Backpacker rejser

Backpacker Rejser

At rejse på Backpacker rejser er den fedeste måde at rejse på. Når du rejser som backpacker kommer du ud og oplever verden på en helt anden måde. Det er en enestående chance for at opleve verden på en helt unik måde, uden filter, unik og autentisk. Der er ikke noget så fantastisk som at dele en Backpacker rejse med en gruppe der gerne ville ud og udforske verden på samme måde som dig.

Det giver også en fantastisk mulighed for at kunne dele sine gode miner med andre når man er kommet hjem igen. På en Backpacker rejse har du muligheden for at komme helt ind under huden på landet. I skal ud og udforske verden. En Backpacker rejse kan være lang eller kort, det er op til den enkelte og finde ud af hvad som passer godt. Det er den rejseform hvor du kommer længst for pengene og samtidig kommer tættest på landet du rejser i og længst væk fra de asfalterede veje, velkommen off the beaten path!

bedste backpacker rejser
Destinationer til backpacker rejser
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Hanløve slapper af i skyggen af et træ i Serengeti Tanzania

  Tanzania

  Destination

  Afrika

  Pris

  16500 DKK

  Længde

  10/06 2024

  15/07 2024

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life

  Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  13490 DKK

  Længde

  12/11 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  21/02 2025

  19/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Hiking_Los_Campesinos.jpg

  Costa Rica

  Destination

  Nordamerika

  Pris

  25490 DKK

  Længde

  08/01 2025

  11/01 2025

  Længde

  3 uger

  Læs mere
 • Kvinde på scooter i Hanoi Vietnampå en rolig gade

  Vietnam & Cambodja

  Destination

  Asien

  Pris

  21490 DKK

  Længde

  03/06 2024

  04/07 2024

  24/01 2025

  19/02 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • Backpacker skuer ud over landskabet fra Ella Rock på hiking i Sri Lanka

  Sri Lanka

  Destination

  Asien

  Pris

  8500 DKK

  Længde

  29/10 2024

  29/01 2025

  29/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere
 • Table Mountain Cape Town Sydafrika

  Sydafrika

  Destination

  Afrika

  Pris

  16490 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  05/02 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere
bedste backpacker råd til rejsen

Top 10 Backpackerråd

Her er vores 10 gode råd til en backpacker rejse.

1 Pak mindre end du tror.
Pak, pak ud og tag halvdelen fra, det virker nogle gange overdrevet men virker som reelt rigtig godt! Du vil opleve at du hurtigt går i den samme T-shirt et par dage, eller at du køber nyt tøj og derfor ikke bruger alt det du havde med hjemmefra. jo mindre du tager med hjemmefra jo mere vil du værdsætte det på rejsen.

2 Ha det sjovt og nyd rejsen!
Det vigtigste for dig og huske på når du er ude og opleve verden er at slappe af og nyde dit rejse eventyr! Læn dig tilbage og ha det sjovt!

3 Din nye bedste ven? PANDELAMPEN HUSK DEN!
Det er måske DEN vigtigste ting og huske når du tager ud og rejse, det er ufatteligt sjældent at den kan undværes. Den er genial i helt lavpraktiske situationer som hvis du kommer hjem fra byen og ikke vil vække de andre som sover ved og tænde lyset og lave en ordentlig “I HAVE ARRIVED” moment. Det kan ende med du sover på gangen.
4 Husk dine opladere og undersøg om du skal bruge en adapter.
Det er altid rart og kunne lade sin telefon, kamera, GoPro eller andet man har med sig på rejsen, så sørg for og få ladere pakket og undersøgt om din rejse kræver du har en adapter for at det kan lade sig gøre.

5 Få styr på din rejseforsikring, og undersøg om den dækker hvad du har behov for.
Det er en utrolig praktisk og kedelig ting og have styr på, dog er det endnu mere kedeligt hvis uheldet er ude og du virkelig har brug for den men mangler den. En rejseforsikring hjælper dig med og være tryg hele vejen igennem din rejse. Xplore Life samarbejder med Europæisk rejseforsikring og vi kan tegne forsikringer til dig igennem dem, den dækker alt hvad du skal på din rejse.

6 De bedste oplevelser kommer ofte når du mindst venter det.
Mange af de mest mindeværdige oplevelser du får på rejsen vil ske når du mindst venter det. Selvfølgelig er der mange af de planlagte ting som vil være enormt mindeværdige og noget man vil tage med sig for altid. Men de bedste momenter plejer at komme pludselig ud af det blå og sætte et særlig præg på din rejse.

