Tongariro Crossing

Hike i Mordor

Med tre aktive vulkaner byder Tongariro Crossing på nogle af de mest dramatiske omgivelser på nordøen. Tongariro Crossing er også kendt for at være hjemsted for Mordor i Ringenes Herre, så har man set de film vil man helt sikkert kunne genkende terrænet man går i. Mange backpacker vil gerne ud på en hike når de er ude og rejse. Tongariro Crossing vil helt sikkert være en af de ture som hurtigt vil blive nævnt når man snakker om backpacker rejser. Tongariro Crossing er en af de mest populære endags ture man kan tage på i New Zealand. Det er en krævende tur, men også utrolig belønnende, så spænd vandreskoene og kom afsted!

Rejser til Tongariro Crossing
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere

Hvor lang er Tongariro Crossing?

Tongariro Crossing er 19.4 km lang i hårdt terræn. Det er en hård og givende vandretur som for de fleste kommer til og tage omkring 9 timer. Det er en heldags tur så det er vigtigt og få pakket vand og en god madpakke med på turen, så man ikke bliver sulten og utilpas på turen. Det er også altid en god ide og tjekke op på vejret før man begiver sig afsted.  Har man ikke været på mange vandreture før denne, er det vigtigt og huske på at pakke sig ind i lag, så man hele tiden er fleksible i forhold til pludselig vejrændringer.

Hvad er Tongariro Crossing kendt for?

Tongariro Crossing er blandt andet kendt for at være omgivelserne for Mordor i Ringenes Herre filmene. Her tårner flere aktive vulkaner op blandt andet Mount Ngauruhoe som er bedre kendt som Mt. Doom i Ringenes Herre. Vandreturen er specielt kendt for sit golde landskab aktive vulkaner og smukke emerald søer. En ting er sikkert rejser til Tongariro Crossing kan imponere næsten alle og enhver. Måske finder dig og din gruppe noget helt andet på jeres vandretur der imponere jer, ofte er noget af det bedste også selskabet man er ude sammen med.