Kalahari ørkenen vil næsten altid fører dig ud til Bushmen. Der menes og være omkring 85.000 bushmen tilbage. omkring halvdelen af dem lever i de yderste områder af Kalahari ørkenen i Botswana og ca. 25.000 i Namibia. De resterende bor i Angola, Sydafrika og Zimbabwe. Bushmen er et af de stammefolk der er forsket mest i. De er kendt for deres utrolige sprog via klik-lyde. Deres enormt gode evne til at overleve i en barsk og vild natur, stort set uden vand. Deres gode evner jagt ved og spore og jage med bue og giftpile. Deres aner menes at gå tilbage 20.000 år! I det sydlige Afrika ses mange ca. 2000 år gamle aftegninger på klipper, der viser hvordan de har levet i pagt med naturen og hvor deres “motto” er jorden er vores blod.