Peru

Rejser til Peru

Er du klar på eventyr, fantastisk smukke bjerge, drage ud i det ukendte? Så er rejser til Peru en oplagte destination for dig! Her får du mulighed for at komme ud og vandre i de fantastiske bjerge. Opleve den mystiske Inka kultur på nært hold når du blandt andet besøger en af verdens syv vidundere Machu Picchu! Du ville også få rig mulighed for at mærke hjertet i halsen, og en galoperende puls, hvis du udfordre dig selv med et bungee jump! Det er en helt unik følelse og stå der på kanten, og kaste sig selv ud i den blå luft! Peru er fuld af eventyr der venter på at blive opdaget.

Rejser til Peru
    No products found

Grupperejse Peru

Ville du gerne på en oplevelsesrig rejse til Peru? Så ville en af Xplore Lifes grupperejser for unge være perfekt for dig! Her sørger vi for at du kommer på en velorganiseret grupperejse. Der tager dig med på opdagelse og eventyr i Peru. Vi har tjek på alt det praktiske, så du skal bare sørge for og smække benene op og gøre dig klar til dit livs eventyr i en gruppe med andre rejselystne mennesker. Vi har planlagt hvad vi syntes er den perfekte rejse i Peru. Vi tager dig med fra Limas kaotiske byliv, til Huacachinas afslappende oase liv, forbi Arequipa hvor du kan opleve det smukke Santa Catalina kloster.
Cusco er byen der er sprængfyldt med oplevelser, her kommer i ud og vandre i de mest utrolige smukke bjerglandskaber, og ser blandt andet Machu Picchu! Adrenalinen får også lov til og galopere på livet løs når i får muligheden for at tage til Action Valley. Her er det godt og have støtten fra sin gruppe til og heppe en afsted og ud i de vildeste adrenalin oplevelser som bungee jump og supermand slingshot!  En grupperejse er næsten garanteret og være sprængfyldt med gode oplevelser og fantastiske rejseminder sammen med sine rejsekammerater!

Blond pige ser solnedgang over Huacachina Peru
Famous Machu Picchu Peru

Peru rejser

Peru er et land fuld af vilde oplevelser og flot natur. når du rejser til Peru, kan du komme ud på nogle af de smukkeste vandre oplevelse, få et kick af og nå et mål du har gået efter i flere dage. Suge til dig af de mange flotte syn oppe i bjergene, som de dragende Inka ruiner Machu Picchu eller Choquequirao. Noget helt anderledes kunne være at trekke op til Rainbow Mountain og opleve de mange flotte farver!

Peru rummer også på andre smukke natur syn ud over de flotte høje bjerge. Huacachina ligger som en eventyrlig lille oase omgivet af klitter i det sydvestlige Peru. Her kan du nyde det eksotiske liv eller hoppe ud på sandboarding i klitterne. Efterfølgende kan man rejse mod Cusco og videre til den eksotiske Amazonas jungle som Peru også har del i. Her kan man komme ud i junglen og få mange fede oplevelser og være heldig og se en masse fantastisk dyreliv.

Rejse Peru

Hoved attraktionen for mange når de tænker på Peru. Er at komme op at se en af verdens syv vidundere, Machu Picchu. Der findes flere måde at kommer derop på. Mange vælger dog ofte en af de mere klassiske vandreture dertil. Som tager jer forbi mange smukke bjergpas og vidunderligt natur. Peru rummer Machu Picchu på mange andre fantastiske inka ruiner, som bestemt også er et besøg værd.

Monasterio de Santa Catalina er for mange ukendt. Det er et kloster i mange flotte farver. Her får du mulighed for at gå på oplevelse og god mulighed for at tage en masse smukke billeder! Hvis du ikke er overbevist, om det er et besøg værd, så ta Lonely Planets ord for det. De skriver det er “not to be missed”.  At rejse i Peru kan også rumme på en masse andet. Hvis du er mere til adrenalinkick, kan du bare tage det rolig. Det får du god mulighed for her! Udfordre dig selv med sandboarding i Huacachina, bungee jumping i Cusco eller det vilde supermand slingshot i action valley i Cusco, hvis du er til adrenalin er du sikker på at få noget for pengene!

blond pige går ved røde mure i Santa Catalina Monastery Peru
Blond pige ser ud over Paracas natioanlpark Peru

Ferie Peru

En Ferie til Peru. Vil ofte være for den mere aktive. Der gerne ville ud og opleve mange ting, og ikke nødvendigvis ligge ved en pool og bage i solen i flere uger. Når man tager til Peru, kommer man på aktiv ferie. Start dit Peru eventyr i Lima. Oplev den kaotiske storby grundlagt i 1535 af de spanske kolonimagter. Oplev det magiske og spektakulære  springvandsshow om aften. Rejs videre sydpå mod det uundgåelige stop ved Nazca lines.

Her kan du opleve det som drager tusindvis af turister til hvert eneste år. De mere end 2000 år gamle menneskeskabte tegninger i sandet. Der kan strække sig kilometervis. Måske du kan finde ud af hvordan de har båret sig ad med og skabe dem? Den dag i dag er det stadig et mysterium. En ferie er aldrig fuldendt uden tid til afslapning og hygge, Huacachina er det perfekte lille oase spot til og smide sig og nyde livet og sin ferie. Man kunne også i stedet vælge og drage ned til Titicaca søen verdens højeste beliggende større sø!

Rundrejse Peru

En Rejse til Peru. Kan byde på en masse spændende oplevelser. Derfor kan det være svært at begrænse sig til et tema for sin rejse. Derfor kan det være smart at planlægge en rundrejse i Peru. Så du kan få det hele med! At rejse rundt i Peru kræver en del planlægning og tid til og undersøge hvad man føler der er en prioritet at besøge. Vil man for eksempel gerne se verdens største rovfugl kondoren.

Skal man sørge for at lægge sit besøg fordi den imponerende Colca Canyon, og tage sin kikkert med. Så hvis den viser sig kan man få et godt kig. Er man mere til og kunne rejse rundt i et nærområde og få alt det omkring liggende med. Er Cusco en super god destination, her ligger der mange ting rundt om hjørnet der venter på at blive udforsket. Amazonas junglen, Inka ruiner og ikke mindst Action Valley hvor alle kan få pulsen op og kører før man begiver sig ud i adrenalinfyldte oplevelser!

blond pige ser ud over bjerg sø i Peru