Namibia

Rejser til Namibia

Når du rejser til Namibia lander du i hovedstaden Windhoek. her du kan tage ud og se tydelige tegn på at det har været tidligere tysk koloni. Begiv jer videre og udforsk Sossusvlei. Her kan i se de fantastiske unikke røde sandklitter, her kan i også prøve sandboarding og suse ned af siderne! Rejs med på unikke safari oplevelser ved Etosha National Park, hvor i kan komme ud på safari og opleve et væld af dyreliv. Hvis i er rigtig heldige kan det være i ser de sjældne sorte næsehorn! Besøg den berygtede Skeleton Coast, hvor mange skibe er gået på grund og endt sine dage. Rejser til Namibia garantere en stor mangfoldighed af oplevelser!

Rejser til Namibia
    No products found

Namibia rejser

Namibia rejser forbindes ofte med de røde sandklitter, men Namibia har meget mere end det og byde på! Landet byder på mange smukke nationalparker, blandt dem er f.eks. Waterberg Plateau National Park. Her kan man blandt andet kan finde 200 millioner år gamle dinosaur fodaftryk! Nationalparken rummer selvfølgelig også en masse dyreliv. Her finder du, hvis du er heldig, blandt andet leoparder, geparder og næsehorn.

Man kan blandt andet også lave en hiking tur ud og af det. Hvor man besøger et stort sandstens plateau som er døbt Table Mountain. Akkurat som i Cape Town. Namibia er et land som mange rejser rundt i for at opleve en stor diversitet af oplevelser. Safari, røde sandsten klitter, frodige områder. Naturligvis også med et besøg til kalahari ørkenen.

Kalahari ørkenen med to gnuer i Namibia
Gruppe af giraffer i Kalahari Ørkenen Namibia

Rejse Namibia

En Rejse til Namibia, er en fantastisk oplevelse fyldt med variation. For foruden mødet med verdens største sandbanker. Kommer man med stor sandsynlighed til og krydse vej med nogle af de mange nationalparker. Blandt andet kan man besøge den mere en 22.000 km2 store National Park Etosha. Her finder du en stor variation af dyr alt fra Zebraer, giraffer, elefanter til løver og leoparder. Rejser man til Namibia i perioden maj til september er der rigtig god mulighed for at man kan se flamingoer i vandhullerne.
Rejser til Namibia betyder, at rejse mellem mange forskellige stammefolk. Nogen holder stærkt fast i deres traditioner, og har ikke ladet sig påvirke af at være en tysk koloni. Det kan man f.eks. se på Himba Stammen. Ser man derimod på deres ørken brødre stamme hereroerne. Vil man opleve at de går klædt som de gamle tyske koloni farmere, bag denne tøjstil skjuler sig dog en mørk fortid mellem hereroerne og de tyske kolonister. 

 Ferie Namibia

Skal man på Ferie og ønsker at kunne både opleve kultur, dyreliv og måske også få et lille adrenalinkick på ferien? Så er en ferie i Namibia en rigtig god ide! At rejse rundt i i landet giver dig mulighed, for at dykke ned i kulturen. Udforske de mange forskellige etniske stammer i deres ligheder og forskelligheder.

Drage ud på safari og opleve alle savannens dyr. Måske endda være så heldig at spotte nogle af de meget sjældne ørken løver! Når man tænker ørken tænker man ofte på Namibia. Kalahari ørken ligger blandt andet ligger her. Udover det finder du også nogle af verdens største sandklitter, hvor du har muligheden for at få pulsen op. Ikke bare af og kæmpe dig op ad de store sand dune, men også adrenalinkicket af og hoppe på et sandboard og suse nedad igen! En ferie i Namibia går man aldrig galt i byen med!

 

Bushmen på jagt i Kalahari Ørkenen Namibia

Rundrejse Namibia

Rundrejse i Namibia er en fantastisk oplevelse! En rundrejse bliver ofte til en backpacker rejse hvor du kommer ud og oplever en masse! En rundrejse med Xplore Life bliver et uforglemmeligt minde for dig og dine rejsekammerater. I vil rejse rundt i Namibia og opleve alt fra kalahari ørkenen til havet hvor man kan komme ud og opleve Skeleton Coast! Rundrejsen  bringer jer også ud til nogle af verdens største røde sandklitter. Synet af dem er unikt. Ikke nok med det har i muligheden for at mærke adrenalinen hvis i vælger at suse ned af dem på et sandboard!

Hvis i ville havde det helt store kick ud af det, er der mulighed for at skydive udover! Adrenalinen ville pumpe igennem kroppen når du suser i frit fald mod jorden, før faldskærmen udløses, herefter ville du havde et fantastisk smukt udsyn ud over hele landskabet og nyde turen ned, følelsen når du får fast grund under dig igen er en helt unik og fantastisk følelse!