Filippinerne

Rejser til Filippinerne

Rejser til Filippinerne er et sandt paradis for backpackere. Dette enestående ørige er hjemsted for utroligt smukke strande, krystalblå laguner, smaragdgrønne rismarker og ikoniske bjerge. Kombiner det med en enestående kultur, et gæstfrit folkefærd og masser af oplevelser, og rejser til Filippinerne er lig med opskriften på en drømmerejse. Mange rejser til Filippinerne for at finde uberørte strande, sejle mellem de mange øer og opleve dykning i verdensklasse. Placeret midt i ”koraltrekanten” byder de mere end 7000 øer på et enestående liv under havets overflade. Uanset om du foretrækker dykning eller snorkling, kan du komme helt tæt på tusindvis af forskellige fisk og farvestrålende koraller. Over vand, kan du tage på ø-hop mellem de mange øer, og opleve alt fra brusende vandfald, blå laguner til rismarker og vulkaner.

Rejser til Filippinerne
    No products found

Filippinerne rejser

En rejse til Filippinerne er en rejse du aldrig glemmer. De mere end 7000 øer er måske lidt overset af turister – men det gør det bare endnu bedre for dem, der rejser dertil. Det betyder nemlig, at det er et af de få steder i verden, hvor du kan have en perfekt paradisstrand helt for dig selv. Endnu en fordel er, at Filippinerne er et forholdsvis billigt land at rejse i. Filippinerne rejser er derfor perfekt til dig, der gerne vil gå ned i pris, men bestemt ikke gå ned på oplevelser.
Hver eneste ø byder på en række unikke oplevelser. Især er det perfekt til dig, der drømmer om øde sandstrande, blå laguner og farvestrålende koralrev. Filippinerne er især et populært rejsemål blandt dykkere, og det er ikke svært at se hvorfor. Øerne er omringet af koralrev, hvor du kan svømme blandt tusindvis af tropiske fisk – hvis du er heldig, spotter du også skildpadder, rokker og hvalhajer.
Over vand skuffer Filippinerne bestemt heller ikke. Rejser du rundt, ser du hurtigt hvor varieret landskabet er. Fra grønne rismarker til vulkaner og bjerge – Filippinerne har mange enestående områder. F.eks. kan du se de ikoniske Chocolate Hills på øen Bohol, eller sejle mellem klippeformationer og laguner i El Nido.
Filippinerne er fantastisk – det er der ingen tvivl om – så det er bare om at komme afsted, og opleve det på egen krop.

Rejse Filippinerne

Det er svært ikke at blive fascineret af Filippinerne. Landet er fyldt med kontraster, i form af smukke strande, krystalblå laguner, brusende vandfald og græsgrønne rismarker langs vulkanske bjergsider. Under havets overflade finder du farvestrålende korelrev og et rigt dyreliv, hvilket gør dykning på Filippinerne til noget helt særligt. På en rejse til Filippinerne, kan du opleve alt fra de livlige storbyer til en øde sandstrand. Filippinerne har en enestående kultur, og en rig historie fyldt med medrivende fortællinger.
Du skal rejse til Filippinerne, hvis du drømmer om en unik og autentisk oplevelse. Selvom det er en populær destination til backpacker rejser, findes der masser af uberørte områder. Dette fantastiske ørige har alt, hvad et rejsehjerte begærer: Smukke sandstrande med svajende palmer. Krystalblå laguner. Brusende floder og vandfald, hvor du kan udfordre dig selv med canyoing.Dykning og snorkling i verdensklasse, hvor du kan svømme mellem skildpadder, rokker og utallige tropiske fisk. Hyggelige kystbyer såvel som spændende storbyer. Kort sagt – du finder noget for enhver smag her. Man kan rejse til Landet hele året, og alt efter hvad du gerne vil opleve, kan du planlægge efter det. Filippinerne er hjemsted for en række festivaler, f.eks. den populære Sinulog, som fejres med farvestrålende parader og livlig dans og musik.

Ferie Filippinerne

Vil du opleve fantastisk natur, spændende kultur, udfordrende adventure og dykning i verdensklasse? Så er en ferie på Filippinerne et perfekt valg! Dette unikke hjørne af Asien byder på alt fra øde bountyøer, farvestrålende koralrev, tætte jungler, jadegrønne rismarker og unikke bjergformationer såvel som spændende byer, en levende kultur og ikke mindst et utroligt gæstfrit folkefærd.
Filippinerne er mere vestligt orienteret end de fleste andre asiatiske lande. Det har i mange år hørt under andre lande, og særlig den spanske og amerikanske indflydelse kan mærkes. En ferie på Filippinerne kan derfor være en særpræget oplevelse – du kan vandre rundt på et marked med traditionelle kunsthåndværk og krydret asiatisk mad, i et by med et spansk navn, og med amerikanske popsange over radioen.

Det er et af Asiens få kristne lande, og religion fylder en del i dagligdagen. Du kan se de mange udsmykkede kirker i stort set alle byer, og især julen er en vigtig højtid. Det er også et af de lande i verden med flest festivaler. Der er nærmest ikke den højtid, der ikke skal fejres med en fest, og på en ferie kan du derfor være heldig at opleve en af dem. Især Sinulog, med sine farverige parader, livlige danser og energiske musik, er en speciel ferieoplevelse.

Rundrejse Filippinerne

Med mere end 7600 øer, kan en rundrejse på Filippinerne hurtigt blive omfattende. Ladet er inddelt i tre regioner: Luzon, Visayas og Mindano. Landet er placeret i det område, der kaldes ”Pacific Ring of Fire”, og giver det adskillige naturressourcer og nogle af verdens største biodiversiteter. For at få det meste ud af rejsen, er en rundrejse på Filippinernes mange øer derfor en god måde at opleve landets forskellighed.
Det er oplagt at starte rejsen ved en af de store lufthavne – f.eks. Manila eller Cebu. Herfra kan du planlægge din rundrejse til resten af landet. Populære valg er øerne Cebu, Bohol og Palawan. Her finder du fantastisk natur, spændende byer og masser af unikke oplevelser.
Når du rejser rundt på Filippinerne, er der flere muligheder. Da det består af mange øer, vil det være naturligt at sejle eller flyve indenrigs. Når du skal rundt på øen, kan du booke privat transfer, og blive kørt rundt. Har du mod på det, kan du også rejse med lokal transport. I byer som f.eks. Cebu City, er det populært at køre med de farverige jeepneys – en mellemting mellem en bus og et militærkøretøj. Du kan også tage en tuk-tuk – en cykeltaxi – hvis du ikke skal så langt. Det er en nem og billig måde at komme rundt, uden selv at skulle kæmpe med den til tider hektiske trafik.