Indonesien

Rejser til Indonesien

Indonesien er et af verdens mest tryllebindende lande. Et land som mange backpacker vælger gang på gang og vende tilbage til. Rejser til Indonesien giver hos mange backpacker genklang af eventyr og udforske det ukendte. Indonesien byder på noget af verdens flotteste natur, dykning i verdensklasse, unikt dyreliv som ikke findes andre steder. Men ikke mindst uforglemmelige minder. Rejser til Indonesien kan variere i oplevelser alt efter om du rejser til det mere populære Bali. Og mængder dig med en masse andre backpacker på hyggelige cafeer eller barer. Til det mere ukendte og uopdaget Sulawesi hvor de færreste mennesker lægger rejsen forbi. Uanset hvad du er på udkig efter, ville en rejse til Indonesien næsten med garanti kunne opfylde hvad du søger efter på en rejse.

Rejser til Indonesien
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere

Indonesien rejser

Indonesien er for mange backpacker et kendt ord og noget som hurtig ville vække begejstring hos mange! For hvor mange har ikke hørt om hvor skønt Bali kan være? Eller Gili T hvor man kan slappe af ved vandet om dagen. Hoppe med på en dykkertur og se en skildpadde hænge ud på revet. En aften på Gili T bliver hurtig fyldt med fest og farver for dem der har lyst. Det er kun 2 af de mange øer man kan besøge på en Indonesien rejse. Hver ø man besøger er som at besøge et helt nyt land!
Derfor er Indonesien også noget som drager mange rejsende. Da man gerne ville udforske det hele. Man kan planlægge sin rejse efter besøg hos orangutanger på Sumatra, her kan man også drage ud i junglen. Og hvis man er heldig kan man måske få et glimt af Sumatra elefanten! Måske man  heller vil på en badeferie og slappe af på stranden? Start endelig din rejse ud på Bali. Slap af ved de skønne strande ved Sanur og få den smukkeste solnedgang ved sunset beach! Herfra kan du rejse videre til Alor og opleve at ligge i ro til bølgeskvulpen ved en øde strand. Indonesien rejser er fulde af uendelig mange muligheder for at få den perfekte rejse!

Rejse Indonesien

Rejse til Indonesien betyder for mange at komme ud på Backpacker rejse. For nogen deres første og for andre en af mange gode oplevelser. Indonesien tilbyder det hele. Er man interesseret i livet under havets overflade findes der nogle helt fænomenale oplevelser der bare venter på at du kommer med ud på eventyr! Hvis dykning lige er dig, så er Raja Ampat en eventyrlig og næsten uslåelig destination og komme ud og dykke på!
Bali er også et herlig dykkersted, hvor man blandt andet ved den lille kystby Amed. Kan gå lige fra strandkanten og ud i vandet og dykke eller snorkle. Tæt på ligger der et skibsvrag på så lavt vand at man kan snorkle lige derud fra kysten og se det kun få meter under sig. Det berømte Manta Point er også og finde hvis du rejser til Indonesien. Det ligger lige unden for øen Lembongan lige ved siden af Bali. Her kommer de helt fantastiske Manta Rays helt op til overfladen mens de spiser. Hvilket giver en fantastisk mulighed for at nyde synet af dem både under dyk eller snorkel.

 

Ferie Indonesien

Hvis du står og skal på Ferie er Indonesien en herlig destination. Landet byder på utallige muligheder, om du ville på vandretur, gennem et enestående landskab med storslåede natur, opleve et fantastisk og unikt dyreliv til lands og til vands. Eller om du gerne ville smække benene op og slappe af på en herlig strand med en kold drink i hånden. Kan Indonesien det hele. Vil du gerne se nogle fantastiske strande på din ferie, hvor du kan ligge og slappe af og nyde livet. Så bliver du forkælet i Indonesien.
Opleve magiske Sunset beach ved Sanur på Bali og sug til dig af indtryk når du kan sidde på stranden og se solnedgangen gå ned over havet. Vil du gerne opleve nogle strande som er mere “off the beaten path”. Som du kan have mere for dig selv? Så er det bare med og komme afsted til Sulawesi, her kan du blandt andet opleve Bototuno Beach. En helt eventyrlig strand som man kun tror findes i fantasien!

Rundrejse Indonesien

Rundrejse i Indonesien er det helt perfekte valg for backpacker. Landet er fuld af eventyr der bare venter på og blive opdaget! At rejse rundt i Indonesien sammen med en gruppe er en kæmpe oplevelse man sent ville glemme. Man ville sammen komme til og opleve alt fra junglen hvor man kan være heldig og se orangutanger. Til Borobudur det største buddhistiske tempel kompleks i verden! Indonesien er et land der stadig rummer på en masse hemmeligheder som kun de færreste kender til.
Rejser man videre op til Sulawesi kan man finde Bajau Laut et sø nomadefolk der er kendt for deres fantastiske evne til og holde vejret under vand, som gør dem exceptionelle til undervandsjagt. På Øen Alor kan man smide sig i en hængekøje på en næsten uberørt strand. Og mødes med nogle af de lokale stammer som sjældent ser fremmede mennesker på deres ø. Efter man på sin rundrejse har besøgt en masse smukke steder i Indonesien. Er Bali et super sted og slutte af, her kan i tage en tur på bar sammen i gruppen og skåle for en fantastiske rejse.