Grupperejser for unge

Grupperejser for unge

Vil du opleve verden, men har ikke lyst til at rejse alene? Drømmer du om at rejse jorden rundt, langt væk fra de andre turister, og se steder hvor der sjældent kommer andre? Så er vores grupperejser for unge noget for dig.
På vores grupperejser for unge rejser du jorden rundt med andre backpackere. Vi går udenom de store turist mængder, og rejser i stedet ud til steder, hvor du kommer helt tæt på det lokale liv. Glæd dig til at sejle til øde øer, svømme blandt farvestrålende fisk, bo hos lokale familier, vandre gennem jungler og over bjerge – og meget mere!
Med hjælp fra vores dygtige, lokale samarbejdspartnere sender vi dig ud på dit livs eventyr. Vi er selv erfarne backpackere, og kender mange af de gode steder – vi deler selvfølgelig altid ud af vores gode råd og erfaringer – og vi ved, at der stadig er masser af destinationer, der bare venter på at blive opdaget. 

Sjove grupperejser for unge
Destinationer for grupperejser
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Hanløve slapper af i skyggen af et træ i Serengeti Tanzania

  Tanzania

  Destination

  Afrika

  Pris

  16500 DKK

  Længde

  10/06 2024

  15/07 2024

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life

  Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  13490 DKK

  Længde

  12/11 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  21/02 2025

  19/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Kvinde på scooter i Hanoi Vietnampå en rolig gade

  Vietnam & Cambodja

  Destination

  Asien

  Pris

  21490 DKK

  Længde

  03/06 2024

  04/07 2024

  24/01 2025

  19/02 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • Backpacker skuer ud over landskabet fra Ella Rock på hiking i Sri Lanka

  Sri Lanka

  Destination

  Asien

  Pris

  8500 DKK

  Længde

  29/10 2024

  29/01 2025

  29/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Table Mountain Cape Town Sydafrika

  Sydafrika

  Destination

  Afrika

  Pris

  16490 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  05/02 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Ring til os på 26 46 96 64

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at planlægge dit rejseeventyr.

gode grupperejser for unge - her er tre unge på rejse

Rejser for unge

Det kræver meget tid og grundig planlægning at sammensætte en rejse. Ofte er det vanskeligt at finde ud af hvordan man bedst får det hele med, rejser mellem lande, osv. – især hvis du aldrig har prøvet det før.

Vi arrangerer grupperejser for unge i alderen 18-30 år. Programmerne varierer fra to uger til flere måneder, og er sammensat ud fra vores egne erfaringer – vi har rejst over hele verden, både som solo rejsende og som del af en rejsegruppe, og vi er altid klar på at dele ud af vores gode råd. På den måde slipper du for den tunge del af planlægningen – den skal vi nok stå for – og kan i stedet fokusere på, hvad du gerne vil opleve på din rejse.

Uanset om du foretrækker vild adventure eller ren afslapning, har vi rejser for enhver smag. Du kan f.eks.
Rejse med tuk-tuk gennem Cambodjas landsbyer og jungler.
Dykke på Maldivernes koralrev.
Tage på roadtrip i Canadas bjerge.
Udforske templer på Sri Lanka.
Komme helt tæt på dyrene på Tanzanias savanne.
Opleve den eventyrlige natur i New Zealand.
Når du rejser på grupperejser for unge med Xplore Life er du i en gruppe med andre unge danskere. De fleste tilmelder sig alene, men der er ikke noget i vejen for at rejse med en ven eller kæreste. Fælles for vores rejsende er, at de gerne vil opleve verden, samtidig med at de møder nye mennesker, og måske endda får nye venner undervejs.
Vores grupper består af max. 16 personer – det er den størrelse gruppe vi har de bedste erfaringer med. Gruppen er stor nok til at man kan dele sig op, og lave noget hver for sig på fridagene – men stadig lille nok til at I alle kan spise aftensmad på samme restaurant.
Hvis du vil høre endnu mere om vores rejser for unge, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os – så svarer vi gerne på spørgsmål, og hjælper med at finde en rejse, der passer til dig.

