Jordomrejse

Jordomrejse

En jordomrejse er noget mange drømmer om! Rejs jorden rundt med Xplore Life. Vi tager dig med hele vejen rundt om jorden og giver dig og din gruppe en masse spændende oplevelser med på vejen. Vi kan hjælpe dig med og sammensætte rejser så du kommer hele vejen rundt. Oplev den frodige og vilde Amazonas junglen i Ecuador. Rejs videre på rejsen til New Zealand, Vietnam & Maldiverne. Har du mod på mere kan du slutte dit eventyr rundt om jorden af på savannen i Tanzania! Dette er blot en af mange muligheder du har når du vil rejse jorden rundt! Der er intet bedre end og rejse ud og udforske verden.

pige i solnedgang over Salar de Uyuni Bolivia
Jordomrejser

 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere

Hvad koster en jordomrejse 

Prisen på en jordomrejse variere altid fra rejse til rejse. Det kommer ofte også an på hvilke lande du beslutte dig for at besøge. Nogle lande er billige og andre lande er dyre og rejse i. F.eks. er der enormt stor forskel på hvad du får for pengene i USA i modsætning til Vietnam. Derfor er det vigtigt når man begynder og planlægge sin rejse at gøre op med sig selv hvilke lande der har den største prioritet at besøge og så finde ud af hvad budgettet bagefter holder til.

Det kan godt være man må undvære nogle lande og bytte dem ud med andre billigere alternativer. Når man har fundet ud af hvilke lande man gerne vil besøge. Er det vigtigt og gøre op med sig selv hvordan man ønsker og rejse. Om man ønsker og betale mere før afrejsen og derved betale mindre på basale ting når man er afsted. Eller omvendt. Hos Xplore Life er vi altid klar til og hjælpe dig med og få styr på din jordomrejse så alle ender mødes, og du kan få en fantastisk oplevelse.

Gruppebilede med T-Rex Salar de Uyuni Bolivia
Tandem Skydiving i Cape Town Sydafrika

Jordomrejse flybillet

Flybilletten er rigtig vigtig og have styr på før man begiver sig ud i verden. Nogle få tager det som det kommer. Vi vil anbefale man har styr på ruten før man tager afsted, da mange lande vil have man kan fremvise en udrejsebillet fra landet for at få adgang til og komme ind i landet. Ofte vil der også være penge og spare hvis man undersøger grundigt og er ude i god tid med og bestille sin flybillet. Når du bestiller din flybillet er det også vigtigt og være opmærksom på om man ønsker at der er en fleksibilitet i at kunne ændre rejsedatoer, så man derved kan blive en smule længere eller korte på de destinationer man har planlagt og rejse ud til.

Jorden rundt rejser unge

Jorden rundt rejser er noget mange unge rigtig gerne vil ud og opleve, og med god grund! Der er så ufattelig mange smukke oplevelser ude i verden. Derfor er det næsten svært og vide hvor man skal begynde. Hvis man vælger en jorden rundt rejse. Er det vigtigt og finde ud af hvordan man godt kan li og rejse, og hvor lang tid jordomrejsen skal tage. Derfor fungere det ofte godt for mange og lave en kombination af og rejse på egen hånd og rejse med andre på grupperejser. Vi vil anbefale at starte ud på en grupperejse, og derefter rejse en smule selv. Og måske slutte af med en grupperejse før man kommer hjem igen. 

tre backpackere på vej ned fra Adams Peak Sri Lanka tidelig morgen
Blond pige ser ud over Paracas natioanlpark Peru

Jorden rundt rejser

At rejse jorden rundt er en stor beslutning og træffe, men sjældent en man fortryder. På en rejse rundt om jorden kommer man til og opleve mange forskellige kulturer, og mange forskellige rejseformer. Det er en populært blandt mange backpackere og rejse rundt om jorden, da rejseformen ofte gør man kan spare penge og dermed strække sit budget længere. Ofte er det også klogt og tænke over om man overhovedet behøver og rejse rundt om jorden. Eller om man hellere vil rejse rundt i Afrika og Asien for der er alle de oplevelser man gerne vil opleve. Så er der ikke meget pointe i at rejse jorden rundt, og spilde tid på steder, hvor man heller vil have været andre steder.

Jordomrejse Sabbatår

En jordomrejse i sit sabbatår er en fænomenal ide til dit sabbatår i udlandet! Det giver enormt meget at have rejst rundt i verden og dannet sig et reelt indtryk af hvordan andre har det rundt på kloden. Mange ser det også som noget positivt når man i efterfølgende tid skal søge job. En jordomrejse er for mange et populært udtryk for at rejse ud og besøge flere forskellige kontinenter. Der er rigtig mange som rejser ud i sit sabbatår til Asien kombineret med Afrika. Eller Oceanien f.eks. New Zealand eller Australien.

Asien er fantastisk og rejse i som backpacker og byder på utroligt mange spændende oplevelser. New Zealand og Australien ligger blot et stenkast derfra. Hvorfor det for mange er populært og kombinere sin sabbatår rejse med. Hos Xplore Life har vi mange spændende rejser og tage på, som passer godt ind til unge der gerne vil ud og opleve livet som backpacker. Der er også altid mulighed for at kombinere de forskellige rejser, hvis du er i tvivl om hvorvidt to rejser passer sammen skal du være mere end velkommen til og kontakte os.

Rusten tog i Salar de Uyuni Bolivia
Glad dykker i Mexico Cancun

Jordomrejse tilbud

Det kan ofte være rigtig svært og finde et tilbud på en jordomrejse da det er sådan en omfattende rejse. Andre gange kan det også være svært og finde ud af om det overhovedet er et tilbud man får.  Hos Xplore Life hjælper vi dig altid gerne med og se tingene igennem og finde ud af hvilken rejseform som passer for dig. Det bedste tilbud du får er selv at vælge og rejse i lande som er billige at leve og bo i. På den måde får du meget mere for dine penge. Derfor kunne man arrangere sin jordomrejse på den måde at man sørge for at udvælge et par dyrer lande, hvis der er behov. Derefter vælger man flere forskellige lande der har lave leveomkostninger så man ved at man har råd til og komme hele jorden rundt.