Sydafrika

Rejser til Sydafrika

Sydafrika er enestående i sin forskellighed. Det er et af verdens mest alsidige lande, og øverst på mange rejser ønskeliste. Rejser til Sydafrika kan derfor være fyldt med både naturoplevelser, dyreliv, spændende storbyer og masser af adrenalin, hvilket gør det til en drømmedestination for backpackere.

På vores rejser til Sydafrika oplever du det bedste landet har at byde på. Fra det bjergfyldte nord til Garden Routes smukke kyststrækninger, er landskabet på en gang vidt forskelligt og helt sit eget. Du kan tage på safari mellem savannens vilde dyr, eller komme helt tæt på de store hajer langs sydkysten. Udforsk storbyerne Cape Town og Johannesburg, der rummer masser af kultur og historie, eller kast dig ud i et nervepirrende bungy jump på 216 meter. Kort sagt – Sydafrika har lidt af det hele.

Rejser til Sydafrika
 • Table Mountain Cape Town Sydafrika

  Sydafrika

  Destination

  Afrika

  Pris

  16490 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  05/02 2025

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Rundrejse Sydafrika

Fantastiske kyststrækninger med smukke strande, spændende storbyer og den vilde natur – en rundrejse i Sydafrika er perfekt til dig, der gerne vil opleve lidt af det hele.

Langs sydkysten finder du Garden Route – en smuk rute, der strækker sig fra Cape Town til Port Elizabeth. Med en rundrejse her, kan du opleve alt det bedste Sydafrika har at byde på.

Mange starter i Cape Town – en af verdens mest mangfoldige storbyer, hvor man let kan bruge flere dage. Herfra fortsætter rejsen vestpå. Hvis du vil opleve smuk natur, er Tsitsikamma National Park helt klart et besøg værd. Her findes smukke vandreruter blandt bjerge og brusende vandfald. Har du brug for et adrenalinsus, kan du også prøve kræfter med zipline, skydiving, kloofing – eller et af verdens højeste bungee jump, Bloukrans Bridge på 216 meter! For surferne har Sydafrika nogle af verdens bedste strande – og når du ikke svømmer i bølgerne, kan du nyde det afslappede liv i de hyggelige kystbyer langs ruten.

Hvis du er til safari og dyreliv, så kan din rundrejse fortsætte i den nordlige del af landet. Her finder du den berømte Kruger National Park, som har et rigt dyreliv, og gode muligheder for at opleve The Big Five.

Farverige huse Sydafrika
Udsigt fra safaribilen i sydafrika

Grupperejse Sydafrika

Sydafrika er en af de mest populære destinationer for backpacker rejser. Måske er det fordi landet byder på så mange vidt forskellige oplevelser inden for relativt korte afstande. Vi er i hvert fald helt vilde med Sydafrika, og den sjoveste måde at rejse på, er at dele de mange oplevelser med andre. Grupperejser for unge viser dig det bedste af Sydafrika, samtidig med at du møder nye mennesker. Når du rejser med en gruppe er du aldrig alene – så selvom der er fridage i programmet, behøver du ikke være alene.

Gruppen er stor nok til at I kan dele jer op, f.eks. hvis den ene halvdel vil på stranden, og den anden foretrækker at gå en tur i byen. Samtidig er I ikke flere, end at I kan tage ud at spise på den samme restaurant om aftenen. Sammen oplever I Sydafrikas fantastiske natur, de spændende byer og ikke mindst alle de adrenalinsus I kan forestille jer. For lad os bare være helt ærligt – et bungee jump fra en af verdens højeste broer er skræmmende nok alene! Med din gruppe ved din side, har du nogle, der hepper på dig hele vejen – og giver dig et tiltrængt kram og en high-five efter springet!

Sydafrika rejse

Drømmer du om storslået natur, fantastiske kyststrækninger, vilde dyr og spændende storbyer? Sydafrika er et af verdens mest alsidige rejselande. Med den smukke Garden Route, bungee jump og brusende vandfald i Tsitsikamma National Park, den mangfoldige storby Cape Town, og selvfølgelig safari blandt vilde dyr i Kruger National Park, er en Sydafrika rejse en blanding af de bedste oplevelser, samlet i et enkelt land.

Sydafrika er et land af kontraster, så på en rejse hertil, kommer du bestemt ikke til at kede dig. Der er ikke mange lande, hvor du kan se pingviner slænge sig på en hvid sandstrand, kun kort afstand fra græssende antiloper og strudse. En cykeltur kan bringe dig fra hjertet af Cape Town, med sine moderne bygninger og shoppingcentre, til en fattig township, hvor det ikke er sikkert at alle hjem har elektricitet. Rejser du langs Garden Route, ser du hvor forskellige de mange kystbyer er – selvom de udefra kan ligne hinanden, gemmer de hver især på unikke historier. En Sydafrika rejse er bestemt en oplevelse, som du husker resten af livet.

