Mozambique

Rejser til Mozambique

Mozambique ligger i det østlige Afrika og er et stærkt undervurderet rejsemål, men landet byder på enestående naturoplevelser med store vildtreservater, havdyr og endeløse strækninger af uberørte strande. Mozambique virker dragende på enhver med sine smukke kyststrækninger og vajende palmer.

Rejser til Mozambique giver den perfekte destination for dem, der gerne ville opleve hvide sandstrande, turkisblåt hav, og fortryllende uberørte koralrev. Måske er noget af det bedste ved Mozambique at det er så uberørt, du har muligheden for at rejse “off the beaten path” noget enhver backpacker drømmer om. Skynd dig afsted på en rejse til Mozambique og udforsk det fortryllende land, før alle andre får øjnene op for det!

Rejser til Mozambique
    No products found

Mozambique rejser

Mozambique er et land der sjældent bliver nævnt i samtale om top rejsedestinationer i verden, eller bare top destinationer i Afrika. Mozambique er desværre et undervurderet rejsemål og et eventyr der bare ligger og venter på at blive opdaget! Infrastrukturen er ikke så god i det meste af Mozambique og kan på mange måder minde om andre typiske steder i Afrika, indtil man kommer til hovedstaden Maputo, byen er som at komme ind i en tidsmaskine her finder du et pulserende byliv, storbystemning, og høje huse.

Maputo kan også give et indblik i fortiden som koloni af Portugal. drag tilbage i tiden og se nogle af de gamle handelsstationer og forte, der stadig står rundt omkring i byen den dag idag. Mozambique rejser er sikre på at bringe dig fantastiske strand oplevelser og bringe dig ud i det ukendte, med mulighed for at stadig at drage ind i et pulserende storbyliv og lærer om landets fortid. 

udgik til flot strand i Mozambique
Gruppe af delfiner ved Ponta Do Ouro Mozambique

Rejse Mozambique

Skal du ud og rejse til Mozambique? Så er det meget anbefalingsværdig og huske at lægge din rejse dertil forbi Ponta do Ouro. Et fantastisk sted, der betyder “Point of Gold”. Det ligger i den sydligste del af Mozambique og byder på fantastiske strande, smukke bølger og en god vibe! Dagens hovedaktivitet er vand, og her er der mange forskellige muligheder.

Ponta do Ouro, huser over nogle fantastiske koralrev hvor man kan enten dykke eller snorkel og se et hav af smukke farve og fisk, er man heldig kan man på sin tur se delfiner der kommer svømmende forbi! Der er intet så tryllebindende som at se en flok delfiner tæt på. Er du mere til surfing så frygt ej, det kan man nemlig også sagtens i Ponta do Ouro. Det meste i vand er der mulighed for her! Er du mere til og opleve vandet fra stranden. Så smid dig på en af de smukke strande og nyd at hører havets bølger, og bestil en stor seafood plate og smag på de lokale råvarer.

Ferie Mozambique

Ferie i Mozambique er næsten med garanti dømt til og blive en succes. For hvem elsker ikke smukke sandstrande med palmer der svajer blidt i vinden? De fleste vælger at flyve til hovedstaden Maputo. Herfra kan man starte sin ferie ud med en safari tur i f.eks. Maputo Elephant Reserve nu bedre kendt som Maputo Special Reserve. Her har man muligheden for at se både elefanter, flodheste, zebraer og mange flere vilde dyr.

Herefter kan ferien fortsætte helt nede syd ved Ponta do Ouro. Hvor man kan smide sig under en palme med en kold drink i hånden og nyde synet af det eventyrlige turkise vand. Det bedste tidspunkt at planlægge sin ferie til Mozambique på ville være i den tørre sæson som ligger fra ca. midt maj til november. Dette kan dog være en smule skiftende. Så det er derfor altid godt og være opmærksom på vejret i god tid, før du begynder og booke din ferie.

familie Mozambique

Grupperejser Mozambique

Grupperejser for unge til Mozambique bliver et uforglemmelig eventyr. At rejse ud “off the beaten path” for at udforske det ukendte sammen med en gruppe andre ligesindet er en fantastisk oplevelse og giver næsten med garanti venner for livet! De oplevelser i ville dele på en grupperejse kommer i til og huske for altid. Når man er ude og se efter delfiner ved Ponta do Ouro er det altid godt og havde et par ekstra øjne klar, så muligheden for at i ser noget er større.

Ligeledes er det også perfekt når at havde nogen andre til og hjælpe med og hente drinks i baren når man lige ligger så godt tilrette under den perfekte palme på stranden. At rejse ud på en grupperejser giver minder for livet, og der er intet bedre en og havde flere og dele sine eventyrlige oplevelser fra Mozambique med, end ens egen rejsegruppe. De ville altid gerne hører og snakke om alle de minder i har skabt jer i Mozambique, alt fra ham der glemte sin taske på værelset, til den første der på en fjollet måde blev bidt i fingeren af nemo på en snorkel tur.