New Zealand

Rejser til New Zealand

Er du på udkig efter eventyr, smuk natur og adrenalinkick? Så er Rejser til New Zealand en perfekt destination for dig! New Zealand oser at eventyr når man rejser igennem det smukke landskab, det er med til og give dig lyst til og drage ud og udforske de ukendte bjergtoppe! New Zealand er fuld af alverdens adrenalin oplevelser. Er du til vilde rafting ture, skydives ellers bungee jump er du kommet til det rette sted! New Zealand er hjemland for verdens første kommercielle Bungee Jump. Der er mange ting man kan udfordre sig selv på i New Zealand. Gør dig klar til det vildeste eventyr!

Rejser til New Zealand
 • Bloukrans bridge bungee jump Sydafrika

  Sydafrika, Maldiverne, Vietnam & Cambodia

  Destination

  Multikontinent

  Pris

  48990 DKK

  Længde

  10/01 2025

  05/02 2025

  Længde

  8 uger

  Læs mere

Grupperejse New Zealand

Der er ingen bedre måde at opleve New Zealand på. En ved en grupperejse sammen med andre unge der er klar til og komme ud og opleve verden på samme måde som dig. Når man rejser på grupperejser for unge er der rigtig mange fede fordele ved det! I New Zealand kommer man ofte ud på længere køreture. Her er der intet bedre en og havde en gruppe med sig til og holde humøret højt på de længere køreture.
Grupperejse er også fænomenalt når man står på kanten af hvad der føles som afgrunden, og gør klar til og springe ud i det blå på et bungee jump. Her er intet bedre end og blive heppet på at sin gruppe. Der også står klar med sejrs kram når man trygt kommer op igen, med kroppen pumpende fuld af adrenalin! Det fede er også at de altid er klar på at fortælle, og snakke om de historier man skaber sammen på sit eventyr.

Når man har fortalt den samme historie 10 gange til sine venner eller familie hjemme oplever man ofte at de pludselig ikke syntes det bliver ved med og være lige så spændende som du selv synes, det er noget som din rejse gruppe helt sikkert også ville synes at det altid ville forblive spændende og sjovt at snakke om historier fra jeres fælles rejse.

Grupperejse for unge på New Zealand
Dreng hopper i søen i New Zealand

New Zealand rejser

New Zealand rejser byder op til de vildeste oplevelser, og efterlader dig med en følelse af stor selvtillid. Efter du flere gange har formået og skubbe dine grænse længere og klare udfordringer du har stille dig selv. I form af bjergbestigning, skydive eller noget helt andet. New Zealand er et land der skubber grænser og skaber mod! New Zealand er famøs kendt for at skubbe grænser.

På din rejse til New Zealand ville mange se Mt. Cook, Som Edmund Hillary brugte som “trænings bjerg”. På hans færd for at skubbe grænsen til at blive den første mand på toppen af selveste Mt. Everest! AJ hackett er en anden vovehals fra New Zealand. Vovehalsen står bag nok verdens højeste bungee jump nogensinde, da han hoppede ud af en helikopter og linen strakte sig hele 380 meter! Så gør dig klar til mødet med New Zealand og vær klar til og skubbe grænser!

Rejse New Zealand

Landet rummer på en rig historie, både tilbage til Maoriernes tid. Det etniske folkefærd i New Zealand, der var kommet til fra polynesiske øer. Maorierne er kendte for deres måde at lave mad på, nemlig Hangi. Maden bliver gravet ned i jorden og bålet sat ovenpå. Maorierne er også kendt for deres famøse haka dans, en kris dans der altid blev danset før man drog i krig. Haka kommer man næsten med garanti til og stifte bekendtskab med på sin rejse til New Zealand.

At Rejse til New Zealand giver dig også muligheden for at opleve en helt storslået natur. Mange ville hurtig referer til det fantastisk smukke Milford Sound. Et sted hvor man kan komme ud og sejle i fjorderne. Hvor bjergende dramatisk skyder lige op fra vandet, og man kan se flere vandfald der løber ned af siderne. Holder man godt øje og har en smule held med sig på sejlturen, har man muligheden for at se både delfiner og pingviner.

Famous tree of Wanaka New Zealand

Ferie New Zealand

Rejser du til New Zealand på ferie ligger alle muligheder åbne. En god ide er at undersøge hvordan vejrforholdene er før man rejser på ferie. For New Zealand gemmer både på en skøn sommerperiode og en herlig vinter fuld af sne. Hvis du derfor ønsker at rejse dertil for at stå på ski er det en god ide og være sikker på hvilken måned der er bedst til det. At stå på ski i New Zealand er fantastisk, det er den rene pudder himmel flere steder oppe i bjergene.

Populært er det også at kombinere sin ferie i New Zealand med f.eks. Indonesien da du herved både kan komme på skiferie og sommerferie i sol på den samme ferie. Så slipper du for at vælge mellem sommerferie eller vinterferie, du kan få begge dele næsten på engang! Selvom man ikke ville på ski, er der også nogen der vælger og rejse uden for højsæsonen for at undgå de store køer omkring turistattraktioner og nyde et New Zealand der er mindre turist crowded.

Rundrejse New Zealand

At rejse til New Zealand kræver gerne god planlægning da man gerne ville opleve det hele og dermed både rejse til Nordøen såvel som Sydøen. Når man rejser afsted på sin første rejse i New Zealand kan man næsten ikke lade vær med og råbe: “I’m going on an adventur!” som Bilbo Baggins gjorde det i bedste stil på vej i fuld sprint. For New Zealand er i sandhed et eventyr!
Du kan komme ud og vandre i fantastiske omgivelser se de smukkeste emerald søer på Tongariro crossing der som regel de fleste steder minder om Mordor fra de berømte ringendes herre filme, dette med god grund da det faktisk er her. Hvis man er en fan af J.R.R. Tolkiens fantasiverden kan man besøge Hobbiton, det fredelige shire som er bygget efter hobbit størrelse.

Det er en sjov oplevelse om uanset om man er stor fan af det eller ej. Rundrejsen bærer dig videre ned på Sydøen hvor det pludselig ændre sig i landskab, og man kan se mange flere bjerge her som tårner op, højest af dem alle er Mt. Cook. Sydøen rummer også nogle af de bedste muligheder for at hoppe i faldskærm! Faktisk er der mulighed hvis du er heldig for at dette kan lade sig gøre ud over en gletsjer fra hele 6 kilometers højde!

Bilbo Baggins Hus i Hobbiton