Grupperejser Maldiverne – Drømmer du om kridhvide strande?

Grupperejser til Maldiverne

Maldiverne er for mange en drømmedestination, da landet lever op til sit eksotiske ry for smukke strande, skønt vand og flotte palmer. På grupperejser til Maldiverne får du muligheden for at kunne smide dig på, kridhvide sandstrande med svajene palmer og små bølger som rolig klukker ind på stranden omkring dig. Vandet er varmt og krystalklart og vandsports oplevelser ligger og venter rundt om hjørnet. Prøv kræfter med snorkling, dykning, jetski eller en tur i kajak rundt om de smukke øer. Hvem kunne ikke godt tænke sig og finde Nemo! Rejs ud til en af verdens mest eksotiske destinationer sammen med andre rejselystne unge på en grupperejse med Xplore Life.

Maldiverne strand
Rejser til Maldiverne
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • rejser til Maldiverne

  Sri Lanka & Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  21990 DKK

  Længde

  29/10 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  07/02 2025

  05/03 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere
 • sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life

  Maldiverne

  Destination

  Asien

  Pris

  13490 DKK

  Længde

  12/11 2024

  15/01 2025

  15/01 2025

  21/02 2025

  19/03 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Hvad koster grupperejser til Maldiverne?

Det er meget forskelligt hvad det koster og rejse til Maldiverne. Det kommer meget an på om du vælger at bo lokalt, på resort, eller rejse på en grupperejse til Maldiverne. Vi mener hos Xplore Life at alle skal have muligheden for at kunne opleve de fantastiske smukke øer. Derfor gør vi hvad vi kan for at holde prisen nede på en rejse til Maldiverne, uden at gå på kompromis med oplevelser og kvalitet. Når du rejser med Xplore Life på grupperejser til Maldiverne, vil du bo på en lokal ø, dog med mulighed for at besøge og være på et resort for at opleve hvordan det er og bo der også. Du vil få mange oplevelser i vand, hvor du forhåbentlig vil se nogle af de fantastiske dyr som befinder sig under overfladen.

sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life
rejser til Maldiverne med fantastiske strande

Hvilken ø på Maldiverne skal man vælge til sin næste grupperejse?

Når du har besluttet dig for at rejse til Maldiverne på grupperejser med andre unge mennesker, er der utallige øer som man kan vælge og rejse til og besøge. Nogle af øerne minder meget om hinanden og andre skiller sig mere ud. Når du ankommer til Maldiverne ankommer du til lufthavnsøen som ligger tæt på hovedstaden Male og Hulhumale der ligger tæt ved, som er et populært første overnatningssted. Herfra er det forskelligt hvor langt folk vil rejse for at komme til en bestemt ø. Rejser du med Xplore Life skal du bo på øen Dhigurah. Den ligger længere nede i den sydlige del, som er særlig kendt for at have et fantastisk hav liv. Her har du muligheden for at opleve hvalhajen, verdens største fisk! Vi vurderede at og rejse lidt længere end de fleste er det hele værd i sidste ende, for når der ikke kommer lige så mange turister, er oplevelserne også bare det bedre! Som en del af grupperejser til Maldiverne kommer du til at lære din medrejsende at kende på turen.