Tanzania

Rejser til Tanzania

Rejser til Tanzania er sprængt fyldt med unikke oplevelser. Et møde med en helt ny kultur og selvfølgelig Disneys Løvernes konges hjemland! Tanzania byder med garanti på fantastiske safari oplevelser på savannen.

Spændende kultur møder og ikke mindst muligheden for at smide sig på en kridhvid strand. Nyde solen stråler der bager ned på dig med en køling drink i hånden. Når du beslutter dig for at se på rejser til Tanzania er det fordi man gerne ville ud på eventyr ud og udforske det mange andre ikke gør, man jager backpacker følelsen af og skubbe grænser ud i det uopdaget.

Rejser til Tanzania
 • Hanløve slapper af i skyggen af et træ i Serengeti Tanzania

  Tanzania

  Destination

  Afrika

  Pris

  16500 DKK

  Længde

  10/06 2024

  15/07 2024

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Tanzania rejser

Tanzania rejser er en unik mulighed for at komme ud og opleve det “ægte” Afrika. Der hvor man kommer ud og kan se den ildrøde sol gå ned over savannen. Hvor man kan hører løvebrøl, hører dyr der pusler rundt uden for dit telt. Tanzania er også et land rig på kultur og forskellige stammer. Når man besøger Tanzania tænker man måske ikke over det når man går rundt i byerne. Men her ville du også møde mange mennesker der tilhører forskellige stammer selvom de går rundt og lever det vi anser for at være en normal hverdag.

Du kan også møde stammefolk som Masaier der driver deres kvæg rundt. Eller måske du er heldig og oplevet mødet med Hadzabe stammen. Et stammefolk der ikke har ændret meget på deres levevis de sidste 1000 år. Tanzania Rejser som backpacker gruppe bliver en uforglemmelig oplevelse med fantastiske minder du kan dele for evigt sammen med din gruppe. Så skader det jo heller ikke at i allerede er nok til og spille beachvolley! Bare husk og skift side så i alle sammen bliver lige meget solbrændt på både højre og venstre side.

Hanløve slapper af i skyggen af et træ i Serengeti Tanzania

Rejse Tanzania

Backpacker rejser i Tanzania er en fantastisk måde at komme ud og opleve backpacker livet på. Det er en fabelagtig følelse når man kører ud gennem landskabet mod det ukendte. At rejse i Tanzania giver følelsen af at rejse “off the beaten path”. Du oplever hurtigt hvad en “Africa massage” er. Vejen bumler derud af og man sidder og ryster med i bilen til bevægelsen af alle hump og bump på vejen. Men vær vågen måske nogen i gruppen pludselig ser en lille flok af giraffer der kommer gående forbi, man ved aldrig hvad der gemmer sig rundt om hjørnet. Når man rejse i Tanzania tænker man hurtig på alle savannens vilde dyr, men mange glemmer at Tanzania også gemmer på mange smukke dyr under havoverfladen, Hvis man tager ud og dykker eller snorkler er der muligheder for både at se smukke koraller, skildpadder, hvalhajer og alverdens fisk i smukke farver. Vandet er perfekt at hoppe ud i da vandtemperaturen sjælden går under de 25 grader. Så det er bare med og hoppe ud i bølgen blå, og udforske det ukendte!

Ferie Tanzania

Der er rig mulighed for at holde ferie i Tanzania om man er det lækre strand resorts, små bungalows på stranden. Savannens vilde liv, eller måske et landsby besøg? Alt kan lade sig gøre på en ferie i Tanzania. Mange vælger at rejse til Tanzania på ferie og starte med og opleve fastlandet. Med safari og kulturelle oplevelser for derefter at flyve til Zanzibar og slappe af og slikke sol. Vi ville derimod anbefale og fortsætte din ferie på Mafia Island. En mindre kendt ø der ligger lidt under Zanzibar.

Navnet alene er jo rigelig grund til og besøge øen. Derudover byder den også på langt færre turister, og bedre dykkermuligheder hvis man er til at udforske havet. Hvis man kommer i sæson (oktober – februar), har man muligheden for at snorkle eller dykke med en af havets giganter hvalhajen. Mødet med hvalhajen er en unik oplevelse, at svømme rundt med verdens største fisk der stille og rolig glider gennem vandet, kan hurtig presse en glædes tårer frem, og sætte prikken over i’et på en ferie i Tanzania.

Rundrejse Tanzania

Vil du gerne på rundrejse i Tanzania. Vil du ofte bide mærke i at den klassiske rute der bliver fremlagt er ankomst til Arusha langt oppe nord i Tanzania. Her ville du komme på safari ture i de nationalparker Serengeti og Ngorongoro, og videre til Zanzibar hvor man kan slappe af de sidste dage af ens rejse.Serengeti National Park og Ngorongoro National Park, er også rigtig gode at få safari oplevelser i, desværre (syntes vi) er der rigtig mange mennesker.

Mange safari biler der kører rundt. Det stjæler lidt følelsen af og være “off the beaten path” eller ude og udforske det ukendte. Men er alligevel fantastiske safari parker! Når man så kommer videre til Zanzibar finder man ofte endnu flere turister, hvor man ofte bor på små resort rækker.