Zion Canyon

Rejser til Zion Canyon

Zion canyon er et mekka for folk som tager på backpacker rejser, da man kan bruge flere dage hvis man nyder og gå på hikes, og boltre sig i fantastisk natur! I Zion canyon er der mange gode muligheder for nye og spændende hikes. I kan f.eks. prøve at hike The Narrows hvor man går i vandet i bunden af canyonen. Eller udfordre sig selv med en krævende hike op til Angels landing. Begge meget populære ture og tage på. Der findes også mange andre gode gemte steder i Zion så det er bare med og spænde vandreskoene og komme ud og udforske den smukke nationalpark.

Rejser til Zion Canyon
    No products found

The Narrows

Rejser til Zion Canyon betyder, næsten med garanti at man skal på en hiking tur til The Narrows. The Narrows er den smalleste sektion i Zion canyon. Her kan man vandre nede i floden i mellem de høje nærmest murer ligne klipper der skyder op. Det er en af de mest populære steder og tage på en hiking tur i Zion.

Der er ikke nogen stier eller andet. Når man kommer frem. Så bliver ens sko våde da man er nød til og gå i vandet. Hele ruten strækker sig over 25 km, men det er de færreste som går den hele. Det er altid en god ide når man skal ud på en hike og være opmærksom på det vejret man begiver sig ud i. Specielt når man skal på en tur i The Narrows er det vigtig og være opmærksom på man ikke begiver sig afsted på en regnvejrsdag.

Udsigt fra Angels Landing Zion Nationalpark

Angels landing 

Angels landing er et andet berømt hike du tage mens du befinder dig nær Zion canyon. Det er et krævende hike for de fleste, og bestemt ikke noget man skal begive sig ud på hvis man har højdeskræk! Det kan for mange give et adrenalinkick og bevæge sig herop. Da det er en smal sti med stejle skrænter tæt på. Her er det specielt godt og være afsted i en gruppe. Så man kan hjælpe og heppe på hinanden til man når hele vejen igennem. Når man til toppen af Angels landing, venter der jer et spektakulært syn ud over det smukke landskab!