Thailand

Rejser til Thailand

Drømmer du om sol og sommer, så ta med på en rejse til Smilets land, Thailand! Thailand er et skønt land og rejse i som backpacker. Der findes pulserende storbyer blandt andet Bangkok! Du kan også smide dig på en kridhvide sandstrande lige ud til turkisblåt hav. Fantastisk lækker mad og smage. Thailand har utrolig mange smukke øer man kan besøge. Rejser du på en grupperejse med Xplore Life tager vi dig selvfølgelig også med ud på en lækker ø!

Rejser til Thailand
    No products found

Thailand rejser

Rejser til Thailand byder på det hele! Landet har i mange år taget imod backpacker i massevis! Med god grund. Her kan du komme ud og opleve mange forskellige og spændende ting. I kan blandt andet komme ud på smukke tropeøer. Her kan i slappe af eller hoppe en tur i bølgen og prøve og snorkle og se hvad der gemmer sig under overfladen. Hvis man synes det er fedt, kan man også prøve og dykke. Der er også rig mulighed for at cykle rundt i mellem rismarkerne. Eller prøve en tuk tuk tur i Bangkoks travle gader.

Koh Phangan fugleperspektiv lækre strande
Bangkok by night

Ferie Thailand

Nogle forbinder måske en ferie i Thailand med charterturisme, billige drinks og overfyldte strande. Vi vil dog gerne gøre op med denne fordom – for ferie i Thailand er så meget mere end det! Romanen (og sidenhen filmen med Leonardo DiCaprio i hovedrollen) ”The Beach” var fantastisk reklame for Thailand, og gav landet en overvældende strøm af backpackere. Desværre betød det også, at det var svært at finde det lille stykke uberørte strand, som filmen viste – faktisk var regeringen nødt til at indføre strenge restriktioner omkring Maya Beach, hvor handlingen udspiller sig.

Men der findes stadig de smukke, uberørte sandstrande med svajende palmer og hvidt sand – det gælder bare om at finde dem. På vores rejser til Thailand tager vi dig med væk fra turist mængderne, så du kan nyde din grupperejse for unge. Vi sejler mellem øerne, og besøger de bedste strande. Undervejs er der mulighed for at snorkle på koralrevene blandt skildpadder og tropiske fisk. Vores lokale, thailandske guider kender de gode steder, og tager dig med bag kulisserne, så du kan opleve en ferie i det ægte Thailand.

Rød VW i Chiang Mai, Thailand

Rejse Thailand

At rejse til Thailand giver dig muligheden for at møde et utroligt glad og gæstfri folkefærd. Det er ikke for sjov at man kalder Thailand for smilets land! Her kan man på sine backpacker rejser komme ud og vandre i regnskove, snorkle mellem smukke farverige fisk og udforske templer. Mulighederne er mange! Undersøg de mange markeder og se om du kan gøre en god handle med for eksempel thaisilke eller guldsmykker. Det er bare med og glæde sig til en rejse til Thailand.

Rundrejse Thailand

En rundrejse til Thailand, er ofte en god ide. Så sørger man for både og få en finger på pulsen i storbyen Bangkok. Ser de frodige skovområder i Chiang Mai til de smukke troper øer som Phuket eller Koh Phangan! Mange vælger også når de tager på en rundrejse i Thailand. At kombinere det med flere andre af de omkringliggende lande i indokina. Det kunne være en rundrejse til Vietnam, Cambodja, Laos & Thailand.