Vietnam

Rejser til Vietnam

Asiens lille tiger med rismarker, kongebyer strand og lækker street food! Rejs med til Vietnam og oplev et land fuld af spændende kultur, frodige landskaber med bjerge søer og bugter, og bølgende rismarker, som de kalder for det hvide guld! Oplev en vidunderlig sejltur i Halong bugten hvor du kan ligge og suge til dig af den smukke natur, eller sejl ned af Mekong floden og se de flydende markeder. oplev den magiske stemning i Hoi An og se den storslået Golden Bridge, smid dig på en strand i Nha Trang og nyd solen der bager ned, eller udforsk de verdenskendte Cu Chi tunneller i Hoi Chi Minh! Vietnam er sprængfyldt med gode oplevelser.

Rejser til Vietnam
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere
 • Kvinde på scooter i Hanoi Vietnampå en rolig gade

  Vietnam & Cambodja

  Destination

  Asien

  Pris

  21490 DKK

  Længde

  03/06 2024

  04/07 2024

  24/01 2025

  19/02 2025

  Længde

  4 uger

  Læs mere

Grupperejse Vietnam

På en grupperejse til Vietnam med Xplore Life. Vil vi sørge for at alt ville være klart og tilrettelagt for dig og din rejsegruppe. Vi har skræddersyet en grupperejse som vi mener bringer det bedste frem i Vietnam. Du vil opleve nogle af de uundgåelige seværdigheder / “must see”, men samtidig ville vi gøre hvad vi kan for også at give dig og din gruppe et unikt indblik i nogle af landets skjulte seværdigheder!

Når i er på en grupperejse til Vietnam ville vi gøre vores bedste. For at sørge for jeres backpacker rejse bliver sprængfyldt med oplevelser og gode minder som i kan tage med jer hjem i bagagen. Hvis du er interesseret i en grupperejse til Vietnam ville vi altid gøre vores bedste for at dig og din rejsegruppe får en fantastisk rejse, hvor du bare skal pakke din backpack og møde din gruppe af andre rejselystne, klar til afrejse mod Vietnam!

Halong Bay Vietnam

Vietnam rejser

Vietnam rejser, vil ofte være rejser der er fyldt med fantastiske natur og kulturelle oplevelser. Vietnam rummer på en meget spændende historie. Både fra landets lange tid som fransk koloni, og fra den mørke tid. Med Vietnam krigen der raseret landet i perioden 1955-1975 der efterlod Vietnam i ruiner. Vietnam har en storslået fantastisk natur, som mange måske glemmer.

>Du kan opleve store bølgende lysegrønne rismarker oppe nord i Sapa områderne. Rejs så længere ned syd hvor du kan opleve den skønne strand by Mui Ne. Hvor ørken møder havet, hvilket står i meget stor kontrast til de nordlige regioner af Vietnam. Ikke langt fra Hanois storby jungle finder man Cuc Phuong National Park. Der er endnu et eksempel på hvor enestående naturen i Vietnam er. Det er landets første nationalpark og er en regnskov der rummer alverdens fugleliv, slanger og aber! Udover de mange skønne naturoplevelser ville du også blive mødt at det enormt venligsindet og glade Vietnamesiske folk, der er med til og sætte prikken over i’et på en fantastisk rejse.

Rundrejse Vietnam

En rundrejse i Vietnam er et fremragende valg. Hvis man ikke er sikker på hvor i landet man helst ville rejse til eller holde sig til et tema for rejsen. Har man derfor tiden og lysten er det en rigtig god ide og rejse rundt i Vietnam. Rejser til Vietnam vil være oplagt at rejse fra enten nord til syd. Eller syd til nord. Start for eksempel din rejse ud i storby kaos i Ho Chi Minh. Udforsk de historiske Cu chi tunneller og lær om den vietnamesiske historie.

Før man rejser ud mod kysten og oplever Nha Trang hvor man kan slappe af væk fra storbyen. På din rejse op gennem landet ville du kunne opleve Hoi an med sin dragende og hyggelige atmosfære. Her vælger mange og tage en tur i kurv bådene og få skræddersyet nyt tøj! Hue er kongebyen hvor du kan tage turen forbi et lokalt bryggeri, besøge den forbudte by, og meget mere! Oppe i det nordlige Vietnam kan du slutte din rejse af i Hanoi med en tur på den fantastiske Ha long bay.

Ferie Vietnam

Vietnam er en fantastisk feriedestination som grupperejser for unge. Her får man mulighed for at komme ned i varmen og få sig en god brun farve. Hvis man godt kunne tænke sig en afslapningsferie findes der mange gode steder. Som man kan besøge hvor man kan smide sig ved vandet og slappe af. Mui Ne der ligger lige ved kysten med sin ørken lige bag sig. Her kan man drage på opdagelse i klitterne og hoppe ud i sandboarding, som er en rigtig sjov oplevelse!

Rejs op i det nordlige Vietnam og besøg Hanoi det perfekte sted og slutte sin ferie af. Opleve de charmerende gamle kvartere, og gå på opdagelse i noget af asiens bedste street food! Ta ud i den berømte Halong bay på en sejltur og prøv hvordan det er og sove ombord på en båd, og nyd og kunne smide dig på dækket og suge til dig af de smukke landskaber i roligt sejler forbi.

Rejse Vietnam

At rejse til Vietnam er en stor oplevelse. Vietnam er et land der både byder på storby kaos. Flotte naturoplevelser og selvfølgelig dyreliv, som for eksempel aber. Vietnam venter på at du kommer og udforske de mange spændende eventyr det rummer på. Men før du kan rejser til Vietnam, er der mange ting som er en god ide og havde styr på. Som for eksempel Visum, vacciner, rejseforsikring. Vejret du kan forvente, kontakter eller måske sørge for at havde i hvertfald den første overnatning iorden.

Når du har fået styr på det hele, er det bare med og pakke den perfekte rygsæk og drage afsted med det første fly! At rejse som backpacker i Vietnam, er helt fantastisk, der er en herlig atmosfære i landet og gode backpacker vibes. Vietnam har utallige mange hyggelige hostel’s, som er gode steder og bo, da man både kan få sig en billig drink og kan møde backpacker fra hele verden, og stifte nye bekendtskaber. Backpacker rejser til Vietnam er noget du kan se frem til.