Grupperejser for unge sabbatår

Sabbatår i udlandet er en tiltrængt pause fra skolebænken, hvor du tager dig tid til at finde ud af hvem du er. Det lyder måske lidt frelst. Det er et år, hvor du kan fokusere på selvindsigt og selvudvikling. Nogle mener måske, at sabbatår er spild af tid, Vi ved hvor vigtigt det er, at mærke efter hvem man er, og hvad der er vigtigt. Med denne viden, kan du bedre vælge den retning du skal gå i – f.eks. når det kommer til valg af studie og fremtidsdrømme.
For os har den bedste måde været at rejse. På den måde, har vi været væk fra hverdagen, og virkelig haft mulighed for at mærke efter hvad der betyder noget. Samtidig har vi fået en masse anderledes oplevelser. Der har åbnet vores øjne for verden for hvordan vi selv er som mennesker.
Mange vælger grupperejser for unge i sabbatåret. Fordi du er garanteret en rejse med andre unge i samme situation. Man kan lære af hinandens erfaringer, samtidig med at man får en masse oplevelser sammen, og udvikler sig i fællesskab.
Du kan vælge rejse efter hvad du drømmer om. Det kan være, at du altid gerne har villet lære at surfe eller tage et dykkercertifikat. Måske vil du gerne lære et nyt sprog, eller fordybe dig i en anderledes kultur.
For mange, er en rejse i sabbatåret også noget, der kan styrke deres ansøgning til studiet, – og så kan det også være et plus på dit CV, når du søger job.
En grupperejse i sabbatåret sammen med andre unge, klæder dig godt på til fremtiden. For nogle, er det første gang de bor et andet sted end hjemme hos mor og far. Det betyder, at du skal klare dig selv – men på en grupperejse, er du ikke alene. I står overfor de samme udfordringer, og lærer sammen hvordan I tackler alt fra hverdagens små udfordringer til de større spørgsmål, som f.eks. hvad du drømmer om i livet.
Der findes ikke en opskrift på det perfekte sabbatår – men en grupperejse for unge åbner op for en verden af muligheder.
Hvad skal du bruge dit sabbatår på? Hvis du ikke ved det endnu, så skriv eller ring til os. Vi deler gerne ud af vores gode råd og erfaringer, og kan hjælpe dig med at finde en grupperejse for unge, der passer til dig.

Sjove grupperejser for unge i dit sabbatår
grupperejser for unge er populære

Rejser unge

Unge rejser i dag mere end nogensinde før. Flere og flere rejser på grupperejser for unge. Verden står åben, og det er blevet nemt at rejse jorden rundt, og opleve hvor mangfoldig verden er uden for vores eget lille land.
Tidligere når man sagde ”ungdomsrejser” tænkte de fleste på charterrejser, hvor unge lå i druk i dagevis. Og hey, foretrækker du shots og skumfest, så go for it. I dag rejser unge oftere med ønsket om at opleve en verden helt anderledes end vores. Det handler om at komme væk fra hverdagen, og se hvordan livet er på den anden side af jorden.
Grupperejser for unge er blevet en populær rejsemåde. Det er ikke svært at se hvorfor: Rejsen er planlagt for dig. Du rejser med andre unge, som også drømmer om at opleve verdenen. Det betyder, at man ikke bare får en masse fantastiske oplevelser. Man har også nogle at dele dem med.Måske er det derfor, at når unge rejser sammen, opstår der ofte et særligt bånd. Man er sammen dag og nat, i solskin og regn. Det er med til at binde gruppen sammen. Det er ikke usædvanligt, at man får venner for livet – mange bliver så glade for hinanden, at de vælger at rejse videre sammen, enten på egen hånd eller sammen med andre unge.

Rejsedestinationer for unge

Når hele verden ligger for ens fødder, kan det være svært at vælge, hvor man skal rejse hen. Vi har derfor samlet nogle rejsedestinationer, der særligt passer godt til unge rejsende der gerne vil på en grupperejse for unge.
Sikkerhed – det vigtigste for os, er at du har en tryg rejse, og rejser i sikre omgivelser.
Oplevelser – du skal se noget, der skiller sig ud fra hverdagen herhjemme.
Budgetvenlig – selvom det aldrig er helt billigt at rejse, så ser vi helst at vores rejsende har en god tur uden at ende i et afsnit af ”Luksusfælden”.
Når vi vælger vores rejsedestinationer for unge, ser vi gerne på hvad der er af unikke oplevelser. Vi vil gerne udfordre vores rejsende med en tur ”off the beaten path”, så de kommer helt tæt på landets kultur. Dette gør vi blandt andet, ved at arrangere overnatning hos lokale familier, og rejse til steder, som de andre turister overser.
På vores  grupperejser for unge springer vi generelt over de store turistattraktioner (medmindre de er virkelig seje). Vi vælger i stedet mindre besøgte steder, hvor man ikke behøver snegle sig afsted efter en pensionistgruppe på udflugt. (og hey – ikke et ondt ord om pensionistgrupperne. Det er sejt de rejser ud – vi foretrækker som regel bare tingene i et lidt højere tempo). I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere, vælger vi rejsedestinationer. Hvor unge rejsende får det bedste fra landet med. Der er også plads til afslapning og en fest eller to undervejs.
Hvis du vil høre mere om vores rejsedestinationer for unge, skal du bare kontakte os – så svarer vi gerne på spørgsmål, og hjælper med at finde en destination, der passer til dig.

mange forskellige rejsedestinationer til grupperejser for unge
rejser for unge i grupper

Rejser til unge

Mange af vores grupperejser til unge er en god blanding af aktiviteter. Du kan udfordre dig selv med vilde adventure oplevelser, samtidig med at der er plads til afslappende dage på stranden. Du oplever livlige storbyer såvel som søvnige landsbyer. Der er plads til en fest eller to undervejs, uden at det går op i druk og alkohol hver aften. Fælles for vores rejser til unge er, at du kommer helt tæt på landet du rejser i.Sammen med din gruppe, fordyber du dig i den lokale kultur, og lærer mere om hvordan hverdagen ser ud i en helt anden del af verden. Vores rejser til unge er bygget op omkring vores koncept. Hvor du kommer væk fra turist mængderne, og får en autentisk oplevelse som rejsende. Du får en kombination, hvor du får tjekket de vigtigste seværdigheder af, men også rejser ”off the beaten track” – f.eks. til øde strande, med tuk-tuk gennem Sydøstasien eller bor hos lokale familier.