Cape Town havnefront Sydafrika
to elefanter leger i Kruger nationalpark i Sydafrika

Rejser Sydafrika

Storslåede kyststrækninger, hvor bølgerne tordner mod stranden. Lyden af sang og trommer, der blander sig med storbyens støjende gader. Et par gule øjne, der stirrer tilbage fra et tæt krat. Rejser i Sydafrika er fyldt med oplevelser som du aldrig glemmer.

Når du rejser Sydafrika rundt, ser du med egne øjne hvor mangfoldigt landet er. Sydafrika har 12 officielle sprog – de mest kendte er afrikaans og engelsk – og hvert område har sin helt egen historie og traditioner. Du finder derfor områder, hvor de lokale bor i luksuriøse strandvillaer, nærmest side om side med blikhuse i de mange townships. Vi kan måske aldrig helt forstå denne forskel fuldt ud, men vi kan lytte til de mange historier, og blive lidt klogere på denne del af verden – og vi mener, at man lærer bedst, ved at se det med egne øjne.

Naturen er også sin helt eget særprægede blanding af kyststrækninger, savanne, jungler og bjerge. Rejser du langs Sydafrikas smukke Garden Route, ser du hvordan landskabet varierer fra hvide sandstrande til rå klippesider. Du kan også komme helt tæt på dyrelivet, f.eks. på safari i Kruger National Park. Her er der stor chance for at opleve ”The Big Five” på nærhold, samt mange andre af parkens dyr.

Ferie til Sydafrika

En ferie i Sydafrika er perfekt til dig, der gerne vil have variation på din rejse. Landet byder på en blanding af mange forskellige oplevelser – så uanset om du er til aktiv ferie eller ren afslapning, er der noget for enhver smag.

Foretrækker du en aktiv ferie i Sydafrika, går du ikke forgæves. Landet har utallige naturskønne områder, der er perfekte til cykelture og vandreferie. Især er vi ret vilde med Tsitsikamma National Park, hvor du kan vandre af flotte naturstier mellem skov og bjerge, til brusende vandfald og de smukke kyststrækninger. Du kan også prøve kræfter med dagsture til Table Mountain eller Lions Head – det er en stejl tur op, men udsigten er det hele værd. Er du mere til vandsport, har Sydafrika nogle af verdens bedste strande, hvor du kan lære at surfe. Der findes masser af surfshops i kystbyerne, der udbyder undervisning til både nybegynderne og de mere øvede surfere.

Skal din ferie indeholde kulturelle oplevelser, kan du fordybe dig i Sydafrikas historie. Apartheid tiden ligger stadig som en mørk skygge i baggrunden, og du kan lære meget mere om denne svære periode i landets historie, f.eks. på museet i Johannesburg, eller på Robben Island ud for Cape Town.

Kort sagt – en ferie i Sydafrika er aldrig kedelig.

Cape of good hope Sydafrika
Robben Island Sydafrika

Sydafrika rejser tilbud

Her finder du vores bedste tilbud på rejser til Sydafrika – og vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis den rejse, der passer bedst til dig. Vi har både korte og lange rejser til dette fantastiske land, så der er en del af vælge i mellem. Nogle af rejser foregår kun i Sydafrika, mens andre rejser er kombineret med andre lande, f.eks. Mozambique. Alt efter hvad du gerne vil opleve, og hvor længe du gerne vil rejse, kan vi rådgive dig, så du kommer afsted på den rejse, hvor programmet passer til det du drømmer om at se.

Hos os er der ingen skjulte regninger – du kan se alt du får med i rejsen under hvert rejsemål. Vi hjælper dig også gerne med andre praktiske ting, som f.eks. at booke fly, så du rejser med din gruppe. Vi kan også hjælpe med rejseforsikring og visumvejledning. Under hvert rejsemål finder du også en liste med ekstra aktiviteter, der kan tilkøbes når du er afsted i på rejsen. I Sydafrika kan det f.eks. være et skydive eller bungee jump (alt efter hvilken rejse du er på). Vi har budgetter til alle vores grupperejser, og du kan gratis få tilsendt et budget på mail – så kan du danne dig et overblik over hvad rejsen samlet koster, når man ser på både fly, lommepenge, ekstra aktiviteter, osv.