7 Snak med mennesker.
Måske et af de vigtigste punkter på listen! HUSK og få snakket en masse med de lokale der hvor du rejser. Det giver dig indsigt i kulturen og kan hjælpe dig med og få gode anbefalinger til hvor du kan komme helt ind under huden på landet, og få nogle autentiske oplevelser.

8 Du bruger altid flere penge end du selv tror!
Desværre er det næsten altid sådan at når man er ude og rejse kan det være man har lagt et budget på forhånd hvilket ofte er klogt. 9 ud af 10 gange vil man desværre opleve at man springer det i luften, så husk at have en god backup med.

9 Pak håndsprit i tasken
Selv før Corona tiden var det et rigtig godt råd! Man ved aldrig hvordan ting forholder sig der hvor man skal spise frokost dagen efter. Måske du har gået hele morgen og snakket med mennesker og hilst på, på et marked. Når du skal til og spise frokost, virker håndvasken på stedet desværre ikke, og så er det rart og have håndsprit ved hånden.

10 Prøv noget du ikke troede du vil.
Kast dig ud i noget vildt! Prøv noget du ikke troede du ville turde hjemmefra. Måske skriv det ned på et stykke papir før du rejser ud? For nogle er det at overhovedet komme afsted på rejsen, for andre måske at prøve og springe bungee jump. uanset hvad det, er der ikke nogen bedre følelse end og have succesfuldt skubbet sine grænser.

Backpack rejse

En Backpack rejse giver en fantastisk følelse af frihed. Det er en rejseform der giver dig en masse frihed. Når man starter ud med en backpack rejse er der ofte mange spørgsmål og mange ting man er betænkelig ved. Derfor er det en rigtig god ide at starte ud med en Xplore Life grupperejse. Det giver tryghed og sparring både sammen med gruppen og Xplore Life. En Backpack rejse med Xplore Life er en intensiv rejse hvor i vil kunne komme ud og opleve alt. Fra Angkor Wat i Cambodja, dykningMaldiverne til og mærke den fantastiske sejrs rus når i kommer frem til Machu Picchu efter flere dages vandring.

Backpacker rejser kan derfor byde på en masse forskellige oplevelser, uanset hvad du rigtig gerne vil, er vi sikre på at du kommer hjem fra din rejse med fantastiske oplevelser i bagagen og nye gode venskaber. Din Backpack rejse ville være et evig minde og se tilbage på, og forhåbentligvis det som giver dig blod på tanden til og vælge og rejse ud på endnu en rejse og skabe nye eventyr.

bedste backpack rejse
backpacker rejser i grupper

Backpacker eventyr på grupperejse

Backpacker rejser er at rejse ud på et backpack eventyr. En fantastisk beslutning og noget man sjælendt vil fortryde! Det eneste som de fleste fortryder er at det kun giver lyst til utallige flere, og der er knap tid til og nå alle rejserne!

Når du rejser med ud på backpack eventyr på en grupperejse med Xplore Life, vil du ofte have muligheden for at vælge en rejse som kan få dig off the beaten path.Hvor du kan komme ud og opleve de normale turist seværdigheder som bestemt er et besøg værd, men også med ud hvor man normalt ikke kommer. Du kan komme med helt ind under huden på landet, og få autentiske lokale oplevelser. Blandt disse oplevelser kunne nævnes et Tuk Tuk eventyr over flere dage med lokale guider!

Backpacking Asien

Sidder du og planlægger dit sabbatår, og vil gerne ud og rejse? Så er det for mange oplagt og rejse på et backpacking eventyr i Asien! Her er der ufattelig mange muligheder for at opleve sjove og spændende ting. Få mange nye kulturelle indtryk med hjem i bagagen. Ofte vil man også opleve at pengene i Asien rækker meget længere end de for eksempel vil gøre i Oceanien. Oceanien har spændende destinationer som Australien og New Zealand ofte kræve flere penge.