Lyder det som noget for dig? Så tag et kig på vores mange grupperejser for unge.

Rejser for unge under 18

Du skal være fyldt 18 år for at rejse med Xplore Life på en grupperejse for unge – men du har mulighed for at reservere en plads på en rejse. Bare du er fyldt 18 år på afrejsedagen. Når du reserverer en plads, er du sikret en plads på rejsen. Du skal bare kontakte os på enten mail eller telefon før du booker rejsen. Så vi kan registrere at du fylder 18 år inden rejsen begynder. Du kan også kontakte os, hvis du er i tvivl om hvor du skal rejse hen. Så kan vi hjælpe dig med at finde en rejse, der passer til dine ønsker.

Du skal være fyldt 18 på afrejsningsdagen, hvis du vil med til grupperejse for unge
unge grupperejser

Unge grupperejser

Der er mange fordele ved at rejse på en grupperejse for unge sammen med andre unge. Ofte er man det samme sted i livet. Selv om man måske ikke er helt ens, så har man alligevel tit mere til fælles end man lige tror. Mange unge, der vælger at rejse med en gruppe, gør det netop for at møde andre unge med de samme interesser.De fleste vil gerne kombinere det sociale med oplevelser. Ofte ser vi, at rejsekammerater udvikler sig til venner for livet. Måske er det fordi, at man på en grupperejse i fællesskab oplever så mange utrolige ting sammen. Dermed bliver man bundet sammen om oplevelserne. Uanset om det er et bungee jump, en lang bustur gennem et fremmed land eller hjemve, der skal overvindes. Så er det altid lidt bedre når man er sammen med sin gruppe om det.

Grupperejser unge

>Som rejsende er vi vidt forskellige, og heldigvis findes der løsninger til de flestes rejseønsker. Uanset hvad du drømmer om, er der en grupperejse for unge til dig – det handler bare om at finde
Der findes mange forskellige former for grupperejser med unge, heriblandt:
Rundrejser.
Sprogrejser.
Interrail.
Højskoleophold.
Frivilligt arbejde.
Med så mange muligheder, kan det være svært at vælge. Det er derfor en god idé at tænke over hvilken slags rejse du gerne vil på. Vil du gerne have et helt fast program, eller er du mere til tid på egen hånd? Skal der være en dansk rejseleder, en lokal guide eller noget helt tredje? Kan du bedst lide at rejse med en stor, international gruppe, eller foretrækker du en mindre, dansk gruppe?
Vi har været på mange forskellige grupperejser – unge, gamle, internationale, danske, store grupper, små grupper – you name it, vi har prøvet det. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde ud af hvilken slags grupperejse, der passer bedst til dig. Bare skriv eller ring til os – så deler vi ud af vores gode råd og erfaringer.

fede grupperejser for unge
tag på spændende grupperejser for unge

Rejser for unge i sommerferien

Har du grebet dig selv i at bruge flere forelæsninger på dagdrømme om sol og strand, end rent faktisk høre hvad underviseren siger? Er du begyndt at tælle ned til sidste eksamen, og den dag du endelig får ferie?
Vi fortjener alle et afbræk fra skolebænken, og der findes ikke en bedre måde, end at rejse ud i verden. På vores grupperejser for unge i sommerferien rejser du sammen med andre unge. Der også vil opleve verden samtidig med at de får nye venner. Uanset om du drømmer om afslapning på stranden, tage på safari, bestige bjerge eller udforske livet under havet. Har vi noget for enhver smag.
Sommerferien er en tiltrængt pause fra studie og job, og du fortjener at få mest ud af den. Vi står for alt det praktiske, så du kan slappe af. Faktisk skal du bare møde op i lufthavnen, så har vi programmet klar til dig.

Rejser til Galapagos er også noget vi arrangerer hos Xplore Life. Lækker natur med andre unge mennsker. Vil du gerne vil Bali, kan du læse mere om Bali grupperejser her.

Når du bestiller din sommerrejse, kan det betale sig at være ude i god tid. Sommerferien er højsæson for rejsende, og prisen på flybilletter stiger hurtigt. Hos os er prisen på selve rejsen dog altid den samme, uanset om du booker i januar eller juni.

Grupperejser for unge i sommerferien er en fantastisk måde at møde nye venner. Få en masse oplevelser og blive klar til endnu et studieår.
Har du brug for råd og vejledning til hvordan du vælger din sommerrejse, skal du bare kontakte os – så hjælper vi med at finde en rejse, der passer til din sommerferie.

Har du pakket alt til din backpackerrejse? Få den perfekte backpacker pakkeliste her, så du er klar til det hele på din rejse. Hvis du pakker det hele, er du garanteret en god pakning til at være backpacker i USA.