Indien

Rejser til Indien

Storslået, larmende, overdådig og uforglemmelig. Det er bare nogle af de ord, der kan bruges til at beskrive Indien. Rejser til Indien er en spændende blanding af farverige bygninger, støjende gader, krydret mad, tætte jungler og utrolige bjerglandskaber. Med sine mange kontraster er Indien et land, der skiller sig ud fra mængden, og bliver ved med at betage og overraske backpackere fra hele verden.
På vores rejser til Indien, tager vi dig med bag kulisserne, og viser dig det bedste fra landet. Vi tager dig med til Dehlis hektiske gader, Jaipurs farvestrålende bygninger og det berømte Taj Mahal. Vi rejser nordpå, med Himalaya bjergene som baggrund, hvor du oplever du Indiens mere idylliske sider og enestående traditioner. Og vi rejser ind blandt tætte træer, brusende floder og snoede stier, hvor du kommer helt tæt på junglens vilde dyr.

Rejser til Indien
 • Taj Mahal viser sig igennem en stor port i Indien

  Indien

  Destination

  Asien

  Pris

  13500 DKK

  Længde

  15/01 2024

  06/02 2024

  11/03 2024

  Længde

  2 uger

  Læs mere

Indien rejser

På vores rejser til Indien tager vi dig med til et af verdens mest fascinerende lande. Med sit enorme areal og mangfoldige kulturer, rummer landet utallige, unikke oplevelser. Når du rejser til Indien, rejser du til et land, der er enestående i sin diversitet.
>Indien rejser kan være en hektisk, og til tider kaotisk oplevelse. Gaderne vrimler med mennesker, og den sydende hovedstad Dehli kan tage pusten fra de fleste. Derfor har vi på vores rejser arrangeret et program, med en blanding af storbyer og naturoplevelser. For efter at have vandret blandt de andre turister ved Taj Mahal, tager vi en pause fra mængderne, og drager ud på landet. Vi besøger de mere affolkede områder i norden, hvor du kan slappe af, og nyde naturens ro – en tiltrængt kontrast fra storbyerne.
Hos os lægger vi stor vægt på sikkerheden. Du rejser aldrig alene – dig og din gruppe følges med vores erfarne guide, der hjælper jer til at få en tryg rejse. Vores lokale guide kender landet og dets unikke kultur, og sørger for at I er godt forberedte på rejsens program. Du slipper for alt den tunge del af planlægningen, og kan i stedet glæde dig til alt de spændende oplevelser, der venter forude. Indien rejser er fantastiske – og sammen med din gruppe, giver jeres guide jer et indblik i hvor fascinerende dette land rent faktisk er.

Ældre mand med stort hår og hvidt skæg i Indien
Nihang kriger rider på hest Indien

Rejse Indien

Indien er et af verdens mest fascinerende rejselande, som er fyldt med kontraster. På en rejse til Indien, kan du fordybe dig i landets farverige kultur og spændende historie. Du kan opleve alt fra de overdådige gamle bygninger og idylliske landsbyer, til moderne storbyer med skyskrabere og støjende gader. Der sker hele tiden noget – gaderne summer af liv, og den krydrede mad får det til at prikke i kroppen. En enkelt dag kan være et helt festfyrværkeri af lyde, lugte, smage og farver. De mange sanseindtryk er med til at gøre en rejse i Indien til en helt unik oplevelse.
Mange af Indiens gamle kolonibyer giver landet en særpræget blanding af Østens mystik og vestlig kultur. På trods af den moderne udvikling, lever mange af de gamle traditioner stadig videre. Og netop Indiens historie, er en medrivende fortælling om dette enorme land. I den største delstat i Indien, Rajasthan, finder du mange af de mest populære seværdigheder. Det var her stormogulerne og maharajaerne levede, og opførte deres utrolige paladser. Det mest berømte er uden tvivl Taj Mahal, et af verdens syv vidundere, og man kan næsten ikke rejse til Indien uden at besøge dette imponerende gravmæle.
Kort sagt – rejser til Indien er for dig. Hvis du vil udfordre alle dine sanser, og komme på en rejse, du aldrig glemmer.

Ferie Indien

En ting er sikkert: En ferie i Indien er aldrig kedeligt! Landet rummer alt fra prægtige paladser og sydende storbyer, til sneklædte bjerge og dybe jungler.
En ferie i Indien er rig på både naturoplevelser og kulturelle indslag. De fleste vælger at holde ferie i Indien i ”the golden triangle”, som er en betegnelse for områderne omkring Dehli, Jaipur og Agra. Her kan du fordybe dig i landets kultur, historie og arkitektur.
Drømmer du om at opleve verdens syv vidundere, kan du tage til Agra, og besøge det berømte Taj Mahal. Denne utrolige bygning med sine ikoniske, hvide kupler, blev bygget af den indiske stormogul Shah Jahan som en hyldest til hans afdøde kone, Mumtaz Mahal. I dag bliver Taj Mahal besøgt af rejsende fra hele verdenen, og man kan næsten ikke tage på ferie til Indien, uden at lægge vejen forbi.
Vil du tæt på dyrelivet, har Indien masser at byde på. Efter en tur i den indiske jungle, ser man hurtigt hvor Kipling fik inspiration til at skrive ”Junglebogen” – for træerne gemmer på et rigt dyreliv. Aber, bjørne, krokodiller og tigre er blot nogle af de dyr, du kan møde i Indiens nationalparker, f.eks. i Ranthambore National Park.
Foretrækker du bjergene, så er Indiens nordlige del et godt valg. Himalaya bjergene indrammer horisonten, og i vintermånederne falder en betydelig mængde sne. Rejser du langs kysterne, oplever du også de berømte, gyldne strande, der har gjort landet så utroligt populært blandt backpackere i flere årtier. Derfor skal du tage på backpacker rejser til Indien.
Som du kan læse, så kan en ferie i Indien byde på en mangfoldig blanding af oplevelser. Der er uden tvivl noget for enhver smag, så det sværeste er bare at vælge hvor man skal starte.

Solnedgang over Amritsar Indien
Taj Mahal stråler med sin pool foran, Indien

Rundrejse Indien

Rejser til Indien byder på De sneklædte Himalaya bjerge i nord, gyldne sandstrande langs kysterne, hektiske storbyer, overdådige templer, tætte jungler og golde ørkener. På en rundrejse i Indien opdager du hurtigt, hvor forskelligt landet er. Som et af verdens største og mest befolkningsrige lande, er det ikke overraskende at tænke på, hvor forskellig hver del af landet er – men det er stadig noget helt særligt, at se det med egne øjne. En rundrejse i Indien kan derfor byde på et væld af forskellige oplevelser. Du kan vandre i øde bjergområder, såvel som på byernes travle gader. Du kan rejse rundt blandt ældgamle templer og ruiner, eller junglens mange dyr. Indien er opdelt i stater, og hver stat virker næsten som sit eget, lille land. Derfor er det oplagt at rejse rundt, så du på din rejse får så mange forskellige oplevelser af landet som muligt.
Mange vælger at rejse rundt i ”den gyldne trekant”, som omfatter byerne Dehli, Jaipur og Agra. Dehli er hovedstaden, kendt for sine larmende gader, hvor fortiden og nutiden lever side om side – du kan se tårnhøje skyskrabere side om side med rustikke markeder og gadeboder. Jaipur bliver ofte kaldt ”pink city” på grund af sine mange rosafarvede bygninger, og i Agra kan du opleve et af verdens mest imponerende bygninger, det smukke Taj Mahal.