Laos

Rejser til Laos

Rejser til Laos er spændende, smukke og byder på alt fra ældgamle templer til fantastiske naturoplevelser. Vores rejser til Laos viser dig alt det bedste fra landet. Glæd dig til at opleve de ikoniske munke og røgelses fyldte, gyldne templer, der summer af musik. Bad i turkisblå vandfald og sejl på rolige floder gennem tætte jungler og bjerglandskaber. Udfordre dig selv med eventyr i form af kajak, klatring og zipline gennem junglen. Udforsk de hyggelige natmarkeder, besøg små, lokale landsbyer, hvor du kan lære lidt om de klassiske håndværk og smage på de landets delikatesser – og meget mere. Rejser til Laos er en enestående chance, for at opleve det autentiske Asien, og komme bag kulisserne i en unik verden.

Rejser til Laos
    No products found

Grupperejse Laos

Laos er et af Asiens mere uberørte lande – og det gør det til en perfekt destination for backpacker rejser, der gerne vil have en autentisk oplevelse og rejse ”off the beaten path.” På vores grupperejser for unge til Laos tager vi dig med til små, hyggelige landsbyer hvor du møder de lokale og lærer om hverdagen i dette enestående land. Vi rejser til smukke naturområder med utrolige landskaber.Lige fra de grønne bjerge og rismarker, til de turkisblå Kuang Si vandfald. Glæd dig til at udforske huletemplerne Pak Ou, se imponerende stupaer og oplev munkenes vandring tidlig morgen gennem Luang Prabangs gader. En grupperejse til Laos passer perfekt til dig. Der har eventyrlysten til at udforske et ukendt land, men samtidig gerne vil møde nye mennesker på din rejse.Du rejser sammen med en gruppe jævnaldrende danske backpackere – på den måde har du nogle at følges med lige fra første dag, og indtil I rejser hjem igen. I rejser sammen med en lokal guide, der sørger for at I kommer sikkert rundt, og ikke går glip af noget i programmet. Der er også tid undervejs. Hvor I kan udforske byerne på egen hånd – vi anbefaler klart at I tager en tur på det lokale natmarked i Luang Prabang, og prøvesmager nogle af de lokale delikatesser.

 

 

Kuang si vandfaldet i Laos i solskin
Guld Tempel i Laos

 Laos rejser

Laos er et lille land med stor charme, hvor du stadig finder det uspolerede Asien. En rejse i Laos er i høj grad en rejse, hvor du har mulighed for at fordybe dig i kulturen. Man kan næsten ikke undgå at blive grebet af den højtidelige stemning. Når de orangeklædte munke vandrer gennem Luang Prabang i de tidligere morgentimer.

Når du sejler på Mekong floden, kan du få en fornemmelse af flodens rolle i Indokinas historie. Du får et indtryk af hvor vigtig den er for landet – både som hjem, arbejdsplads og transportvej. Og når du møder de lokale, og lærer mere om deres hverdag. Ser du hvor stor en forskel der er på vores verdener, men også hvor ens vi er. Ting som kunst, familie og ikke mindst et smil er universelle værdier verden rundt, som forener os.
Når du rejser i Laos får du et indblik i det uberørte (og for mange ukendte) Asien. Laos grænser op til Kina, Thailand, Myanmar og Cambodja, men får ikke nær så mange turister som sine naboer. Du skal derfor ikke forvente gigantiske luksushoteller – glæd dig derimod til at rejse væk fra menneskemylder, og nyde landets ro. De fleste lokale er imødekommende overfor turister – det kan godt være det halter med at tale engelsk, men et smil rækker langt.

Ferie Laos

En ferie i Laos passer godt til dig, der gerne vil opleve ”det rigtige” Asien. Forstået på den måde, at Laos lever op til manges forestilling om hvordan denne del af verden ser ud. På vores Laos rejser besøger du de ældgamle templer. Disse guldbelagte bygninger rummer århundreders historier og traditioner, som du lærer mere om på rejsen. Vi besøger alt fra små, lokale landsbyer til de større byer, så du kan opleve hverdagslivet i Laos.

Blandt andet besøger vi det hyggelige natmarked i Luang Prabang, hvor du kan købe alt fra souvenirs til lokalt håndværk. Nyd en afslappende sejltur på Mekong floden. Nyd udsigten over de grønne rismarker og imponerende bjerglandskaber. Glæd dig til at udforske de skjulte Buddha statuer i Pak Ou hulerne. Et af feriens højdepunkter er uden tvivl at opleve Kuang Si vandfaldene. Glæd dig til at bade i det turkisblå vand midt i Laos tætte jungle. For det er vel ikke en rigtig ferie før man har været ude at bade, vel?

Tempel med buddha statuer i Laos
Pige der væver i Laos

Rejse Laos

At rejse i Laos kan være en udfordring. Når det kommer til transport. Det er nemlig ikke alle veje der er tilgængelige året rundt. Landet har kun ca. 5 km jernbane (ved grænsen til Thailand), og resten af Laos består af både øde bjergområder og tætte skove.
Derfor rejser vores grupper i sæson, og med en lokal guide hele vejen rundt. På den måde strander du ikke midt i ingenting. Du følges med din gruppe og guide, som sørger for at alle kommer sikkert rundt. I kører i jeres egen minibus ad snoede bjergveje, så I kan læne jer tilbage og nyde udsigten. Guiden og chaufføren sørger for at I når frem til jeres hostel. I følger rejsens program – og der er er også fridage undervejs. Her kan du let komme rundt med lokal transport i byerne, hvis du f.eks. vil besøge et af de lokale markeder eller en tur i byen sammen med din rejsegruppe.
Så drømmer du om at rejse Laos rundt på en let måde, og samtidig møde nye mennesker, så er vores grupperejser perfekt til dig.

Rundrejse Laos

Mange rejsende kombinerer deres rejse til Laos i forbindelse med en rundrejse til resten af Sydøstasien. F.eks. Vietnam eller Thailand. Det giver god mening, da landene er tæt på hinanden, men stadig vidt forskellige. Blandt andet natur– og kulturmæssigt. Man kan rejse ind i Laos med tog, f.eks. fra Thailand, eller flyve til lufthavnene i f.eks. Vientiane eller Luang Prabang.
Selvom landet er stort, holder de fleste rejsende sig til den nordlige del. Mod nord finder du et stort højland. Mod øst er der mere bjergrig. Mod vest løber Mekong floden. Omgivet af frugtbare flodsletter, og over lange strækninger danner den en naturlig grænse til Thailand. De lavere områder har tropisk klima, men i bjergområderne kan der let blive koldt. Især om vinteren når temperaturerne ned på frysepunktet. Laos ligger i monsunbæltet, og har regntid fra maj til oktober. Man kan dog stadig rejse til landet – bare husk at pakke en regnjakke.

Mekong flodens både i Laos