Okavango deltaet

Botswanas safari juvel

Okavango Deltaet er et fantastisk bekendtskab og et utrolig sted og rejse på safari i Afrika. Det er enestående smukt med de omkringliggende reservater, Okavango deltaet er Botswanas juvel når det gælder safari. En safari oplevelse på Okavango deltaet er en unik oplevelse hvor du får muligheden for at komme ud på safari i vandet i en kano. En fantastisk oplevelse hvor du kan komme tæt på dyrelivet i floden. Næsten alle de store dyrearter er her, så du har muligheden for både og se, elefanter, bøfler, løver, flodheste, krokodiller og mange flere! Glæd dig til og opleve det hele på en backpacker rejse med Xplore Life.

Rejser til Okavango Deltaet
    No products found

Hvad er Okavango Deltaet kendt for?

Okavango deltaet er en del af UNESCO’s verdensarvsliste. Okavango deltaet er slutten på Okavango floden der løber 1600 km hele vejen fra Angola. Det specielle er at det ikke munder ud i havet men i stedet ender indland i Botswana hvor det endte bliver brugt til vegetation, fordamper, eller bliver slugt af kalahari ørkenen.  Det, er med en imponerende størrelse på over 15.000 km2 eller hvad der svarer til to gange Sjælland! Det unikke ved Okavango deltaet er at vandstanden som reelt er højest i de tørreste måneder og skyldes at vandet kommer fra fra floden der bære på det regnvand der er faldet i Angolas højland for mange måneder siden. Hvilket får dyrene til og flokkes til som er fantastisk for safari!

Safari 

Safari i Okavango deltaet er en helt speciel oplevelse, og noget unikt man kan prøve. Det helt specielle ved og rejse på safari i deltaetet er at man kan komme ud på vandet i en lille kano og sejle roligt afsted i området. Herfra får man muligheden for at se hvilke dyr der viser sig. Ofte kan man være heldig og se krokodiller eller flodheste i vandet kun få meter fra den lille kano du sidder i! Det kan godt løfte pulsen en smule, men en oplevelse man helst ikke vil være foruden, og helt sikkert en du vil huske for livet!