Rejser til Maldiverne

Maldiverne med palmestrande og svajende kokospalmer

Når du rejser til Maldiverne, oplever du en verden, der er som taget ud af en Hollywood film. Palmestrande, svajende kokospalmer, og et turkisblåt hav, der vrimler af liv. Det er ikke svært at se, hvorfor det er en drømmedestination for mange – og drømmer du også om billedskønne bounty-øer og regnbuefarvede koralrev, så er Maldiverne lige noget for dig.
Glæd dig til at udforske paradisøerne – både over og under vand. Svøm ned under havets overflade, blandt farvestrålende fisk, rolige havskildpadder og gigantiske rokker. Maldiverne er det perfekte sted, for dig, der er vild med at dykke eller snorkle. Efter en lang dag i vandet, kan du slappe af på stranden, og sammen med din gruppe nyde solnedgangen over havet.
Maldiverne består af ca. 1200 øer, fordelt i 26 atoller – en atol er et koralrev, der består af små øer i en ringform. På vores rejser til Maldiverne, bor du på de sydlige øer, hvor du finder de smukkeste koralrev og et mangfoldigt dyreliv.

rejser til Maldiverne med fantastiske strande
Udvalg af Rejser til Maldiverne
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life

  Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  13490 DKK

  Længde

  12/11 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  21/02 2025

  19/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Maldiverne rejser

Hvis du gerne vil på badeferie, dykkerferie eller bare nyde livet på stranden, så skal du kigge nærmere på rejserne til Maldiverne. Her kan du svømme i de krystalklare laguner, dykke mellem havskildpadder og djævlerokker, og nyde solnedgangen på stranden. Maldiverne rejser har ry for at være den ultimative drømmedestination, og det er ikke svært at se hvorfor. Den klassiske drømmeferie, med forestillingen om kridhvide sandstrande, solrige dage og turkisblåt hav, har gjort Maldiverne til et utroligt populært rejsemål for par, familier, backpacker rejsende og grupperejser for unge.

Selvom mange rejser til Maldiverne hvert år, findes der stadig ubeboede øer, hvor naturen er stort set uspoleret. Det er perfekt til dig, der drømmer om en rejse, hvor du kan trække stikket og slappe helt af. Hvem af os drømmer ikke om at smide skoene og mærke det bløde sand under vores fødder, mens solen skinner? Sammenlignet med det kolde nord, er Maldiverne et sandt tropeparadis, hvor man kan nyde lyset og varmen året rundt. Maldiverne rejser findes i mange forskellige former – alt efter om du drømmer om at udforske livet under havets overflade, eller bare gerne vil bygge et sandslot på stranden.

Beach front Maldiverne - rejser til Maldiverne er skønne
rejser til Maldiverne

Rejse Maldiverne – For godt til at være sandt

Drømmer du om paradis øer, med hvide sandstrande og svajende kokospalmer, omgivet af det turkisblå hav? Så skal du rejse til Maldiverne! En rejse hertil, lyder næsten for godt til at være sandt – især når man flyver over øerne, og de ligger som perler på en snor i det Indiske Ocean. For er Maldiverne virkelig så flot i virkeligheden? Er vandet så blåt, som det ser ud på billederne?

Folk i rejsebranchen joker ofte med, at rejser til Maldiverne sælger sig selv, og det er slet ikke svært at se hvorfor. Maldiverne er et af de steder i verden, hvor du ikke behøver et filter til dine feriebilleder. De seneste år er det blevet en populær rejsedestination for familier såvel som backpackere og grupperejser for unge. Med de mange forskellige former for rejser til Maldiverne, er der noget for enhver smag – og ikke mindst, et hvert budget. Selvom det har ry for at være en bryllupsrejsedestination, hvor man bor på dyre resorts, findes der også spændende alternativer, hvor du stadig kan bo godt – f.eks. i et lokalt guesthouse – perfekt til backpacker rejser.

Hold Ferie på Maldiverne

Ferie på Maldiverne er forbundet med luksus. Måske har du set billeder af luksuriøse resorts, hvor du kan bo i bungalows på stranden, med udsigt til det Indiske Ocean. For mange er den drømmedestination det ultimative mål for ren forkælelse og ultimativ ekstravagance. Man kan nemt dagdrømme sig væk til de kridhvide sandstrande, hvor man kan slænge sig på en solseng under svajende palmer, og nyde udsigten over det turkisblå hav. Det en lækker destination når du rejser med andre unge til Maldiverne.

Men Maldiverne er meget mere end bryllupsrejser og bounty strande. Du behøver ikke nødvendigvis bo på et dyrt resort med all-inclusive – og selvom en hytte på pæle i vandet ser flot ud, kan det være en dyr fornøjelse. Heldigvis har mange af øerne guesthouses, hvor du kan bo mere lokalt. Det er et godt alternativ til dig, der gerne vil lidt væk fra turistmængderne, men samtidig vil opleve det bedste af hvad en ferie på Maldiverne har at byde på.

En ferie på Maldiverne er perfekt til dig, der gerne vil udforske livet under vand. Langt de fleste øer har nem adgang til koralrev, hvor du kan snorkle eller dykke. Der findes utallige farverige tropefisk og koraller, der gør Maldiverne til et eftertragtet rejsemål for dykkere.

Maldiverne er et sandt ferieparadis i det Indiske Ocean, med nogle af verdens smukkeste strande, fantastiske koralrev og azurblå laguner – så du kan godt allerede nu glæde dig til din ferie – om så det er backpacker rejse eller en grupperejse for unge.

rejser til Maldiverne - dyk med dyrene
Dyk med dyrene på dine rejser til Maldiverne

Rundrejse Maldiverne

På kortet ligner Maldiverne små, sandfarvede perler på et stort, turkisblåt tæppe. Med omkring 1200 øer, kan en rundrejse på Maldiverne bringe dig vidt omkring. Øerne er skabt af koraldannelser, og landets højeste punkt er kun 2 meter over havets overflade. Maldiverne er samlet i 26 atoller, som er resterne af en vulkanø, omkranset af koralrev. En atoll ligner en cirkel af land, med en lavvandet lagune i midten.
De fleste, som rejser til Maldiverne, vælger at bosætte sig på en af de større øer, og rejse rundt til de mindre øer og forskellige laguner på dagsudflugter. Selvom mange af øerne minder om hinanden, er der dog alligevel forskelle. Nogle øer har enorme, luksuriøse resorts, hvor du kan dase ved en swimmingpool og nyde en kølig drink. Andre øer er nærmest ubeboede, og minder om en børnetegning med en enkelt, svajende kokospalme på en øde ø. Vi anbefaler grupperejser for unge til Maldiverne, som en af de bedste destinationer du kan rejse til. 
Når du rejser rundt på Maldiverne, foregår det typisk med båd. Enten med speedbåd, hvor du suser over havet, til en rolig fiskerbåd, der tøffer roligt fra lagune til lagune. Skal du langt, kan du også flyve med vandflyver, og få en fantastisk udsigt med i købet.