Klima

Xplore Life – bæredygtighed

Hos Xplore Life bestræber vi os på at gøre hvad vi kan, for at gøre det at rejse mere bæredygtigt. Det kan være utrolig svært og finde ud af. Hvad må man, og hvad må man ikke? Når man ønsker at prøve og gøre en forskel ved at rejse mere bæredygtig. Vi har prøvet og gøre det let og gennemskueligt med både at vise hvad du kan gøre som rejsende, samt hvad vi gør som virksomhed for at hjælpe med at skabe flere bæredygtige rejser. Vi tror fuldt og fast på at der ikke er nogen forretning på en død planet. Vi vægter derfor socialt ansvar rigtig højt. 

Backpack står alene på strand i solskin på Fiji
Mangrove med fisk

Hvad gør vi?

Vi elsker og rejse ! Vi elsker og udforske alle verdenshjørner! Derfor ved vi også godt at vi skal passe rigtig godt på det vi har kært. Derfor prøver vi også hos Xplore Life og gøre hvad vi kan for at hjælpe til med opnå større bæredygtighed. Læs mere om hvad vi gør her.

Rejs bedre

Det kan være rigtig svært og finde rundt i den store jungle af tips og råd til bæredygtige rejser, og om man overhovdet skal rejse. Derfor har vi prøvet og sætte 10 overskuelige tips op, til hvordan man kan prøve og gøre sin rejse mere bæredygtig. Dermed kan du være med til og sørge for at det du oplever også er der til når de næste kommer. Du kan læse mere her.

familie går med brænde på stranden i Mozambique

Lokale partner

Hos Xplore Life kan du komme med ud på backpacker grupperejser over hele verden. Når du rejser ud på en grupperejse med Xplore Life har vi gjort hvad vi kan for at sørge for at vi benytter os af lokale samarbejdspartnere. For at sørge for at de rejsende vi er med til og sende ud på eventyr, får en autentisk oplevelse. Men også for at sørge for, at vores rejsende er med til og støtte det lokale arbejdsliv.

Smilende rappelle guide i Laos
National park Cahuita træ i junglen

Greenwashing

Måske er du stødt på det før? Nogle som prøver og sælge dig noget og giver udtryk for at dit køb gør noget godt for miljøet eller at klimaet ikke tager skader. Måske du har på fornemmelsen at, budskabet nogle gange er pyntet på, eller decideret løgn. Det hedder i sin værste form Greenwashing og bliver mere og mere udbredt.  Læs mere om Greenwashing her.