Hobbiton

Welcome to The Shire

Rejs med Xplore Life på en grupperejse for unge til New Zealand og kom med ud og oplev Hobbiton! Det fantastisk lille univers kendt fra Ringenes Herre og fortællingen om Hobbitten. Det er et fænomenalt sted og opleve alt står i orginal Hobbit størrelse, med undtagelse af The Green Dragon Inn hvor man efter sin tur i landsbyen kan komme ind og få noget og drikke eller spise. Husk selvfølgelig og få taget et billede uden for Bilbo Baggins berømte hus før i tager hjem igen Hobbiton er sjov for alle uanset om man er fan af Ringenes Herre eller aldrig har set filmene før.

Rejser til hobbiton
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere

Hvad er Hobbiton?

Hobbiton er der hvor hobbitterne bor fra det kendte j.r.r tolkien univers der inkludere Ringenes Herre trilogien og Hobbitten trilogien. Hobbiton huser 44 huse der står når du besøger det berømte sted i New Zealand. Hobbiton kan besøges af alle uanset om man kan li Ringens Herre eller ej, da det for de fleste er sjovt at få et indblik i en fiktions verden der er bygget i en til en størrelse.

Kan man besøge Hobbiton?

Ja man kan rejse på rejser til Hobbiton. Der er åbent næsten hele året rundt. Hobbiton er specielt kendt for at være bygget og medvirket til trilogierne Ringenes Herre og Hobbitten. Det hele står i en til en størrelse med undtagelse af The Green Dragon Inn. Da optagelserne til Ringenes Herre var færdig er der en berømt scene hvor The Green Dragon Inn står i flammer. Da instruktøren Peter Jackson ikke troede de skulle bruge det igen, besluttet han sig for at brænde den ned i virkeligheden fremfor at lave special effects på det. Noget der i eftertid er fortrudt da man skulle til og begynde indspilningen af Hobbitten.