Fantastiske backpacker destinationer er der mange af i Asien. Rejser du med på en grupperejse med Xplore Life kan du komme på korte og lange rejser. Rejs med til Filippinerne i to uger, og oplev smukke omgivelser spændende mennesker. Prøv kræfter med Canyoning og slap af på en skøn strand på en lille ø, med kælegrisen Wilma. Du kan også rejse med til Cambodja, Vietnam, Laos og Thailand i 8 uger og opleve alt det spændende som Indokina har og byde på! Vi sørger også for at du kommer ud på sjove oplevelser du aldrig kunnet have forestille dig før!

backpacker rejser i Asien
backpacker rejser i Afrika

Backpacking Afrika

Backpacking i Afrika er en fantastisk oplevelse! Du vil blive mødt af noget helt andet end hvad du er vant til fra herhjemme i Danmark. Rejs med Xplore Life til Tanzania og oplev det helt specielle og unikke Ngorongoro krater. Her kan du få en fantastisk safari oplevelse, cruise videre ud på den store serengeti slette hvor der er dyr i massevis. Du får et indblik i hvor løvernes konge kommer fra når du cruiser ud over savannen.

Når i kører rundt i Tanzania mærker i hurtigt hvad det vil sige og få en “African massage”. Når i bumbler der udaf på de hullede veje. Tager din rejse dig videre til Namibia og Botswana kommer i ud og oplever hvordan bushmen har levet de sidste mange 1000 år.  Afrika har mange ting og byde på så det er bare med og komme afsted.

Backpacking Oceanien

Backpacker rejser til Oceanien, er noget mange backpackere drømmer om. Uanset om det er nye eller gamle rejsende er det ofte noget der står højt på manges liste og besøge Australien og New Zealand. Landene er spækket med oplevelser hvor kun fantasien sætter grænserne. Er du til Adrenalinkick er New Zealand stedet hvor du kan hoppe ud af fly fra mange forskellige steder, du kan hoppe Bungee jump flere forskellige steder, der er endda nogle steder hvor du kan kører ud over kanten på en trehjulet cykel! 
Australien er mange backpackere drøm! Utallige skønne strande, mange hostels med andre backpackere, gode muligheder for at se smukke dyr under og over vandet overflade, generelt bare den australske chill vibe tiltaler mange.

backpacker rejser i Oceanien
backpacker rejser i Nordamerika

Backpacking Nordamerika

Skal man rejse til Nordamerika som backpacker er en roadtrip næsten uundgåelig. Det er en perfekt backpacker rejse. Uanset om man vælger og rejse til Canada, for at opleve den storslået natur og de mange utrolig smukke bjerge. Eller om man rejser til USA for at kører imellem de mange fantastiske storbyer og smukke Canyons. Vil det næsten altid være en form for roadtrip tur man er ude på. Næsten alt er bare større på dette kontinent. Se for eksempel bare på Grand Canyon, et utroligt smukt besøg! Er man vild med Canyons ligger der mange andre rundt om hjørnet man kan komme til og udforske. Blandt andet Zion Canyon hvor man både kan komme op og se Angels Landing eller udforske “The Narrows”.

Backpacking Sydamerika

Kender du nogle som har været på et backpacker eventyr i Sydamerika. Måske endda Peru? Så har de helt sikkert bunkevis af lama strik med hjem i tasken! Det sydamerikanske kontinent har utrolig meget og byde på. Både af tropiske områder med blandt andet Amazonas junglen, og de smukke Andesbjerge.

Her kan man komme ud og vandre og blandt andet besøge det berømte Machu Picchu! Det er en oplevelse man sent vil glemme! Det fantastiske ved Sydamerika er at der er så mange forskellige ting og opleve. Der er stor forskel på at være i Brasilien og opleve samba stemningen på Copacabana, til og stå i Argentina på en glacier. Det er en kæmpe kontrast til hinanden men på samme kontinent.

backpacker rejser i Sydamerika
backpacker rejser for unge

Bagpack rejser

En Bagpack rejse, er klassisk jysk for en backpacker rejse. Hvor man gerne ville ud og opleve verden i et mere rolig tempo. Når man drager ud i verden på bagpack rejser. Her kunne der være tale om en rejse til Tanzania, hvor man kommer hvor de to vigtigste ting at kunne sige er Hakuna Matata og pole pole… Altså det hele skal nok gå, og stille og rolig.

Derved kan man stadig komme ud på safari og opleve alle savannens vilde dyr på nært hold. Sove i telt og vågne om morgen til løvebrøl. En klassisk bagpack rejse ville som regel også gerne indeholde en lækker strand, her er Filippinerne et oplagt sted og rejse hen. Du har mulighed for at ligge og slappe af på en herlig strand. Komme ud og sejle rundt i El Nido, eller få pulsen op og komme ud på Canyoning. Før turen går tilbage til solnedgang på en strand med en lokal øl i hånden.