Sabbatår i udlandet

Rejse i Sabbatåret

Drømmer du om at tage et sabbatår i udlandet? Det er den ultimative frihed – du har et helt år (eller måske endda flere), hvor du kan fokusere på dig selv og dine drømme, før studiet eller arbejdslivet kalder. Bliv klogere på dig selv, samtidig med at du møder nye venner og får oplevelser for livet – uanset hvor langt rundt om jorden dit sabbatår bringer dig.
Et sabbatår i udlandet kan være en god idé hvis du gerne vil udvikle dig – både fagligt og personligt. Når du rejser, får du en forståelse for kulturen i de lande du besøger, og du ser med egne øjne hvor forskellig andres hverdag er fra vores. Samtidig kan et sabbatår i udlandet være et lækkert plus på dit CV.
Vi har selv rejst i vores sabbatår (og også mellem uddannelser – for nogle af os var et enkelt sabbatår ikke helt nok), og vi deler gerne ud af vores gode råd og erfaringer. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med at finde rejsen, som passer til dit sabbatår i udlandet.

sabbatår i udlandet - grupperejse med Xplore Life - forskellige destinationer!
Rejser i Sabbatåret
    No products found

Sabbatår udlandet

Et sabbatår kan bruges på mange ting. Nogle trænger til en pause fra skolebænken, mens andre bruger det til at øge deres chancer for at komme ind på en videregående uddannelse. Og så er der alle os, der bare gerne vil ud og have en masse fantastiske oplevelser. Når du bruger dit sabbatår på at rejse til udlandet. Kan du tage langt væk fra hverdagen og opleve ting, som du husker resten af dit liv.

Sabbatåret er en oplagt chance for at prøve nye ting af, og blive lidt klogere på verden. Hvem ved, måske opdager du også en helt ny side af dig selv? Det er ikke usædvanligt, at vores rejsende finder ud af hvad de gerne vil bruge deres liv på. Når de rejser udenlands i sabbatåret. Det er en chance for at mærke efter. Hvad det lige præcis er du brænder for, og hvad du gerne vil lære mere om. Langt de fleste kommer hjem fra et sabbatår i udlandet med uforglemmelige oplevelser, nye venner – og ikke mindst, nye rejsedrømme.

sabbatår i udlandet - lig på stranden, hvis det er det du vil
få venskaber i dit sabbatår i udlandet

Grupperejser sabbatår

Selvom et sabbatår handler om at udfordre sig selv, kan det være lidt kedeligt at rejse alene. Især hvis du synes at planlægning er helt vildt kedeligt, og i øvrigt synes det er skræmmende at tage af sted på egen hånd. Så hvad gør du, hvis vennerne ikke har lyst til at rejse til de samme steder som dig?

Grupperejser for unge er utroligt populære i sabbatåret. På den måde kan du vælge rejsen efter hvad du mest har lyst til at opleve. De andre i gruppen har gjort det samme – og så har I allerede mindst én ting tilfælles. En grupperejse i dit sabbatår er en genial måde at møde nye mennesker på. De fleste er det samme sted i livet, og man falder hurtigt i snak om både livet derhjemme og fremtidsdrømmene. Og så sker der hele tiden noget på rejsen – uanset hvilken rejse du vælger, bliver du udsat for masser af spændende aktiviteter, der knytter dig endnu tættere på din gruppe. Det er derfor ikke usædvanligt, at de fleste vender hjem fra grupperejsen med en håndfuld nye venner – måske vælger I endda at rejse videre sammen, eller mødes når I kommer hjem.

Ungdomsrejser sabbatår

Der findes utallige måder at rejse i et sabbatår. For nogle skal der helst være masser af aktiviteter, og måske endda kurser, frivilligt arbejde eller undervisning undervejs. Andre vil helst bare slappe af, og nyde livet væk fra studiebøger og eksamensræs. Heldigvis findes der ungdomsrejser til enhver smag.

På vores ungdomsrejser lægger vi vægt på oplevelserne. Vi mener, at du lærer bedst ved at komme ud i verden, og prøve tingene af på egen krop. Når du rejser rundt med din gruppe, lærer I sammen om landets kultur og historie. Mange af vores ture har også en form for undervisning inkluderet – på nogle rejser er det alt fra et enkelt madlavningskursus eller sproglektion til surfing eller klatring, mens det på andre er større aktiviteter, som eksempelvis et dykkercertifikat, der tager et par dage.

Fordelen ved at rejse i sabbatåret med andre unge, er at I er det samme sted i livet. Mange vælger at rejse efter gymnasiet, inden de skal begynde på en videregående uddannelse. Nogle tager et enkelt sabbatår, mens andre snildt kan klare lidt flere. Men uanset hvor mange sabbatår du planlægger, rejser du med jævnaldrende, der har valgt den samme destination som dig.

 

oplev en masse nye ting i dit sabbatår i udlandet